Oferte de turism Ogliastra

Printre mare și munte cu șcenarii unice în genul lor

Hotelurile recomandate in Ogliastra

Vezi hartaVezi harta

Club Hotel Marina Sporting

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Orosei

Club Hotel Marina Sporting se găsește la Marina de la Orosei, comuna Orosei, în provincia de la Nuoro. Este la o distanță de 250 metri de una dintre cele mai frumoase coaste orientale ale Sardini ...

La € 49 / persoană noapte

Hotel Corte Bianca

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Ogliastra Marina di Cardedu

Direct pe mare, la Marina de la Cardedu, în Sardinia, se ridică aceast Hotel ideal pentru familii, datorită formulei copii gratis. Un eficient serviciu de animație va face și mai plăcute zilele ...

La € 64 / persoană noapte

Futura Style La Plage

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Marina di Sorso

La Marina di Sorso, între Castelsardo și Stintino, cu o vedere minunată a golfului Asinara, Futura Style la Plage este locul ideal pentru a petrece o vacanță numită soare, mare, relax și distra ...

La € 47 / persoană noapte

Ce să vezi in Ogliastra

Ogliastra, cu frumusețea coastelor sale și a internului său muntos, este o descoperire destul de recentă printre destinațiile turistice ale Sardiniei. Un paradis de o frumusețe de notat, situat dealungul versantului oriental al Sardinie: aici natura, oferă ce are mai bun. Originea numelui său pleacă de la Olivastri (măslinii) de care teritoriul este împânzit, chiar dacă alții atribuie originea marelui monolit drept din mare pe coasta de la Baunei denumit Agugliastra (sau piatra lungă). Coastele de la Ogliastra sunt splendide oaze blocate între mare și munte, și formează unul dintre ambientele marine cele mai fermecătoare din Mediteraneană.

Plecând din nord întâlnim peșteri care se ajung pe mare sau pe jos. Printre plajele cele mai sugestive și renumite se numără Cala Luna, Cala Sisine, Cala Mariolu și Cala Goloritzé; mai spre sud găsim plaje foarte interesante ca Tancau, plaja de la Girasole, Orrì, Cea, Marina di Barisardo și Cardedu, Coccorrocci și Golful de la Sarrala. Altă minune este natura, o natură încă necontaminată care variind puțin câte puțin, urcă pe coline pentru a ajunge pe muntele de la Gennargentu, mulțumind ochii cu peisaje foarte variate și cu o frumusețe rară. Din punct de vedere istoric-arheologic demn de menționat este tot teritoriul prin prezența de Nuraghi, Domus de Janas, Fonti Sacre, Tombe dei Giganti și Menhir.

Pe jos, în bicicletă, călare, în mașină și în jeep puteți să parcurgeți intinerarii de trekking spre a descoperi locuri care nu se uită ușor. Dacă în schimb vreți să mergeți la mare bărcile vă duc în descoperirea minunatei coaste ogliastrine. Doar prin jocul combinat de imagini, de parfumuri și de atmosfere reușiți să descrieți din plin magia și armonia acestui pământ. 

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)