oferte turistice Campobello di Mazara

Printre mare și tradiții

Gli hotel consigliati la Campobello di Mazara

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 75

Pe coasta sud occidentală a Siciliei, Zahira Resort, în stil arab, se află în localitatea Tre Fontane și este perfect integrată cu peisajul înconjurător. Varietatea serviciilor pe care le ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Campobello di Mazara

Campobello di Mazara, în siciliană zis Campubeddu, este o comună în provincia Trapani. Teritoriul se caracterizează prin prezența vegetației mediteraneene, cu măslini, vițe de vie, citrice și numeroase locuri de interes cum ar fi Cave di Cusa, pline de tufo calcaros pe care grecii îl foloseau pentru a construi coloane care se ridică pe impunătoare temple din apropiatul oraș Selinute. Campobello di Mazara dispune și de plaje nisipoase și fundaluri joase, ideale pentru balnearea celor mai mici și comuna include și cartierul Trei Fântâni, nume care derivă de la unele izvoare de apă care ies natural și se varsă în mare.
La Campobello di Mazara, caracteristică țintă turistică italiană, se pot petrece splendide vacanțe în compania propriei familii sau a prietenilor. Numeroase restaurante, baruri, locale și parcuri acvatice garantează distracția pentru adulți și copii.

VEZI HARTA