Fruit Village Torre Sant'Irene

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Satul Torre Sant'Irene

Fruit Village Briatico Torre Sant’Irene se mândrește cu o priveliște splendidă asupra panoramei promontoriului Sant'Irene, cu vedere la stânca Galerei, unul dintre cele mai fascinante locuri de pe întreaga coastă calabreană. Proprietatea este situată la aproximativ 300 de metri de plaja cu nisip alb și pietriș, accesibilă pe jos printr-o sugestivă scară panoramică de 100 de trepte spre mare. Plaja este privată și este echipată cu o umbrelă, un șezlong și un șezlong pentru fiecare familie cu o poziție atribuită. Printre serviciile principale ale satului Torre Sant'Irene găsim un bar, un restaurant cu aer condiționat, o piscină pentru adulți cu piscină adiacentă pentru copii cu solar echipat, teren multifuncțional și divertisment în timpul zilei și seara.

Satul Torre Sant'Irene: camere

Fruit Village Briatico Torre Sant’Irene este alcătuit din unități rezidențiale terasate recent renovate, amplasate în clădiri armonioase pe două etaje, înconjurate de verdeață și cu intrări independente. Are studiouri cu 2 paturi și apartamente cu două camere cu 4 paturi. Studiourile sunt situate la parter, la nivelul piscinei, cu intrare și un patio în aer liber echipat. Acestea sunt formate dintr-un dormitor și baie privată cu duș, aer condiționat, TV și frigider. Apartamentele cu două camere sunt situate în cea mai mare parte la parter, la nivelul piscinei cu un patio în aer liber echipat și la primul etaj cu o terasă mobilată și vedere panoramică la mare / piscină (cu supliment). Acestea constau dintr-o intrare / dormitor cu 2 paturi, baie privată cu duș și un dormitor dublu și sunt dotate cu aer condiționat, TV și frigider.

Satul Torre Sant'Irene: divertisment

Numeroase activități în timpul zilei vor fi organizate la Fruit Village Torre Sant'Irene cu jocuri, turnee și sport, spectacole de seară cu cabaret, pian bar, spectacol live, karaoke și seri tematice interesante. În timpul sezonului vor fi organizate cursuri de salsa cubaneze, evenimente speciale dedicate dansului din Caraibe. NOU 2021: Cuvântul Fogliolina, dedicat distracției copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, este însoțit de programul Vitamina Club & Fun, dedicat grupei de vârstă de la 11 la 17 ani: o comunitate inovatoare care va oferi sport, turnee, tematice și întâmplându-vă să vă eliberați imaginația. Unul dintre cele mai semnificative momente ale vacanței pentru a avea experiențe noi, pentru a cunoaște noi prieteni și a te distra cu colegii tăi.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!