Oferte de calatorie Brescia

Oferă sate, hoteluri și reședințe în Brescia, oraș între natură și istorie

Hotelurile recomandate in Brescia

Vezi hartaVezi harta

Niciun rezultat disponibil..

Oferte de calatorie Brescia

Poreclită Leoaică a Italiei pentru curajul manifestat de locuitorii săi în timpul răscoalelor Risorgimento, Brescia este un oraș laborios și elegant. Important centru metalurgic și al fierului și oțelului din Valea Po de sus, Brescia și-a dezvoltat vocația turistică, grație unui patrimoniu artistic important (de la rămășițele vechiului Brixia romană la numeroasele biserici ale secolului al XVIII-lea) și la o gamă largă de trasee ale naturii (Lacul di Garda, Valle Camonica, Valle Trompia) și itinerarii de mâncare și vin de-a lungul drumurilor de vin Franciacorta.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)