Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Alborèa Ecolodge Resort este un resort de 5 stele care face parte din complexul Ethra Reserve, împreună cu Kalidria Hotel & Thalasso SPA și cel de la GranValentino Village. Ethra Reserve este înconjurată de verdele rezervei de la Stornara, o zonă naturalistică protejată, deschisă spre o lungă și sălbatică plajă rezervată. Sejurnând către Alborèa este posibil să folosiți Kalidria Thalasso SPA, exclusiva beauty SPA de la Ethra Reserve de 3.500 mp, cu 2 pișcine cu apă de mare, una internă și una externă, parcurs Acquatonic Marin, saună, baie turcească, hidromansaje, cabină solarium, zonă fitness. Alborèa este caracterizat de o ahitectură particulară și perfect integrată în natura înconjurătoare, dispune de 124 Ecolodge Suite, de 50 mp, independente, situate pe un singur etaj și înconjurate de parc, fiecare cu patio extern. Oaspeții pot alege să se bucure de plaja privată situată pe o zonă de litoral deșertic de peste 5 km, se ajunge în 8 minute cu o comodă navetă, oferă barul Meditarraneo pe plajă și restaurantul grill Mediterraneo, și este amenajată cu umbrele, șezlonguri și dușuri. Umbrelă în primul rând inclus pentru camerele Ecolodge Suite Executive. Fundalul este nisipos și portivit pentru copii. La dispoziția tutror oaspeților de la Ethra Reserve: folosirea bărcilor cu vele (în afara orariilor de curs),  windsurf, canoe și pedalo, teren de beach volley și beach tenis, în plus și participarea la cursuri colective și/sau private de vele. Pentru a exlora fermecătorul complex Ethra Reserve, plin de servicii și de atracții, este posibil sa parcurgeți plăcute percursuri interne, cum ar fi Gran Via, care unește tot resortul, sau să circulați cu bicicleta pe parcursuri ciclabile rezervate (disponibil închirierea bicicletelor). Nu este permis oaspeților să circule cu orice alt mijloc de transport motorizat sau electric. În plus, pentru toți oaspeții de la Ethra Reserve: mare sală de sport amenajată cu Technogym care oferă servicii mirate și small class de activități de fitness fie în aer liber fie în sală cu personal trainer; trezire musculară dimineața, Stretch and Tone, Total Body, Acqua gym, Acqua Boxe, Nordic Walking și Pilates. Alborèa Ecolodge Resort dispune de două terenuri de tenis și de pișcină cu apă de mare, hidromasaj și jocuri de apă. În plus, la dispoziția tuturor oaspeților de la Ethra Reserve, în zona GranValentino: terenuri de tenis și de fotbal, bile, beach volley și beach tenis, tras cu arcul și tras la țintă, ping pong. 

Restaurant
Alborèa Ecolodge Resort oferă cei mai bun din bucătăria italiană, cu materii prime excelente și produse de fertilul teren al Pugliei. Semi pensiunea include micul dejun la bufet și cina a la carte în restaurantul central sau, cu prenotare, în pizzera Pizza&Grill Ethra. Sunt disponibile în plus cu plată: cina la restaurantul gourmet Coquì, zilnic , mai puțin duminica; La prânz restaurantul la mare Mediterraneo, sau gustări bune prăpuse de barul central și la barul de pe plajă. Pentru prânzul este posibil, în plus, să prenotați pachetul Light Lunch care prevede un prânz ușor către restaurantul de la mare Meditaraneo sau la bufetul restaurantului  Alborèa.

Localitatea
Ornată cu o vegetație mediterraneană și o întindere de parfumați pini Aleppo, Castellaneta Marina este o localitate balneară printre cele mai frumopase ale golfului, cu fundaluri transparente și deloc adănci, se întind pe coasta occidentală a teritoriului Castellaneta. Litoralul este caracterizat de lungi și mari întinderi de nisip alb și fin, unde zone libere se alternează celor private amenajate cu tot confortul și unde sunt prezente parcuri de distracție, discoteci, centre comerciale, terenuri de golf, școli de echitație, hoteluri și restaurante, pentru a face și mai plăcut sejurul pe plajele de nisip fin, premiate cu stegulețul albastru.

De vizitat și de cunoscut
Biserica rupestre de la Santa Maria del Pesco, pe sprânceana unei gravine, chiar deasupra unei prăpăstii. Este un balcon ales deaspra minunatei panorame a canyonului de la Castellaneta, mica biserică rupestre cunoscută și cu numele de Santa Maria della Luce pentru omonima frescă din criptă, sau ca Vergine Assunta. Poziționată lângă complexul preexistent, astăzi biserica are ca hram Vergine Assunta. În interior, este păstrată o pictură de la douăsute reprezentând-o pe Fecioara cu Pruncul.

Catedrala și Palatul vescoval. Catedrala se ridică pe punctul cel mai înalt de la Castellaneta, pe bordul unei prăpăstii, este dedicată Fecioarei Assunta, cu un clopot de la ‘300 lângă Palatul vescovial. Ridicată pe ruinele vechii biserici de la San Nicola, a fost construită în jurul anului 1000 și apoi recondiționată la 1400 în stil
romanic pugliez. Restaurul de la 700 a uniformat fregi și decoruri sub semnul barocului. Palatul vescovile, situat lângă catedrală, actualment sediu al colecției viitorului muzeu diocesano, printre care se numără prețiosul poliptic Gerolamo da Santacroce.

