Budoni

Mică bijuterie a zonei costiere nord orientale a Sardiniei

Hotelurile recomandate la Budoni

Vezi hartaVezi harta

Futura Club Baia del Porto

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Budoni

Satul Baia del Porto este un complex recent construit, cufundat într-un context de mare prestigiu. Oferă oaspeților săi orice confort pentru un sejur plăcut și relaxant. La doar 500 de metri de ...

La € 63 / persoană noapte

Futura Club Cala Fiorita

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Budoni

Futura Club Cala Fiorita este situată în Marina di Agrustos, între Olbia și Orosei, pe frumoasa coastă de nord-est a Sardiniei. Inserat intr-o arie naturalistica mare, este locul ideal pentru a ...

La € 78 / persoană noapte

Villaggio Baia dei Pini

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Budoni

Distanță puțin mai mult de 200 m de plaja de la Budoni, unde sunt rezervate umbrele și șezlonguri, dispune de trei pișcine dintre care una pentru copii și are un staff specializat în animație ...

La € 69 / persoană noapte

MClub Budoni

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Budoni

MClub Budoni se caracterizează prin apartamente încântătoare, înconjurate de verdeață, printre măslini, bougainvillea și tufișuri parfumate de tufă mediteraneană.

Budoni

Budoni este un oraș cuibărit în apropierea unor my golfuri, charming stânci, plaje lungi formed din nisip alb impalpabil și limpede sea. Teritoriul său includes și mici iazuri brackish, unde trăiește vegetația tipică de tamarisc și papură și unde sunt staționate colonii de flamingo roz. Nu lipsesc siturile arheologice interesante, distributed în coroana de dealuri care încadrează localitatea, mărginită de o pădure deasă de pini de tuf mediteranean.

Ce să faci în Budoni

1. Vizită la Nuraghe Su Entosu, a singur turn care îndeplinea funcția de belvedere, located for a vârf de granit; nuragul Conca i Bentu și domus de jana l'Agliola din cătunul Solità.
2. Tur Stazzi di San Pietro, old houses built din piatră locală, noroi și mortar; interioarele sunt viu decor și este posibil să se vadă pe fațada fiecărei case soclul caracteristic din piatră și noroi care oferă călătorului posibilitatea de a se cufunda complet în cunoștințele vechiului sat sardinian.
3. Viața de noapte cu numeroase cluburi, discoteci i locuri de întâlnire care fac viața de seară deosebit de banală și Distrattivă în fiecare anotimp al anului
4. Festivaluri și sărbători celebrates pe tot parcursul anului. For 17 ianuarie este sărbătorită sărbătoarea Sant'Antonio Abate, cu a festival de aprindere a focului i taste de vinuri, simboluri ale cooperării și socializării între popoare. În februarie, însă, Carnavalul, cu o paradă a cărătoarelor și distribuție de clătite gustoase, pe lângă tradiționala favată. În Duminica Paștelui, sărbătorirea ritului S’Incontru, cu plecarea, din două locații diferite, a două grupuri diferite care se vor reuni în fața bisericii parohiale, amintind astfel întâlnirea evitoranonisaghică. In iunie are loc sărbătoarea cu hramul Sfântului Ioan Botezătorul unde se prepară tipicele „origliette”, prăjite și asezonate cu miere.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)