Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Kalidria Hotel & Thalasso SPA este un 5 stele,  alcătuit din 110 camere înconjurate de un parc minunat, deschis direct pe plaja nisipoasă. Structura face parte din complexul Ethra Reserve, un parc compus din două hoteluri de 5 stele, un sat de vacanță de 4 stele cu 8 restaurante și 7 baruri, 6 pișcine din care 5 cu apă de mare, 2 săli de sport, zone fitness, club nautic, terenuri de tenis, fotbal, beach volley, beach tennis, tras cu arcul, tras la țintă, bile, ping pong, Club de la 0 la 18 ani, Bucătărie Mămici, parc de joacă, baby beach, două teatre în aer liber, centru de congrese. Kalidria este caracterizat de o arhitectură de preț, desenată de Emilio Ambasz, perfect integrată în zona naturală protejată de la Stornara. În interior este prezentă magnifica Thalasso SPA, un exclusiv centru beauty SPA de 3.500 mp cu două pișcine cu apă de mare, una internă și una externă, parcurs Acquatonic Marin, saună, baie turcească, hidromasaje, cabină solarium, zonă fitness. Propune percurs de bunăstrare, relax și remise en forme, tratamente estetice de bază și personalizate pentru față și corp, masaje, programe de talassoterapia, activități fisice și ritualuri pentru corp. Kalidria Hotel & Thalasso SPA dispune de o largă plajă rexervată, pe un litoral deșert de peste 5 km. Lunga plajă de nisip fin, se ajunge în 8 minute cu comoda navetă, oferă bar și restaurant Meditarraneo, și este amenajată cu umbrele și șezlonguri, dușuri. Umbrelă în primul rând inclus pentru camerele Junior Suite și Suite AlbaChiara. Fundalul este nisipos și potrivit pentru copii. Naveta pentru mare, circa 8 minute de parcurs. La dispoziția oaspeților de la Ethra Reserve: folosirea bărcilor cu vele (în afara orariilor de curs), windsurf, canoe și pedalo, teren de beach volley și beach tenis, în plus și participarea la cursuri colective și/sau private de vele. Pentru a exlora fermecătorul complex Ethra Reserve, plin de servicii și de atracții, este posibil sa parcurgeți plăcute percursuri interne, cum ar fi Gran Via, care unește tot resortul, sau să circulați cu bicicleta pe parcursuri ciclabile rezervate (disponibil închirierea bicicletelor). Nu este permis oaspeților să circule cu orice alt mijloc de transport motorizat sau electric. 

Restaurant
Kalidria Hotel & Thalasso SPA oferă cei mai bun din bucătăria italiană, cu materii prime excelente și produse de pe fertilul teren al Pugliei. Semi pensiunea include micul dejun la bufet și cina a la carte în restaurantul central sau, cu prenotare, în pizzera Pizza&Grill Ethra. Sunt disponibile în plus cu plată: cina la restaurantul gourmet Coquì, zilnic , mai puțin duminica; La prânz restaurantul la mare Mediterraneo, sau gustări bune prăpuse de barul Kalidria și la barul de pe plajă. Pentru prânzul este posibil, în plus, să prenotați pachetul Light Lunch care prevede un prânz ușor către restaurantul de la mare Meditaraneo sau la bufetul restaurantului  Alborèa.

Localitatea
Ornată cu o vegetație mediterraneană și o întindere de parfumați pini Aleppo, Castellaneta Marina este o localitate balneară printre cele mai frumopase ale golfului, cu fundaluri transparente și deloc adănci, se întind pe coasta occidentală a teritoriului Castellaneta. Litoralul este caracterizat de lungi și mari întinderi de nisip alb și fin, unde zone libere se alternează celor private amenajate cu tot confortul și unde sunt prezente parcuri de distracție, discoteci, centre comerciale, terenuri de golf, școli de echitație, hoteluri și restaurante, pentru a face și mai plăcut sejurul pe plajele de nisip fin, premiate cu stegulețul albastru.

