Recenzii structură

8.0

Raport calitate/preț excelent 2 Recenzii

Personale

8.5

Servicii

8.0

Curățenie

8.0

Confort

8.0

Locație

7.0

Calitate/preț

8.5

Splendida struttura! da Maria, Sept. 2021

Sono stata con la mia famiglia per una settimana in questa splendida struttura che dire tutto perfetto. La camera che ci hanno assegnato era grandissima aveva ben tre stanze con vista sulla bellissima piscina. Il ristorante anch'esso di gran livello offriva servizio a buffet con una vasta scelta di pietanze per tutti i gusti sempre saporite e diverse ogni giorno. Tutto il personale è stato sempre professionale e gentile. Anche l'animazione impeccabile i nostri bimbi si sono divertiti tantissimo. In più villaggio molto curato e tenuto benissimo. Una vacanza sopra le nostre aspettative e sicuramente da ripete...

Personale

8

Servicii

8

Curățenie

8

Confort

8

Locație

7

Calitate/preț

9

Ci ritorneremo!! da Massimiliano, Aug. 2021

Villaggio fantastico, immerso nella natura posto davvero unico. Le camere spaziose e pulite con tutti i servizi possibili. Cucina ottima, personale professionale ed efficiente. Animazione davvero top sempre presente e coinvolgente sia di giorno che la sera. Che dire complimenti a tutto lo staff!! Ci ritorneremo!!

Personale

9

Servicii

8

Curățenie

8

Confort

8

Locație

7

Calitate/preț

8

Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Cufundat în natura verde, în apropierea coastei ionice de la Puglia, la Castellaneta Marina, Calanè Village este o structură primitoare compusă din 194 camere, disponibile în tipologiile Standard, dispuse în jurul pișcinei și în tipologia Inn Hotel, poziționate pe corpul central și colegate în manieră directă cu Hall. Amenajările dispun de tot confortul, gândide să satisfacă exigențele oricărui tip de clienți. Calanè Village furnizează propriilor oaspeți o multitudine de servicii, printre care o mare pișcină de circa 1000mp, cu palmieri exotici, postări de hidronasaje și jocuri de apă, o pișcină pentru cei mai mici cu apă de mare și un serviciu de animație de zi și de seară, cu un bogat program de activități sportive și recreative. Structura este la o distanță de 2.7 km de exclusiva plajă dotată de echipamente sportive pentru sporturi acvatice, șezlonguri și umbrele, caracterizată de nisip fin și auriu, cu un fundal limpede ce coboară lent, ideal pentru cei mici. Este în plus disponibil scaunul pentru persoane cu dizabilități. Plaja se ajunge cu un comod serviciu navetă care efectuază un percurs în interiorul pădurii sugestive, cu un serviciu continuu de la 8.00 la ora 19.00.

Restaurant
O bucătărie atentă exigențelor oaspeților, cu produse preparate cu grijă de chef. Micul dejun, prânzul și cina sunt tip bufet (cu mesele nominale) către Restaurantul  Belvedere, două etaje terasate cu o mare fereastră care dă spre pișcina centrală. Și pentru prânz și pentru cină o zonă este dedicată copiilor, cu un meniu, veselă și tacâmuri pentru copii. Toate zilele, la prânz și la cină, copii de la 3 la 12 ani sunt asistați de o echipă de animație. La dispoziția oaspeților un bar central cu deschidere directă în pișcină și un beach bar. Disponibile alimente dedicate intoleranțelor. All inclusive: apă și vin de casă în sticle incluse la mese. De la 8 la 24, la barul central consumul nelimitat de apă, băuturi nealcoolice, sucuri, bere la dozator și înghețată (sunt servite în pahare de plastic); cafetărie și ceaiuri; alegere de lichioruri naționale. Sunt excluse alcoolicele și tăriile, băuturile, apă și berea în sticlă sau la cutie, înghețata, snack și toate produsele confecționate și disponibile à la carte. La formula All inclusive nu este susținută de barul de pe plajă. Zona bebeluși: dedicată în exclusivitate nevoilor baby (0/3 ani, cu prezența unui părinte) și pentru a satisface delicatele exigențe alimentare ale celor mici. La orarii stabilite (de la 11.30 la 13 și de la 18.00 la 19.30), doar pentru cei care au achiziționat Baby Card, baby-sitter sunt la dispoziția celor mici și a mamelor pentru gustoasele mâncăruri. Toate produsele sunt de bună calitate, de la lapte la omogeneizate de fructe la cele de carne, pește și verdețuri. Vor fi preparate la cerere paste de diferite mărimi, cu ciorbițe vegetale, creme de verdețuri, creme de orez sau multi-cereale.

