oferte turistice Campobello di Mazara

Printre mare și tradiții

Hotelurile recomandate la Campobello di Mazara

Vezi hartaVezi harta

Futura Zahira Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sicilia Campobello di Mazara

Pe coasta sud occidentală a Siciliei, Zahira Resort, în stil arab, se află în localitatea Tre Fontane și este perfect integrată cu peisajul înconjurător. Varietatea serviciilor pe care le ...

La € 75 / persoană noapte

Campobello di Mazara

Campobello di Mazara, în siciliană zis Campubeddu, este o comună în provincia Trapani. Teritoriul se caracterizează prin prezența vegetației mediteraneene, cu măslini, vițe de vie, citrice și numeroase locuri de interes cum ar fi Cave di Cusa, pline de tufo calcaros pe care grecii îl foloseau pentru a construi coloane care se ridică pe impunătoare temple din apropiatul oraș Selinute. Campobello di Mazara dispune și de plaje nisipoase și fundaluri joase, ideale pentru balnearea celor mai mici și comuna include și cartierul Trei Fântâni, nume care derivă de la unele izvoare de apă care ies natural și se varsă în mare.
La Campobello di Mazara, caracteristică țintă turistică italiană, se pot petrece splendide vacanțe în compania propriei familii sau a prietenilor. Numeroase restaurante, baruri, locale și parcuri acvatice garantează distracția pentru adulți și copii.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)