Lombardia

Regiunea cea mai populată a Italiei, plină de natură, artă și cultură.

Hotelurile recomandate la Lombardia

Hotel Cristallo Club

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Valtellina Aprica

Într-o locație liniștită, la 200 m de centrul Aprica, Hotelul Cristallo Club, renovat într-o cheie modernă, este format dintr-o singură clădire cu mai multe etaje. La 100 m de teleschiurile ...

La € 82 / persoană noapte

Hotel Oasi Verde

Hotel starsHotel starsHotel stars Lombardia Prestine

Hotelul are piscină, solar, grădină, bar cu spațiu mare umbrit pentru odihnă, o terasă însorită cu vedere panoramică asupra satului, munților și văii.

La € 47 / persoană noapte

Lovere Resort Spa

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Lombardia Lovere

Hotelul rafinat Lovere Resort Spa este situat la câțiva pași de centrul frumoasei Lovere, pe Lacul Iseo, la doar 45 km de aeroportul din Bergamo și la 90 km de aeroportul Milano-Linate.

La € 80 / persoană noapte

Hotel SantAnton

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Lombardia Bormio

Situat în apropierea pasului Stelvio, la 1,5 km de teleschiuri. În timpul iernii, un serviciu de transfer gratuit este oferit pentru a vă permite să ajungeți rapid pe pârtiile de schi.

La € 59 / persoană noapte

Palace Resort Pontedilegno

Hotel starsHotel starsHotel stars Lombardia Prestine 8.2 Fabulos

La 600 de metri de centrul orașului Pontedilegno, cu centrul de wellness, Jacuzzi, saună finlandeză, baie turcească, duș emoțional, sală de relaxare și mini club, și apartamente dotate cu ...

La € 40 / persoană noapte

Lake Hotel La Pieve

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Lombardia Lacul Iseo

Lacul Hotel la Pieve este amplasat pe dealurile verzi, cu o splendida panorama a lacului Iseo, la cativa pasi de satul medieval Pisogne.

La € 75 / persoană noapte

Hotel Rezia

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Lombardia Bormio

Situat în centrul satului, Hotel Rezia este primul hotel construit în centrul orașului Bormio, este locul ideal pentru o vacanță minunată la munte atât pentru familie, cât și pentru cupluri.

Ce să vezi la Lombardia

Lombardia este regiunea cea mai populată a Italiei, a cărei reședință este Milano și care este morfologic împărțită în patru zone: una alpină, una muntoasă, una plană și una la Sud de râul Po. Diferita conformație a teritoriului influențează inevitabil clima care este de tip temperat și care se diferențiază în funcție de zona în cauză, de exemplu vara clima pare sufocantă în câmpie și este răcoroasă pe munte. Pe teritoriu sunt prezente multe râuri și foarte multe lacuri care atrag în fiecare an milioane de turiști. În jurul acestora au luat naștere adevărate localități turistice cum sunt Desenzano del Garda, Gardone Riviera, Limone sul Garda, Sirmione și Salò, toate în jurul Lacului Garda; Lecco, Como și Bellagio, pe Lacul Como; Campione al Italiei și Porto Ceresio, pe Lacul Lugano; Angera, Luino, Laveno-Mombello și Ispra, pe Lacul Maggiore; Monte Isola, Iseo, Lovere și Pisogene pe Lacul d'Iseo.

Lombardia dispune de multe zone protejate, printre care mai bine de douăzecișipatru de parcuri regionale, șaizecișicinci de rezerve, treizeci de monumente naturale, Parcul Natural al Văii Ticino și Parcul Național Stelvio. Flora și fauna sunt diferite, făcând o plimbare pe munte este posibil să întâlniți lupi, marmote, vulpi, ermellini, lepre, cerbi, capre negre, camosci și căprioare. Regiunea are multe pasuri, importante este cel de la Stelvio și pasul Tonale și pasul Maloja, Bernina și Spluga, care unesc Lombardia de Elveția.

Din punct de vedere al produselor alimentare și al vinurilor Lombardia prezintă o bucătărie destul de diferită din cauza teritoriului său diferit și al istoriei prin care a trecut. Printre felurile tipice este fără îndoială orezul ”alla milaneze”, cotoletta alla milaneze, urmată de mămăligă, ossobucco, supe și pasta umplută. Produse tipice sunt, bresaola della Valtellina (salam de vacă), salamul milanez, Grana Padano, crescenza, gorgonzola și vinurile Franciacorta. Lombardia numără o serie de monumente și este regiunea cu cel mai mare număr de situri patrimoniu mondial al umanității recunoscute de UNESCO și care constituie, în mod inevitabil, un patrimoniu cultural și artistic de o valoare imensă.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)