Biserica Transito de la San Giuseppe, construită în 1729 de către Angelo și Vito Oronzo Gentile Sarapo. În mijlocul ușii este reprezentată stema gentilițiană a familiei Sarapo. Biserica, în stil baroc, este pe strada Carrare. În interior sunt păstrate trei pânze de la '700, una dintre ele datează din 1744 și este semnată de către Vincenzo Fato.

Largi plaje de nisip alb, dantelate de arbuști mediteraneeni și umbrite de pădurici, sunt floarea la ureche a Marinei Castellaneta, premiată cu Bandiera Blu. Fundalurile transparente și deloc adânci fac să fie o localitate potrivită pentru toată familia și toate exigențele. Malul Riva dei Tessali, cu terenul de golf, este o liniștită insenatură înconjurată de întinderi de conifere, cu ape deloc profunde și cristaline.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in după ora 17.00. 
Check out până la ora 10.30.
Cameră Cvadruplă maxim 2 adulți și 2 copii 3/13 ani.
Animale nu sunt admise.
Sejururi duminica/duminica.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Activități de animație serală în anfiteatru de lângă adiacentul hotel-village de la Nova Yardinia Resort.
Activități sportive pe plajă: Beach volley și beach tennis, acquagym, tonificare musculară.
Teren de tennis, teren polifunțional, tras cu arcul, fotbal.
Activități club pe plajă de la ora 10 la 12.30 și în interiorul structurii de la 16 la 22.
Pișcină cu apă de mare de circa 1.000 mp cu hidromasaj.
Activități sportive, turnee, baby și mini club de la 3 ani.
Animație soft cu activități de zi în formula club.
Sală de sport amenajată la Kalidria Thalasso SPA.
Șezlonguri pe marginea pișcinei și solarium.
Întreținere serală și cu piano bar.
Bar central cu deschidere direct la pișcină.
Structură și camere amenajate pentru dizabili.
Posibilitatea de a lua prânzul la pachet.
Aer condiționat / încălzire.
Agenție de turism.
7 săli meeting polifuncționale.
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Reception h24.
Parcare privată.
Room service (de la ora 7 la ora 23).
Camere analergice și pentru nefumători.
Conexiunde WI-FI în zonele comune.

Servicii cu plată
Serviciu spălătorie.
Serviciu în cameră.
Navetă aeroportuală.
Serviciu baby-sitter.
Închiriat biciclete și cărucioare.
Tabacherie și ziare la reception.
Transferimente dedicati de la/către aeroportul din Bari și Brindisi.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Percursuri enogastronomici la fermele din jur (cu plată).
Excursii către  Sassi di Matera,  Trulli di Alberobello, Taranto pe mare și altele (cu plată).
Parașutism ascensional pe mare (cu plată).
Călărit la 5 km și Golf 18 găuri la 7 km (cu plată).

Suplimente
Dog Room: dotată de cușcă și zonă rezervată încercuită, € 25 la zi (admiși câini până la maxim 10 kg).
Light lunch prânz ușor către restaurant plajă sau către restaurant Alborea șa bufet (băuturi excluse). € 140 de săptămână de persoană (copii 3-8 ani 80% reducere, copii și tineri 8-18 ani 50% reducere).
Check out posticipat de cameră și umbrelă la dispoziție până la ora 14.15 din ziua plecării € 50 de cameră; până la 18.00 € 100 de cameră.
Umbrelă în primul rând € 30 la zi.

Reduceri
Al treilea pat de la 0-3 ani gratis.
Al treilea pat de la 3 la 8 ani -80%.
Al treilea și al patrulea pat de la 8 la 18 ani -50%.
Al treilea și al patrulea pat de la 18 ani -20%.
SPECIAL ADULT + COPIL: reduceri la copii și adoleșcenți până la 18 ani și pentru al 2 lea pat.
De pe 2/6 până pe 24/6 și de pe 9/9 până pe 30/9: 0-3 ani 70%, 3-18 ani 60%.
De pe 24/6 până pe 9/9: 0-3 ani 40%, 3-18 ani 30%.
Prin vârstă se înțeleg anii neîmplitiți încă.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului. 
Bacșișul și tot ce nu este indicat mai sus. 

Politici de anularePolitici de anulare

Per soggiorni fino al 05/08 e dal 27/08:
Cancellazione gratuita fino a 14 giorni prima dell'arrivo
Da 13 a 10 giorni penale del 50%
Da 9 a 4 giorni penale del 75%
Da 3 a 0 giorni (no show o partenza anticipata) penale del 100%

Per soggiorni dal 06/08 al 26/08:
Cancellazione gratuita fino a 28 giorni prima dell'arrivo
Da 27 a 21 giorni penale del 10%
Da 20 a 14 giorni penale del 30%
Da 13 a 10 giorni penale del 50%
Da 9 a 4 giorni penale del 75%
Da 3 a 0 giorni (no show o partenza anticipata) penale del 100%

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)