Localitatea
Decorată cu o vegetație mediteraneană și de o întindere de parfumați pini d’Aleppo, Castellaneta Marina este o localitate balneară printre cele mai frumoase ale golfului, cu fundaluri transparente și joase, se extinde pe coasta occidentală a Golfului de la Taranto, pe teritoriul de la Castellaneta. Litoralul este caracterizat de lungi și extinse întinderi de nisip alb și fin, unde zone libere se alternă cu faleze amenajate cu tot confortul și cu prezența de parcuri de distracție, discoteci, centre comerciale, terenuri de golf, școli de echitație, hoteluri și restaurante, pentru a face și mai plăcut sejurul pe plajele de nisip fin, premiate cu Stegulețul Albastru.

De vizitat și de cunoscut
Biserica rupestre la Santa Maria del Pesco, pe marginea râpei, în apropierea defileului. Este ca un balcon privilegiat peste încântătoarea panoramă de la canyon di Castellaneta, mica biserică rupestră cunoscută ca Santa Maria della Luce cu omonima fresca în criptă, sau ca Vergine Assunta. Poziționată lângă complexul ipogeo preexistent, astăzi bisericuța este sacristia bisericii dedicată Verginei Assunta. În interior, se găsește o pictură a Fecioarei cu pruncul de la 1200.

Catedrala și Palatul vescovial. Catedrala se ridică pe vârful cel mai înalt al Castellaneta, pe marginea râpei, este dedicată Verginei Assunta, anunțată de clopotul de la ‘300 lângă Palatul vescovial. Edificată pe ruinele anticii biserici de la San Nicola, a fost construită în jurul anului 1000 și apoi modernizată în 1400 cu stilul romanic al pugliei. Restaurarea din 700 a uniformizat-o cu decoruri sub semnul barocului. Palatul vescovial, colocat lângă catedrală, actual sediu al colecției viiortului muzeu diocesan, printre care prețiosul politic Gerolamo da Santacroce.

Biserica Transito a lui San Giuseppe, ridicată în 1729 de Angelo și Vito Oronzo Gentile Sarapo. În centrul porții este reprezentată stema familiei Sarapo. Biserica, în stil baroc, se ridică pe strada Carrare. În interior sunt păstrate trei pânze de la '700, una dintre ele datează din 1744 și este semnată Vincenzo Fato.

Largi plaje de nisip alb, bordate de arbuști mediteraneeni și de păduri umbrite, sunt floarea la ureche de la marina di Castellaneta, premiată cu Stegulețul Albastru. Fundalul transparent și în mare măsură deloc profund, fac din localitate una potrivită pentru toată familia și pentru toate exigențele. Riva dei Tessari, cu terenul de golf, este o insenatură înconjurată de întinderi de conifere, cu ape deloc adânci și cristaline.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check după ora 17.00 .
Check out până la ora 10.30.
Animale nu sunt admise.
În camera cvadruplă maxim 2 adulti și doi copii 3/13 ani. 
Sejururi duminica/duminica.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Wi-Fi în zonele comune în zona reception.
Șezlonguri la bordul pișcinei și solarium.
Structură și camere amenajate pentru persoane cu dizabilități.
Camere antialergice și pentru nefumători.
Posibilitatea de a lua prânzul la pachet.
Încălzire/aer condiționat.
Agenție de turism.
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Reception h24.

