Recenzii structură

7.9

Raport calitate/preț excelent 2 Recenzii

Personale

7.5

Servicii

8.0

Curățenie

7.5

Confort

8.0

Locație

8.0

Calitate/preț

8.5

Torneremo... da Anna, Sept. 2021

Tutto perfetto, animazione coinvolgente ma non invadente, ristorazione di alta qualità. Struttura ben curata con due piscine adatte a tutti anche ai bimbi. Bella e pulita la spiaggia molto comoda anche per i più piccoli perchè il marre è basso. Ci torneremo quanto prima.

Personale

8

Servicii

8

Curățenie

8

Confort

8

Locație

8

Calitate/preț

8

Struttura Fantastica da Fausto, Aug. 2021

Struttura fantastica e ben curata nei minimi dettagli. Personale gentile e cortese, servizi top, camera grande e con balcone. Ottimo il cibo e fantastica l'animazione sempre coinvolgente e mai invadente. Consiglio il Valentino Village a tutti !!

Personale

7

Servicii

8

Curățenie

7

Confort

8

Locație

8

Calitate/preț

9

Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Valentino Village de la Castellaneta Marina, este situat pe litoralul ionic-salentin denumit ”Coasta de aur”, deschisă spre Marea Ionică. Bunul nivel de structură, împreună cu varietatea de servicii oferite tip activități sportive și de animație dar, mai ales, un bun raport calitate/preț fac să se remarce Valentino Village, și să devină soluția ideală pentru toate vărstele, pentru familiile cu copii și pentru vacanțele cu prietenii. Poziția în plus constituie un punct de plecare bun pentru a efectua excursii către vârfurile cele mai străbătute ale zonei, Matera, Alberobello cu ai săi Trulli, Castellana Grotte, și Taranto. Acest Family Hotel este alcătuit din 110 Mini apartamente în zona storică și centrală (unele cu vedere la pișcină altele cu vedere la parc cu terasă sau grădină) și 252 de Camere în zona Bagolaro (mai puțin centrale și mai liniștite, toate cu terasă). Toate camerele sunt dotate de aer condiționat, telefon, frigobar (aprovizionat la cerere), Tv. Plaja, cu folos exclusiv, este caracterizată de un nisip auriu fin și un fundal marin nisipos și cu o profunzime graduală, ideal pentru copii și pentru lungile și sănătoasele plimbări. O navetă care însoțește oaspeții până la plajă, cu un serviciu continuu de la ora 8.00 la ora 19.00, pe o străduță de 2.000metri prin pădurea sănătoasă. Este disponibil scaunul Job, pentru persoane cu dizabilități. În interiorul satului de vacanță este prezent un serviciu de animație cu activități de zi și de seară, cu mare atenție pentru copii și tineri de toate vârstele. Activități sportive, turnee, baby și mini club, animație de seară și piano bar, spectacole de seasă în anfiteatru.

Restaurant
Două restaurante centrale cu aer condiționat și cu mese alocate de 8/9 persoane, deci în compania altor oaspeți (pentru cei care aleg camera Confort sau Suite, au locuri rezervate la mese). Micul dejun, prânzul și cina sunt servite la bufet și show-cooking în restaurantul central. Gran Valentino Village dispune, în afara restaurantului central, de Scirò, restaurant/grătar la mare, deschis la prânz , și de pizzeria Pizza&Grill Ethra, deschis și la cină, ambele cu mese rezervate pentru familii, disponibile de luni până sâmbătă de pe 11/06 până pe 15/09. Supuse disponibilității limitate, eventual cu turnuri împărțite în mai multe faze orarii, se pot prenota în satul de vacanță cu o zi înainte. Restaurantul Coquì, deschis la cină de luni până sâmbătă, cu meniu degustare, se prenotează și se plătește. Bar: la dispoziția oaspeților 4 baruri, dintre care unul pe plajă. O mare atenție se acordă oaspeților cu intoleranțe la gluten, lactoziu, ouă. Părinții care vor să pregătească și să gătească păpici pentru cei mici pot folosi bucătăria mămicilor cu asistența și disponibilitate de produse de bază la orariile meselor principale, accesibilă 24 din 24.

