Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

La puțini pași de centrul locuit de la Budoni, structura, contruită de curând, este ridicată pe un teritoriu foarte sugestiv pentru alternanța de minunate plaje de nisip fin, de dese și luxurioase păduri și de o vegetație mediteraneană. Cu siguranță ideală pentru a ajunge localitățile cele mai faimoase și mai renumite ale coastei, prima dintre ele fiind San Teodoro. Formele arhitectonice, grădinile sale, poziția sa față de mare, calitatea restaurantelor cu linii mediteraneene și bogatul progam de animație, fac unul dintre cele mai bune complexe ale Sardiniei. Villaggio Baia dei Pini are la dispoziție 268 de camere de 2/4 locuri, compuse dintr-un ambient unic și luminos, toate mobilate în stil sard, cu un pat matrimonial plus un pat individual pentru camerele triple sau cu paturi suprapuse pentru cele cvadruple. Toate dotate de servicii cu duș și uscător de păr, telefon, aer condiționat/încălzire, tv led, minibar și seif; aproape toate sunt la parter și sunt înconjurate de un parc larg și de  luxuriase grădini. Unele aranjamente includ balcon, verandă sau patio amenajat. Structura este situată la doar 300m de plaja privată caracterizată de nisip alb fin, de ape limpezi și de fundaluri care coboară ușor, făcând-o ținta ideală pentru familiile cu copii. Plaja privată este ușor de ajuns pe cărarea umbrită de minuați leandri, care atraversează zona naturalistică de la S. Anna. O străduță de lemn duce la zona exclusivă pentru oaspeți, care vor avea la dispoziție, incluse în card club, o umbrelă și două șezlonguri de cameră de la al treilea rând în sus. Plaja privată este amenajată cu servicii igienice, dușuri și este prevăzută cu un scaun job pentru persoanele cu dizabilități și de canoe pentru apasionații de sporturi de apă și este posibilă închirirea de prosoape de mare.

Restaurantul
În restaurantul central micul dejun internațional, prânzul și cina cu serviciul bufet și băuturi incluse (apă minerală, vin alb și roșu, bere și soft drink la dozator). Așezarea la masă este fixă pe toată durata șederii. Pe timpul săptămânii sunt prevăzute: o cină tipică și o cină elegantă. La restaurantul Grill ”Amare”, cu prenotare, prânul și cina sunt servite la masă, cu bufet de aperitive și verdețuri și băuturi incluse; o dată pe săptămână, tot cu prenotare și cu plată, o cină specială “Lobster Night” cu un meniu de homar și delicatese de mare. La micul dejun este prevăzut și colțul somnorosului (posibilitatea de a lua micul dejun soft la bar de la 9.45 la 11.00 cu cafea și cornete). Colțul natură și bunăstrare: pentru oaspeții care aleg un stil de viață care prevede o bucătărie sănătoasă au la dispoziție o zonă cu produse specifice (biscuiți, pâine prăjită, biscuiți din orez, torturi, lapte din soia sau din orez, miere, dulcețuri biologice, cereale, corn flakes, semințe de in, centrifugate din fructe și verdețuri de zi). Biberon: la dispoziția celor mici și în mod gratuit, un local amenajat cu plite, chiuvetă, frigider, încălzitor de biberon, cuptor cu microunde, mixer, vase de gătit, fețe de masă. În plus sunt disponibile produse de bază gătite și negătite: ciorbe vegetale, creme de legume, sosuri proaspete, pastă mică, lapte proapăt, yaurt, gemuri, biscuiți, ceaiuri, fructe proaspete, felii de carne, pește. Este exlus laptele pentru nou născuți, praf și lichid, omegeneizate, produse specifice.

Localitatea
Budoni este situată pe coasta Nord Orientală a Sardiniei și este situată strategic între Golful de la Orosei și coasta Smeralda, a deventi una dintre destinațiile cele mai dorite ale insulei. O mică bijuterie a teritoriului de la Baronie, cu ai săi 18 km de coastă și ale sale plaje albe, unde natura este încă necontaminată, face ca o ramă unei vacanțe nu doar relaxantă dar și în numele distracției, ideală pentru a vizita locuri mondene cum ar fi apropiata și cunoscuta San Teodoro la doar 12 km. În afara peisajelor unice în lume, numeroșii turiști care petrec vacanța la Budoni sunt atrase de cultura rurală și de istoria locului. Orășelul era în origine un sat gallurez în jurul căruia sunt prezente multe cartiere și sătucuri, ex San Lorenzo, Solita și San Pietro, care păstrează încă acea economie agro-păstorală care caracterizează tradiția sardă.

De vizitat și de cunoscut
Resturi arheologice, printre care Nuraghe Su Entosu, Nuraghe Conca și Bentu și Domus de la Jana l’Agliola în zona de la Solità.

