Oferte turistice Cariati

Natura, spiagge e relax

Hotelurile recomandate la Cariati

Vezi hartaVezi harta

Vascellero Club Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Cosenza Cariati

La doar 150 de metri de mare, ideal pentru familii și cupluri. Oferă 2 piscine, dintre care una cu jacuzzi, plajă privată, amfiteatru pentru spectacole, zone de joacă pentru copii și multe altel ...

La € 85 / persoană noapte

Cariati

Cariati este un frumos sat medieval de pe coasta Ionică, în provincia Cosenza, la jumătatea distanței dintre Piana di Sibari, un cunoscut sit termal și arheologic, și Crotone, antica Magna Grecia. Frumusețea peisajului din jur, limpezimea mării (Blue Flag 2009, 2010, 2011, 2012), bunătatea produselor tipice și apropierea de Sila fac din Cariati un centru turistic apreciat de miile de oameni care se îngrămădesc în ea în fiecare an.această privire asupra Mării Ionice. Orașul este închis într-un zid extraordinar al orașului cu un perimetru de aproximativ un kilometru, intercalate cu opt turnuri masive. Plaja Cariati, lunga de aproximativ 12 kilometri si formata din nisip usor foarte fin amestecat cu pietricele, este situata in localitatea Cariati Marina de-a lungul cunoscutei “Costa dei Saraceni” si are vedere la Marea Ionică. Se poate ajunge pe jos printr-o plimbare ușoară de un kilometru din satul istoric Cariati Alta, un sat medieval cu ziduri perimetrale datând din perioada bizantină.

Ce vezi

Catedrala San Michele Arcangelo, în partea superioară a centrului istoric, la 82 de metri deasupra nivelului mării.
Satul medieval Cariati, inclus printre cele mai frumoase sate din Italia.
Trompeta Brettia, mormânt din bloc de gresie situat pe un deal printre măslini
Porta Pia, intrarea principală în satul medieval Cariati.
Din Porta Pia începe intrarea în Corso XX Settembre, inima centrului istoric

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)