Localitatea
Decorată cu o vegetație mediteraneană și de o întindere de parfumați pini d’Aleppo, Castellaneta Marina este o localitate balneară printre cele mai frumoase ale golfului, cu fundaluri transparente și joase, se extinde pe coasta occidentală a Golfului de la Taranto, pe teritoriul de la Castellaneta. Litoralul este caracterizat de lungi și extinse întinderi de nisip alb și fin, unde zone libere se alternă cu faleze amenajate cu tot confortul și cu prezența de parcuri de distracție, discoteci, centre comerciale, terenuri de golf, școli de echitație, hoteluri și restaurante, pentru a face și mai plăcut sejurul pe plajele de nisip fin, premiate cu Stegulețul Albastru.

De vizitat și de cunoscut
Biserica rupestre la Santa Maria del Pesco, pe marginea râpei, în apropierea defileului. Este ca un balcon privilegiat peste încântătoarea panoramă de la canyon di Castellaneta, mica biserică rupestră cunoscută ca Santa Maria della Luce cu omonima fresca în criptă, sau ca Vergine Assunta. Poziționată lângă complexul ipogeo preexistent, astăzi bisericuța este sacristia bisericii dedicată Verginei Assunta. În interior, se găsește o pictură a Fecioarei cu pruncul de la 1200.

Catedrala și Palatul vescovial. Catedrala se ridică pe vârful cel mai înalt al Castellaneta, pe marginea râpei, este dedicată Verginei Assunta, anunțată de clopotul de la ‘300 lângă Palatul vescovial. Edificată pe ruinele anticii biserici de la San Nicola, a fost construită în jurul anului 1000 și apoi modernizată în 1400 cu stilul romanic al pugliei. Restaurarea din 700 a uniformizat-o cu decoruri sub semnul barocului. Palatul vescovial, colocat lângă catedrală, actual sediu al colecției viiortului muzeu diocesan, printre care prețiosul politic Gerolamo da Santacroce.

Biserica Transito a lui San Giuseppe, ridicată în 1729 de Angelo și Vito Oronzo Gentile Sarapo. În centrul porții este reprezentată stema familiei Sarapo. Biserica, în stil baroc, se ridică pe strada Carrare. În interior sunt păstrate trei pânze de la '700, una dintre ele datează din 1744 și este semnată Vincenzo Fato.

Largi plaje de nisip alb, bordate de arbuști mediteraneeni și de păduri umbrite, sunt floarea la ureche de la marina di Castellaneta, premiată cu Stegulețul Albastru. Fundalul transparent și în mare măsură deloc profund, fac din localitate una potrivită pentru toată familia și pentru toate exigențele. Riva dei Tessari, cu terenul de golf, este o insenatură înconjurată de întinderi de conifere, cu ape deloc adânci și cristaline.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check după ora 16.00 .Check out până la ora 10.00.
Late check out până la 14.15 de cameră și plajă (cu plată).
Smart Card, card reîncărcabil preplătit, de folosit pentru a plăti către baruri și restaurante.
Complexul este lipsit de bariere arhitectonice și amenajat pentru oaspeții cu handicap.
Camere pentru persoanele cu handicap, locuri de parcare rezervate, în anfiteatru și pe plajă.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Medic rezident în complex și reperibil 24 din 24 (pediatrul de pe 10/06 până pe 09/09).
Studiu medical deschis la orarii prestabilite, dimineața și dupăamiaza, cu vizite gratuite.
Teren de tenis și de fotbal, bile, beach volley, tras cu arcul și tras la țintă, ping-pong.
În anfiteatru spectacole în fiecare seară mereu noi, de la musical la cabaret, de la comedie la varietate.
Jocuri de cărți, cu turnee de Scala Quaranta, Poker Texas Hold’em, Burraco, Briscola și Scopone.
Folosirea canoe, pedalo, Paddle Surfm surf hawaiano cu pagaia, folosirea bărcilor cu vele și windsurf.
Lecții colective de înot, vele și wind surf de pe 04/06 până pe 08/09 de tenis și de tras cu arcul.
Lecții de dans Salsa, Merengue, Bachata, dansuri de grup și Liscio.
Trezire musculară dimineața, Stretch and Tone, Total Body.
Lecții colective de velă și windsurf pentru adulți și tineri.
Acquagym, Acqua Boxe, Nordic Walking și Pilates.
Două mari pișcine cu hidromasaje.
O pișcină cu spațiu de înot.
Sală de sport-zonă fitness.

Servicii cu plată
Serviciu spălătorie.
Serviciu baby-sitter.
Închiriat prosoape pentru mare.
Închiriat biciclete și cărucioare.
Zona wellness cu baie turcească, saună și masaje.