De vizitat și de cunoscut
Biserica rupestre de la Santa Maria del Pesco, pe sprânceana unei gravine, chiar deasupra unei prăpăstii. Este un balcon ales deaspra minunatei panorame a canyonului de la Castellaneta, mica biserică rupestre cunoscută și cu numele de Santa Maria della Luce pentru omonima frescă din criptă, sau ca Vergine Assunta. Poziționată lângă complexul preexistent, astăzi biserica are ca hram Vergine Assunta. În interior, este păstrată o pictură de la douăsute reprezentând-o pe Fecioara cu Pruncul.

Catedrala și Palatul vescoval. Catedrala se ridică pe punctul cel mai înalt de la Castellaneta, pe bordul unei prăpăstii, este dedicată Fecioarei Assunta, cu un clopot de la ‘300 lângă Palatul vescovial. Ridicată pe ruinele vechii biserici de la San Nicola, a fost construită în jurul anului 1000 și apoi recondiționată la 1400 în stil
romanic pugliez. Restaurul de la 700 a uniformat fregi și decoruri sub semnul barocului. Palatul vescovile, situat lângă catedrală, actualment sediu al colecției viitorului muzeu diocesano, printre care se numără prețiosul poliptic Gerolamo da Santacroce.

Biserica Transito de la San Giuseppe, construită în 1729 de către Angelo și Vito Oronzo Gentile Sarapo. În mijlocul ușii este reprezentată stema gentilițiană a familiei Sarapo. Biserica, în stil baroc, este pe strada Carrare. În interior sunt păstrate trei pânze de la '700, una dintre ele datează din 1744 și este semnată de către Vincenzo Fato.

Largi plaje de nisip alb, dantelate de arbuști mediteraneeni și umbrite de pădurici, sunt floarea la ureche a Marinei Castellaneta, premiată cu Bandiera Blu. Fundalurile transparente și deloc adânci fac să fie o localitate potrivită pentru toată familia și toate exigențele. Malul Riva dei Tessali, cu terenul de golf, este o liniștită insenatură înconjurată de întinderi de conifere, cu ape deloc profunde și cristaline.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in după ora 17.00. 
Check out până la ora 10.30.
Sejururi duminica/duminica.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Posibilitatea de a lua prânzul la pachet.
Aer condiționat în toate zonele comune.
Agenție de turism.
Două săli conferințe și sală tv.
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Reception h24.
Parcare internă nesupraveghiată.
Prosoape de mare și de pișcină.
Room service pe timpul orelor de deschidere al restaurantului.
Activități sportive pe plajă: Beach volley și beach tennis, acquagym, tonificare musculară.
Teren de tennis, teren polifunțional, tras cu arcul, fotbal, amenajat pentru folosirea de zi și de seară.
Bar central Edone, bar intern și extern, cu vedere la pădure și pe lacuri.
Internet wireless, tv sat, telefon direct, minibar și seif de sicuranță.
Pișcină cu apă de mare încălzită iarna, cu solarium amenajat.
Thalasso Spa cu saună, hammam, pișcnă externă, centru fitness.

Servicii cu plată
Serviciu spălătorie.
Navetă aeroportuală.
Serviciu baby-sitter.
Închiriat biciclete și cărucioare.
Tabacherie și ziare la reception.
Transferimente dedicati de la/către aeroportul din Bari și Brindisi.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Percursuri enogastronomici la fermele din jur (cu plată).
Excursii către  Sassi di Matera,  Trulli di Alberobello, Taranto pe mare și altele (cu plată).
Parașutism ascensional pe mare (cu plată).
Călărit la 5 km și Golf 18 găuri la 7 km (cu plată).