Servicii cu plată
Serviciu spălătorie.
Serviciu în cameră.
Serviciu baby-sitter.
Navetă aeroportuală.
Închiriat prosoape pentru mare.
Închiriat biciclete și cărucioare.
Card Club include cocktail de bun venit, animație de zi de de seară,
folosirea pișcinei cu apă de mare și cu șezlonguri și umbrele în jur în funcție de locurile libere, folosirea de zi și de seară a implantelor sportive,  beach volley pe plajă , animație de zi (și pe plajă) și seara în anfiteatru, cină tipică puglize, nopți cu dansuri și pianobar în piața centrală, cursuri colective de aerobică și de tennis, navetă de la ora 8 la 19, de la și către plajă, o umbrelă și un șezlong și un scaun de plajă de cameră. La dispoziția copiilor: zonă dedicată celor mici (până la 4 ani, cu un părinte prezent) cu pișcină cu apă de mare, baby-club de la 3 la 6 ani, mini-club de la 6 la 12 ani.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Lecții individuale de înot și tennis(cu plată).

Oferta include
Solarium amenajat cu umbrele și șezlonguri. 
Wi-Fi în hall și în zona acoperită.
Parcare privată . 

Suplimente
Umbrelă în primul rând euro 15 pe zi în perioadele 11/06-16/07 și 03/09-17/09;
euro 20 pentru perioadele 16/07-06/08 și 27/08-03/09;
euro 25 pentru perioada 06/08-27/08.  
Cărucior  euro 5 pe zi de plătit pe loc (plus un depozit de euro 50 care vă va fi restituit la terminarea sejurului).
Ticket prânz în ziua sosirii pentru adulți euro 25,00 și copii de la 3 la 13 ani euro 15,00.
Card Club obligatoriu de plătit pe loc de persoană pe săptămănă, adulți euro 50, copii 3/13 ani euro 25.
Baby Card All Inclusive euro 15 pe zi de plătit pe loc (cu un depozit de 50 euro care văvor fi restituiți la sfărșitul sejurului).  
Late check-out euro 50 de cameră (până la ora 18,00).
Baby Card euro 7 pe zi de plătit pe loc.
Pătuț euro 7 la zi.

Reduceri
Al treilea pat adulți -20%.
Al treilea pat copii gratis.
Al patrulea pat copii -50%.
Baby 0-3 ani gratis în pat cu părinții mese incluse.

Notă
Eventuale reduceri sau suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Card Club obligatoriu de la 3 ani în sus, cuprinde cocktail de bun venit, folosirea pișcinei cu apă de mare cu șezlonguri și umbrele în baza disponibilității, folosirea pe zi și seara a echipamentelor sportive, beach volley pe plajă, animație pe timpul zile (chiar și pe plajă) și seara în anfiteatru, cină tipică puglieze, nopți de dansuri și pianobar seara târziu în piața centrală, cursuri colective de tennis, aerobică, navetă de la ora 8 la 19 de la și către plajă, o umbrelă, un șezlong și un scaun de plajă de cameră. La dispoziția copiilor: un spațiu dedicat celor mici până la 4 ani, cu un părinte aproape, cu pișcină cu apă de mare, baby-club 3/6 ani, mini club 6/12 ani.
Baby Card 0/3 ani: cardul prinde viață pentru a întâmpina exigențele celor mici și ai părinților și dă acces la serviciile de biberoane cu cuptor electric, cuptor cu microunde, sterilizator și altele în plus prezența la orarii stabilite de baby-sitter pentru pregătirea de meniuri potrivite cu produse de cea mai bună calitate, incluse cele de origină biologică.
Baby Card All Inclusive 0/3 ani, adaugă alte facilități serviciilor de baby card: pătuț, încălzitor de biberon, cădiță de baie, bavețele în cameră, carucior de amabilitate la sosire.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Politici de anularePolitici de anulare

Per soggiorni fino al 05/08 e dal 27/08:
Cancellazione gratuita fino a 14 giorni prima dell'arrivo
Da 13 a 10 giorni penale del 50%
Da 9 a 4 giorni penale del 75%
Da 3 a 0 giorni (no show o partenza anticipata) penale del 100%

Per soggiorni dal 06/08 al 26/08:
Cancellazione gratuita fino a 28 giorni prima dell'arrivo
Da 27 a 21 giorni penale del 10%
Da 20 a 14 giorni penale del 30%
Da 13 a 10 giorni penale del 50%
Da 9 a 4 giorni penale del 75%
Da 3 a 0 giorni (no show o partenza anticipata) penale del 100%

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)