Card Club
Obligatoriu de la 3 ani în sus, dă dreptul la următoarele servicii: folosirea terenurilor sportive și a aparatelor, la serviciul plajă, la participarea la turnee și la lecții colective, la serviciul clubului Serenino, SereninoPlus Club, Serenup și SerenHappy. Către Gran Serena este diponibilă o echipă de peste 40 animatori care întrețin oaspeții de orice vârstă în cluburile de copii și de adoleșcenți, jocuri și sărbători, cursuri sportive și turnee, muzica live, dansuri, excursii. În fiecare seară spectacole în marele anfiteatru: musical, cabaret, varitate, jocuri. Village Bluserena au, primele în Italia, marca de calitate ”VACANȚA PRIETENA COPIILOR” recunoscută de Federația națională Pediatri Cipe-Sispe-Sinspe. Serviciile, aparatele și confortul sunt proiectate pentru exigențele celor mici, tinerilor și a părinților, în numele distracției și a siguranței, și o constantă și atentă îngrijire. Către Serenino Club, SereniniPlus Club, Serenup și Serenhappy, copii pot fi lăsați unui grup de animație, cu o înaltă pregătire cu un bogat program de jocuri, sport, activități de joacă și de receere. Toate serviciile indicate jos sunt diponibile de la 4/6 până la 8/9 cu eccepția Serenino și SereninoPlus Club care sunt disponibile pe toată perioada verii. Tinerii pot să participe la Serenup și la Serenhappy și pot fi implicați în jocuri, activități sportive, teatru, spectacole și multe altele. Toată familia poate să se distreze cu Bluserena Circus, învățând bazele disciplinei de circ, jonglare, echilibrism și claun.

Activitate
Cursuri intensive și lecții individuale de velă și windsurf (cu plată).
Echitație și golf în imediata apropiere (cu plată).
Activități de distracție cu motoscafo (cu plată).
Excursii cu barca și cu barca de cauciuc (cu plată).
Scufundări (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Parc nautic (cu plată).

Soft All Inclusive
În cele două restaurante centrale: micul dejun la bufet cu cafetărie la servire, prânzul și cina cu autoservire și show-cooking, vin la dozator și apă microfiltrată, loc la masă rezervat pe toată perioada șederii la mese de 8/9 persoane, deci în compania altor oaspeți, prânzul rezervat copiilor de la Mini Club și tinerilor de la Teeny și Junior Club de pe 04/06 până pe 08/09, pizze și gustări pe plajă de la 11.00 la 12.30. Gran Valentino Village dispune, în afara restaurantului central, de un restaurant/grătar la mare, deschis la prânz , și de pizzeria și grill, deschis la cină, ambele cu mese rezervate pentru familii, disponibile de luni până sâmbătă de pe 11/06 până pe 15/09. Supuse disponibilității limitate, eventual cu turnuri împărțite în mai multe faze orarii, se pot prenota în satul de vacanță cu o zi înainte. Restaurantul gurmet Coquì este disponibil la cină, cu plată și cu prenotare, cu meniu de degustare (închis duminica). În Baruri: apă microfiltrată. Pe plajă: o umbrelă rezervată, un șezlong și un scaund de plajă de familie. În bucătăria mămicilor- Biberonerie: zonă dedicată părinților care vor să gătească și să pregătească mesele propriilor copii, cu asistența și disponibilitate de produse de bază la orariile meselor principale, accesibilă 24 din 24.

All Inclusive
Se prenotează pentru sejururi de minim 7 nopți (și pentru toți membri prenotării), prevede consumații personale de care pot beneficia pâna la ora 14 din ziua plecarii, mereu servite în pahar. În afara serviciilor prevăzute de Soft All Inclusive, cuprinde: în barurile principale: cafea espresso și capuccino, și decafeinat și de orz, capuccino cu lapte de soia, lapte alb și machiat, ginseng, cafea americana, corectata, crema de cafea, ceaiuri și infuzii; băuturi la dozator în pahare de 20 cl la alegere între ceai rece de lamâie sau piersică, limonadă, apă tonică, cedrata, chinot și gazoasa, suc de portocale și coca cola (sau pepsi în funcție de disponibilitatea hotelului); sucuri de fructe (ananas, ace, piersica, caisa, portocale rosii, pere), siropuri (de vișine, sâmburi dulci, menta și orzata), apa minerala în pahar, bere la dozator în pahare de 20 cl., granite, un vin alb si un vin roșu, prosec, lichior, aperitive și vermounth, țuica. Sunt escluse cocktail, champagne și toate alcoolicele (țuica, lichior și shampanie) definite ca speciale pe lista de la bar. În barurile din restaurantele centrale: cafea espresso și capuccino, chiar și decafeinat și de orz, capuccino cu lapte de soia, lapte alb și machiat, la prânz și cina un pahar la dozator de 40 cl. de persoana de la 3 ani în sus, la alegere între bere, suc de portocale, coca cola (sau pepsi la discreția hotelului). Include de altfel închirierea unui prosop de mare de persoana de la 12 ani în sus, cu schimb la saptamâna (alte schimburi sunt cu plată). Pentru a avea acces la servicii este necesară folosirea Smart Card-ului și purtarea brățării specifice. Formula All Inclusive nu poate fi folosită să se ofere consumații altor persoane. Această formulă poate fi revocată de catre Client în orice moment și de catre Bluserena în cazul în care nu se respectă regulamentul, în ambele cazuri se întoarce la formula Soft All Inclusive.

