Bari Sardo

Mare limede și cristalină, coline plăcute și zone înalte imense

Hotelurile recomandate la Bari Sardo

Vezi hartaVezi harta

Niciun rezultat disponibil..

Bari Sardo este o comună italiană a provinciei Ogliastra, este o lădiță care închide mii de tezaure, mii de norocuri, care reflectă caracterul autentic al adevăratei Sardenii. Emoții de neuitat, senzații unice însoțesc călătoria între magie și realitate, prezent și trecut, culori și parfumuri. Teritoriul său, pin de culori și parfumuri tipice ale vegetației mediteraneene și în mare parte necontaminat, se deschi spre mare cu un litoral în care lungi plaje nisipoase se alternă sugestivelor stânci, pentru a bucura iubitorii de mare. Cea mai mare atracție de la Bari Sardo este cu siguranță minunta coastă, care se extinde pe circa 10 km de lungime, și este caracterizată de limpezimea și curățenia apelor.

Dealungul pereților de pe partea înaltă și în parte de la colata, crește rigoglioasă vegetația deasă mediteraneană care constrituie habitatul ideal pentru diferite specii faunistice și care primăvara oferă o variată gamă de parfumuri și culori în care domină galbenul ginestrei.

Originea satului resare în medioev când, pentru a fugi invaziilor de Vandali și de Saraceni, populațiile se refugiau în interior, la circa 4 km de coastă. Teritoriul Bari Sardo se extinde printre plaje și coline, unde găsim importante mumente istorice, cum sunt nuraghi de la Ibba manna, Ibbixxedda, Niedda Puliga, Moru, Mindeddu și Sellersu, mormintele giganților Canali, Uli și Pitzu Teccu, și un turn aragonez. Complectează tabloul biserica parohială de la Nostra Signora de la Monserrato și bisericile țărănești de la San Leonardo, Santa Cecilia, și cea de la San Giovanni în localitatea Sa Marina. Produse tipici agro-alimentare sunt is culurgionis, su pistoccu, sa coccoi, su casu ageru e s'arrubiolu. Tipice locului sunt și pernele și păturile de in, lucrate cu tecnica așazisă pibionis.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)