Briatico

Minunată localitate a Coastei Zeilor

Hotelurile recomandate in Briatico

Vezi hartaVezi harta

Dolomiti sul Mare

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Briatico 7.9 Foarte bun

La doar câteva minute de Briatico, într-una dintre cele mai pitorești porțiuni ale coastei tirrenice din Calabria. Apropierea de centrul orașului, camerele spațioase și varietatea serviciilor ...

La € 60 / persoană noapte

Villaggio Lido San Giuseppe

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Briatico

În frumoasa golf de la Briatico se ridică Villaggio Hotel Lido San Giuseppe, la doar câțiva kilometri de Tropea, Capo Vaticano și Pizzo Calabro: atmosfere sugestive pentru o vacanță unică.

La € 123 / persoană noapte

Fruit Village Baia delle Sirene

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Briatico 7.8 Foarte bun

Fruit Village Baia delle Sirene este situat în Briatico, între Pizzo Calabro și Tropea, la doar câțiva pași de mare. Dotările și serviciile îl fac locul ideal pentru petrecerea vacanțelor.

La € 48 / persoană noapte

Villaggio Green Garden Club

Hotel starsHotel starsHotel stars Calabria Briatico 8.1 Fabulos

Satul este situat în frumoasa Golful Briatico, cu mare cristalină și plaje cu nisip moale și aurit perfecte pentru copii, înconjurat de un grădină de măslini și portocali.

La € 60 / persoană noapte

Fruit Village Torre Sant'Irene

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Briatico

Fruit Village Briatico Torre Sant’Irene se mândrește cu o priveliște splendidă asupra panoramei promontoriului Sant'Irene, cu vedere la stânca Galerei, unul dintre cele mai fascinante locuri de ...

La € 42 / persoană noapte

Briatico este o minunată localitate balneară în provincia Vibo Valentia, poziționată dealungul zonei de coastă cunoscută cu numele de "Coasta degli dei"(coasta zeilor), faimoasă pentru a sa faleză cu vedere la Golful Lamezia Terme și insulele Eolie. Cele din Briatico sunt litoralurile cele mai frumoase ale Calabriei, cu plaje, stânci și băi sugestive cum ar fi Trainiti, cea de la San Giuseppe și Sant Irene, baia Safo și stânca Cocca.

Orașul ia naștere ca un sat de pescari dar actual se bucură de o mare dezvoltare a sectorului turistic oferind propriilor vizitatori sate de vacanță, hoteluri, lido amenajate și restaurante specializate în bucătăria locală. Antica tradiție gastronomică de la Briatico are ca protagoniști măslinele cu uleiul de măsline, cepele roșii și smochinele de India, așa cum și vinul local și specialități cum ar fi ciorba de pește, pestele spada și tonul la grătar.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)