Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Zahira Resort este o structură în stil arăbesc, compusă dintr-o clădire pe două etaje dispusă în formă de potcoavă, în mijlocul căreia se află o curte cu mulți copaci împodobită de o fântână care o atraversează. Varietatea serviciilor și a activităților sportive și de animație sunt combinația ideală pentru a satisface exigențele celei mai diferite game de clienți. Structura dispune de o plajă privată și amenajată, compusă din nisip fin și roșiatic cu fundal deloc profund, se ajunge pe jos cu o plimbare de 350 m sau cu serviciul de navetă comod. Camerele sunt dotate de tot confortul și sunt disponibile în tipologia Confort, Superior și Suite. La cerere sunt disponibile locații pentru persoane cu handicap. Zahira Resort oferă propriilor oaspeți conexiune wi-fi în hall, o terasă panoramică cu aperitive după cină, două pișcine dintre care una ideală pentru copii, un teren de fotbal în iarbă sintetică, un teren de bile,  beach volley, canoe și surf. În plus, de pe 1 iunie este activ și serviciul animație, pe zi și pe seară, unde se vor ține activități ca trezirea musculară, acquagym pe plajă și în pișcină, turnee și cursuri colective, dansuri caraibice și spectacole serale, mini club 3/12 ani și va fi activ serviciul plajă.

Restaurant
Către restaurantul Zahira, cu aer condiționat, arhitectura tipică arabă, vin propuse feluri tipice ale bucătăriei mediteraneene, reinterpretată cu grijă în cheie contemporană și servite la bufet cu apă minerală, vin de casă și soft drink incluse la mese. La cerere bucătărie pentru celiaci (furnite alimente de bază).

Localitatea
Campobello di Mazara este o comună mică în provincia Trapani, al cărui teritoriu de caracterizează prin prezența plajelor nisipoase cu fundaluri joase, înconjurată de o deasă vegetație meditereaneană care, cu ale sale vițe de vii, măslini și alte plante tipice, oferă un șcenariu frumos. Cei care hotărăsc să petreacă vacanța la Campobello di Mazara se pot avântura spre descoperirea frumuseților teritoriului, trăind, în același timp, un sejur distractiv și relaxant.

De vizitat și de cunoscut
Cave di Cusa, situri arheologice foarte importante, pline de tufo calcaros pe care grecii îl foloseau să construiască coloane care susțineau imponente temple ale apropriatului oraș Selinute. Această activitate de extragere și de lucrare a fost întreruptă circa 2500 ani în urmă și nu a mai fost dusă la bun sfărțit, din cauza amenințărilor cu asediul din partea Cartaginezilor care se năpusteau peste coloane. Sunt prezente diferite blocuri din tufo abandonate pe stradă, direcția spre Selinunte, pe care sunt incizii care demonstrează cum se efectua munca de extragere și de transport.

Palatul ducal, cu origine medievală; Biserica Madre, dedicată Sfintei Maria delle Grazie, resale la secolul XVI și restructurată în secolul XIX; Turnul ceasului, înalt circa 27 m.

Muzeul vieții și muncii la țară, în care sunt păstrate numeroase obiecte care serveau pentru arat, semănat, recoltat. Interesant este și reconstruirea internă a unei case țărănești de epocă.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in după ora 16.00-Check out până la ora 10.00.
Animale de talie mică și medie sunt admise cu supliment.
Sejur duminica/duminica.

Servicii gratuite incluse în toate ofertele noastre
Parcare auto nesupraveghiată.
TerasĂ panoramică pentru aperitive și după cină.
Conexiune internet WI-FI în hall.
Serviciu de concierge.
Depozit bagaje.
Reception 24 din 24.

Card Club
Include folosirea celor două pișcine dintre care una pentru copii, teren de fotbal cu iarbă sintetică, bile, beach volley, canoe și surf. De pe 1/6 animație diurnă și serală cu trezire musculară, acquagym pe plajă și în pișcină, turnee și cursuri colective, dansuri caraibice și spectacole serale, mini club 3/12 ani, serviciu plajă (o umbrelă și două șezlonguri de cameră).

Servicii cu plată
Serviciu medical.

Activitate
Excursii în cele mai cunoscute localități arheologice (cu plată).
Parcul Acquatico convenționat la 30 m (cu plată).

Formula Soft All Inclusive
Prevede pensiune completă cu băuturi incluse la mese (apă minerală, soft drink și vin de casă), consum nelimitat pe zi de apă minerală, soft drink, sucuri de fructe și the rece exclusiv către barul din Hall (porțiil la pahar, la orarii stabilite).

Suplimente
Pătuț € 5 pe noapte de plătit pe loc (nu se acceptă pătuț propriu).
Card Club de pe 1/6 până pe 23/9 obligatoriu de plătit pe loc, € 42 de persoană pe săptămână, baby 0/3 ani exclus. Aminale de talie mică sunt admise la cerere, € 7 de noapte de plătit pe loc.

Reduceri
Al treilea pat 3-12 ani gratis.
Al treilea pat 12-16 ani -70%.
Al patrulea pat 3-16 ani -50%.
Al treilea și al patrulea pat adulți -25%.
Baby 0-3 ani gratis în pat cu părinții, mese din meniu incluse. 

Notă
Eventuale reduceri si suplimente pot fi subiecte de varieri care vor fi vizibile în cartela Prenotează.
Sejururile încep obligatoriu cu cina din ziua de sosire și se termină cu micul dejun din ziua plecării.
Suplimentele nu sunt subiecte de reduceri/ oferte.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de sejur. 
Card Club obligatoriu.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă, asigurarea medicală și a bagajului.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)