Percursuri naturalistice, iubire de cei apasionați de trekking și de mountain bike, care cuprinde vizita la iazurile sălcii, unde întâlniți tipica vegetație de papură și de tamerisc și unde staționează colonii de flamingo roz, căutați de birdwatching, observare și studiu al păsărilor în natură.

Satul de la Portul de la Ottiolu, localitatea de origine antică folosită deja de Romani ca punct de sprijin pe insulă. Dotat azi cu peste 400 locuri barcă, este ideală pentru un punct de plecare pentru mici croaziere în descoperierea minunatelor coaste Sarde.

Cala di Budoni, Golful de la Budoni, la câteva sute de metri de oraș, este vorba de o plajă lungă 4 km care se întinde de la Punta Lu Cucutti până la Punta Porto Ainu, prinzând diferite denumiri gen Li Salineddi, Salamaghe, Lido del Sole și Sa Capannizza. Malul este constituit din nisip foarte fin alb, cu reflexe strălucitoare și este udat de o mare cristalină, transparentă și cu nuanțe de la verde la albastru, cu fundaluri ce coboară dulce către larg făcând baia plăcută și sigură chiar și pentru cei mici.

Baia Sant’Anna, În localitatea de la Tanaunella, un sat la sud de Budoni, plaja, cu nisip auriu măricel și insula de la Pedrami în față, se bucură de un peisaj sugestiv. Un golf necontaminat, fără servicii și deloc înghesuit de lume chiar și vara, iubită de pescari și de cei care vor să facă scufundări pe fundalul de stânci.

Plaja de la Li Cucutti, în localitatea Agrustos, în zona de nord de la Buddoni, al cărui nume înseamnă broasca țestoasă marină, este lungă circa 3 km și este înconjurată de stânci și de o deasă pădure care se poate parcurge pe jos sau cu bicicleta. Albastrul intens al mării, caracterizat de accentuate nuanțe de turcoaz, contrastează culorile candide ale nisipului care învelesc această plajă.

Isuledda, în comuna de San Teodoro, cu deschidere către vederea insulei impunătoare de la Tavolara, către coastele de la Capo Coda Cavallo și de la Puntaldia. Țărmul se extinde pe circa 500 metri și are nisipul alb fin și cu reflexe strălucitoare, marea, potrivită pentru balnearea copiilor pentru fundalul deloc profund, are un evantai de mii de nuanțe de albastru și de verde smerald. Totul în jur, parfumata coroană de vegetație mediteraneană cu plante de mătură, arbusturi de iarbă neagră, mirt, fac din panoramă una și mai spectaculoasă.

Castelul de la Fava, al cărui nume particular vine de la o legendă care povestește că pe la 1300 o flotă de turci debarcă pe coastele insulei și puse sub asalt chiar Posada cu intenția de a o cuceri din cauza foamei. În tentativa de a păcăli cuceritorii, locuitori de la Posada au dat ultimul pumn de fave(un fel de fasole) la porumbei, lovind ușor un porumbel; în timpul zborului acesta a cazut pe locul unde erau turcii, arătându-se plin de fave și inducând în eroare asediatorii care au supraevaluat resursele alimentare ale insularilor. Așa au fost convinși turcii că nu au nici o speranță, au ridicat asediul și au lăsat coastele insulei libere.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 17.00 - Check out până la ora 10.30.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 7:30 la ora 10:30.
Sunt admise animale  la cerere (poate fi cerut un supliment).

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Reception 24h.
Camere analergice și pentru nefumători.
Camere/structuri pentru oaspeții cu dizabilități.
Încălzire/aer condiționat.
Pișcină externă.
Solarium amenajat pe marginea pișcinei.
Sală meeting de 120 locuri.
Parcare privată.
Posibilitatea de a lua prânzul la pachet.
Depozit bagaje.
Agenție de turism.
Serviciu de portinage.

Servicii cu plată
Card club: include folosirea tuturor întreținerilor, al serviciului plajă , a unei umbrele și a două șezlonguri pentru fiecare cameră pe plajă de la al treilea rând, folosirea pișcinelor, Mini club pentru copii, animația.
Serviciu baby-sitter.
Serviciu in cameră.
Serviciu spălătorie.
Navetă aeroportuală.
Închiriat biciclete.
Wi-Fi în zona hall.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tennis (cu plată).

Oferta include
Parcare privată nesupraveghiată.
Solarium amenajat cu umbrele și șezlonguri.
Terenuri sportive polifuncționale de tennis, fotbal și basket în timpul zilei.

Notă
Eventuale reduceri sau suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Card Club obligatorie pentru folosirea sălii de sport, a pișcinelor, a serviciului de plajă.
Asigurarea medicală și a bagajului, bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)