Suplimente
Card Club (obligatioriu de la 3 ani în sus) € 36 de persoană pentru prima săptămână; din a 8a noapte €5 la zi de persoană.
Dog Room (în cameră classic cu grădinp cu cușcă și farfurie) câini de talie mică € 14 la zi.
Check out posticipat cu camera și umbrela la dispoziție până la ora 14,15 din ziua plecării € 49 de cameră. Pentru cei care aleg Check Out Posticipato, eventuala masă extra în pensiune Plus are un cost de € 22, copii 0-3 ani gratis, 3-12 ani € 14, coșul de călătorie este de 7 euro de persoană.
Serenino Nursery pentru copii de la 12 la 36 luni (de pe 2/7 până pe 8/9) € 129 pe săptămână; posibilitatea de a prenota servciul pentru jumătate de zi la € 74 pe săptămână.
Cotă la zi pentru serviciu inferior 4 zile € 25 pentru toată ziua; 15 € pentru jumătate de zi.
Închiriat cărucioare € 7 pe zi, € 29 pe săptămână , € 49 pentru două săptămâni.
Șezlong de plajă (cu scaun de plajă inclus în preț) sau al doilea la schimb cu scaunul, de prenotat în funcție de diponibilitate, € 7 pe zi.
Umbrela în primul rând € 16 la zi până la 28/7 și de la 26/8, € 19 la zi de la 29/7 la 25/8.
Umbrela în al doilea rând € 11 pe zi.
Umbrela de la al treilea rând € 6 pe zi.
Închiriat prosop de mare € 4,50 pe săptămână.
Kit Serenella pentru copii: un mare peluche Selenella (50 cm), o cuvertură de pat solo Serenella 100% bumbac 260x170, un kit Bagno Bio Serenella (shampon, gel de duș și cremă de corp în flacoane de 100 ml) și sticker Serenella. De cerut în faza prenotării, la € 49 de kit.

Reduceri
SPECIAL ADULT + COPIL: Copiilor în al doilea pat se aplica următoarele reduceri până la 18 ani . De la 2/6 până la 24/6  și de pe 9/9 până pe 23/9:   0-3 ani 70%, 3-18 ani 60%. De la 24/6 până la 9/9: 0-3 ani 40%, 3-18 ani 30%.
Copii de la 0 la 3 ani gratis, pătuț, bucătărie pentru mămici, biberonerie incluse.
Al treilea pat , al patrulea și al cincilea pat de la 3 la 8 ani -80%.
Al patrulea, al patrulea și al cincilea  pat de la 8 la 12 ani -60%. 
Al treilea, al patrulea și al cincilea pat de la 12 la 18 ani -40%.
Al treilea, al patrulea și al ciciclea pat adulți -20%.

Notă
Eventuale reduceri sau suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Politici de anularePolitici de anulare

Per soggiorni fino al 05/08 e dal 27/08:
Cancellazione gratuita fino a 14 giorni prima dell'arrivo
Da 13 a 10 giorni penale del 50%
Da 9 a 4 giorni penale del 75%
Da 3 a 0 giorni (no show o partenza anticipata) penale del 100%

Per soggiorni dal 06/08 al 26/08:
Cancellazione gratuita fino a 28 giorni prima dell'arrivo
Da 27 a 21 giorni penale del 10%
Da 20 a 14 giorni penale del 30%
Da 13 a 10 giorni penale del 50%
Da 9 a 4 giorni penale del 75%
Da 3 a 0 giorni (no show o partenza anticipata) penale del 100%

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)