Semi Pensiune
Include micul dejun la bufet și cina a la carte în în restaurantul central sau, cu prenotare, în pizzera Pizza&Grill Ethra. Băuturile sunt excluse. Sunt disponibile în plus cu plată: cina la restaurantul gourmet Coquì, zilnic , mai puțin duminica; La prânz restaurantul Mediterraneo, sau gustări bune prăpuse de barul central și la barul de pe plajă. Pentru prânz este posibil, în plus, să prenotați pachetul Light Lunch care prevede un prânz ușor către restaurantul de la mare sau la bufetul restaurantului Alborèa. Semi pensiunea include umbrele și șezlonguri pe plajă și prosoape de mare.

Animație
Către Serenino Club, Serenino Più Club, SerenUp și SerenHappy copii pot fi lăsați în grija unui staff de animatori, cu o înaltă pregătire, cu un program plin de jocuri, activități ludice și recreative. Toate serviciile indicate sunt disponibile de pe 4/6 până pe 8/9, cu excepția Serenino și Serenino Più Club disponibile pe toată perioda verii. Copiilor de la 3 la 5 ani este rezervat Serenino Club și pentru cei de la 6 la 10 ani au la dsipoziție SereninoPiù Club (copii de 10 ani pot alege între Serenino Più și SerenUp) deschise de la 9.30 la 18.30 ( lunea de la 9.00), ambele într-un spațiu realizat pe măsură cu pișcină și jocuri. Copii de la 10 la 14 ani pot să participe la SerenUp (copii de 14 ani pot alege între SerenUp și SerenHappy) șe de la 14 la 17 ani la SerenHappy. Vor fi implicați în jocuri, activități sportive, teatru, spectacole și multe altele. SerenUp și SerenHappy sunt deschise zilnic de la 9.00 la 12.30 și de la 15.00 la 19.00. Posibilitatea de a lua prânzul cu animatorii noștri. Și copii și adolescenții pot să participe, cu instructori calificați la Școala de Dans (dans propedeutic și dans clasic de la 5 la 7 ani, dans modern de la 8 la 17 ani) și Școală de Fotbal (de la 5 la 14 ani),ambele cu tricou specific, și la Școala de Înot.

Suplimente
Light lunch: prânz ușor către restaurantul de pe plajă sau către restaurantul Alborèa la buffet (băuturi excluse). € 140 pe săptămână de persoană (copii de la 3-8 ani 80% reducere, copii și tinerii de la 8 la 18 ani 50% reducere).
Check out posticipat, pe cameră și umbrelă la disposiziție până la ora 14.15 din ziua plecării €50;până la 18.00 € 100. Preț pe cameră.
Umbrelă în primul rând € 30 la zi.

Reduceri
Copii 0-3 ani gratuit în al treilea, al patrulea pat sau pătuț.
Al treilea și al patrulea pat de la 3-8 ani -80%.
Al treilea și al patrulea pat de la 8-18 ani -50%.
Al treilea și al patrulea pat de la18 ani -20%.
SPECIAL ADULT + COPIL SAU ADOLESCENT: reducere copii și tineri până la 18 ani și în al 2° pat.
De pe 2/6 până pe 24/6 și de pe 9/9 până pe 30/9: 0-3 ani 70%, 3-18 ani 60%. De pe 24/6 până pe 9/9: 0-3 ani 40%, 3-18 ani 30%. Prin vârstă se înțeleg anii neîmpliniți.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului. 
Bacșișul și tot ce nu este indicat mai sus. 

Politici de anularePolitici de anulare

Per soggiorni fino al 05/08 e dal 27/08:
Cancellazione gratuita fino a 14 giorni prima dell'arrivo
Da 13 a 10 giorni penale del 50%
Da 9 a 4 giorni penale del 75%
Da 3 a 0 giorni (no show o partenza anticipata) penale del 100%

Per soggiorni dal 06/08 al 26/08:
Cancellazione gratuita fino a 28 giorni prima dell'arrivo
Da 27 a 21 giorni penale del 10%
Da 20 a 14 giorni penale del 30%
Da 13 a 10 giorni penale del 50%
Da 9 a 4 giorni penale del 75%
Da 3 a 0 giorni (no show o partenza anticipata) penale del 100%

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)