Castellaneta Marina

Castellaneta între istorie și natură în inima Pugliei

Hotelurile recomandate in Castellaneta Marina

Vezi hartaVezi harta

Ticho's Hotel

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Castellaneta Marina

Cu fața la mare, Hotelul Ticho dispune de un serviciu eficient de divertisment și animație, plajă privată, piscină, restaurante. Nu are bariere arhitecturale.

La € 67 / persoană noapte

Calanè Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Castellaneta Marina 8.0 Fabulos

Situat la Castellaneta Marina, la 5 km de plaja privată, Calanè Village oferă o pișcină de 1.000mp, o pișcină pentru copii și o serie de implante sportive. Camerele sunt dispuse ca un anfiteat ...

La € 55 / persoană noapte

Valentino Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Castellaneta Marina 7.9 Foarte bun

Situat la Castellaneta Marină, Valentino Village se laudă cu o pișcină, o grădină, un parc și o mare plajă privată, se ajunge din resort cu un serviciu de navetă gratuită.

La € 76 / persoană noapte

Kalidria Hotel Thalasso & Spa

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Castellaneta Marina

Situat la Castellaneta Marina, Kalidria Thalasso Spa Resort, este înconjurat de o pădure la 3 km de mare. Un exclusiv centru de bunăstare, care se extinde pe 3500 mp este la dispoziția oaspeților ...

La € 120 / persoană noapte

Alboréa Ecolodge Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Castellaneta Marina

O structură cufundată în verde, potrivită pentru iubitorii de natură, datorită celor optsprzece hectare de pădure naturală, la granița cu rezerva biogenetică Stornara, din care se ridică ...

La € 69 / persoană noapte

La € 38 / persoană noapte

La € 40 / persoană noapte

Castellaneta este o comună în provincia Taranto cufundată în parcul Regional de la Gravine, este o oază protejată care se extinde pe 400 hectare. Pe coastă găsim Castellaneta Marina, total înconjurată de verdele pădurii Pineta care se întinde pe 9 km de coastă. Castellaneta oferă turiștilor locale la modă, un litoral nisipos, pădurici parfumate și o mare cristalină așa de curată care a făcut ca localitatea să merite premiul de Steguleț Albastru.

Castellaneta Marina nu înseamnă doar splendide peisaje dar și locuri pline de istorie. Printre aceste peisaje sugestive găsim de fapt, biserici rupestre, ferme, vechi sate și reperte arheologice care datează din epoca preistorică și de la Evul mediu. Aceste atracții sunt utile, și oferă turiștilor care caută în lectura semnelor istoriei și a naturii un mod formativ pentru a petrece propiile vacanțe în orice perioadă a anului. Centrul istoric al zonei celei mai vechi a orașului Castallaneta se prezintă în stil medieval cu palate vechi care mărturisesc importanța istorică a acestui centru, găsim de fapt: Palatul Catalan, Palatul Baronal și palatul Sarapo. În partea nouă de la Castellaneta găsim numeroase biserici de o importanță istorico-artistică de menționat: Biserica Sfântuli Francesco d'Assisi, Biserica San Michele de la șaptesute, Biserica Santa Maria La Luce, în stil gotic angevin plină de multe fresche, Biserica San Rocco și Biseirca San Domenico.

Zona Castellaneta Marina, în afara mării cristaline și a Pădurii Pineto, este caracterizată de lungi dune fosilizate care fac peisajul unic și sunt de o mare importanță naturalistică și științifică. Sunt apoi ”râpe” , stânci direct din mare, un alt element care dă farmec și particularitate acestui paradis minunat, cea mai sugestivă este Gravina Grande care înconjoară satul vechi. Litorarul este dotat de parcuri de distracție, discoteci, centre comerciale, terenuri de golf, școli de echitație, hoteluri și restaurante, pentru a face și mai special sejurul pe plajele minunate de nisip alb.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)