Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Vascellero Club Resort Village

Pe coasta ionică a Calabriei, în inima Magnei Grecie, Villaggio Vascellero Club Resort se află la doar 150 m de mare și, datorită poziției sale, este punctul de plecare ideal pentru itinerarii interesante și plăcute pentru a descoperi Calabria. Satul se întinde pe o suprafață vastă bogată în vegetație și grădini bine întreținute. Se conectează la plajă printr-un bulevard lung de 150 m care traversează un crâng de pini și eucalipt. Este format din mai multe clădiri terasate, separate între ele prin alei pietonale, unde sunt amplasate încăperile. În interiorul satului există o parcare nesupravegheată și nesupravegheată, o parafarmacie, o spălătorie cu mașină de spălat cu monede și masă de călcat, un minimarket și un bazar cu produse tipice, suveniruri, ziare și tutungeri, un prosop de plajă, bicicletă și punct de inchiriere carucior.. Rețea Wi-Fi gratuită în cameră, la recepție, în piscina Relax și pe plajă. Are si 2 piscine, piscina Oasi este impartita in 4 zone de adancimi si caracteristici diferite. Partea centrala pentru inotatorii experti, o zona pentru copii, o zona pentru lectii de aqua fitness si zona de hidromasaj cu cascada si jeturi de apa. Piscina Relax, situata in fata Restaurantului Central, are adancimi variabile si o zona pentru copii. Ambele piscine sunt deschise la ore stabilite, iar șezlongurile sunt disponibile până la epuizare.

Villaggio Vascellero Club Resort: camere

Dispune de camere Superioare, camere Superior Plus si camere Superior Plus Family. Toate cu dus si uscator de par, telefon, TV, Wi-Fi, minibar, seif, aer conditionat. Servicii duble în Superior Plus (dintre care unul nu are duș și bideu) și Superior Plus Family.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)