Ticho's Hotel

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Deschis pe marea din apropierea distracției sau al movidei din centru : Ticho's este vacanța ne neuitat! Situat în activa localitate de la Castellaneta Marina, pe o zonă de coastă caracterizată de lungi și largi plaje de nisip, udate de o mare transparentă și cu un fundal degradant ușor, ideal pentru copii mici și pentru iubitorii de plimbări pe apă. Apropierea de animatul centru al localității și poziția dealungul mării fac din Ticho’s Hotel ținta ideală pentru toți iubitorii de plimbări seara, de distracție și de petreceri în afara celor celor oferite de Hotel. Structura se compune dintr-o clădire istorică centrală de 3 etaje cu deschidere la mare și de o clădire de 4 etaje, situată în spate și dintr-o clădire construită de curând. 

Localitatea
Ornată cu o vegetație mediterraneană și o întindere de parfumați pini Aleppo, Castellaneta Marina este o localitate balneară printre cele mai frumopase ale golfului, cu fundaluri transparente și deloc adănci, se întind pe coasta occidentală a teritoriului Castellaneta. Litoralul este caracterizat de lungi și mari întinderi de nisip alb și fin, unde zone libere se alternează celor private amenajate cu tot confortul și unde sunt prezente parcuri de distracție, discoteci, centre comerciale, terenuri de golf, școli de echitație, hoteluri și restaurante, pentru a face și mai plăcut sejurul pe plajele de nisip fin, premiate cu stegulețul albastru.

De vizitat și de cunoscut
Biserica rupestre de la Santa Maria del Pesco, pe sprânceana unei gravine, chiar deasupra unei prăpăstii. Este un balcon ales deaspra minunatei panorame a canyonului de la Castellaneta, mica biserică rupestre cunoscută și cu numele de Santa Maria della Luce pentru omonima frescă din criptă, sau ca Vergine Assunta. Poziționată lângă complexul preexistent, astăzi biserica are ca hram Vergine Assunta. În interior, este păstrată o pictură de la douăsute reprezentând-o pe Fecioara cu Pruncul.

Catedrala și Palatul vescoval. Catedrala se ridică pe punctul cel mai înalt de la Castellaneta, pe bordul unei prăpăstii, este dedicată Fecioarei Assunta, cu un clopot de la ‘300 lângă Palatul vescovial. Ridicată pe ruinele vechii biserici de la San Nicola, a fost construită în jurul anului 1000 și apoi recondiționată la 1400 în stil
romanic pugliez. Restaurul de la 700 a uniformat fregi și decoruri sub semnul barocului. Palatul vescovile, situat lângă catedrală, actualment sediu al colecției viitorului muzeu diocesano, printre care se numără prețiosul poliptic Gerolamo da Santacroce.

Biserica Transito de la San Giuseppe, construită în 1729 de către Angelo și Vito Oronzo Gentile Sarapo. În mijlocul ușii este reprezentată stema gentilițiană a familiei Sarapo. Biserica, în stil baroc, este pe strada Carrare. În interior sunt păstrate trei pânze de la '700, una dintre ele datează din 1744 și este semnată de către Vincenzo Fato.

Largi plaje de nisip alb, dantelate de arbuști mediteraneeni și umbrite de pădurici, sunt floarea la ureche a Marinei Castellaneta, premiată cu Bandiera Blu. Fundalurile transparente și deloc adânci fac să fie o localitate potrivită pentru toată familia și toate exigențele. Malul Riva dei Tessali, cu terenul de golf, este o liniștită insenatură înconjurată de întinderi de conifere, cu ape deloc profunde și cristaline.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in după ora 17.00.
Check out până la ora 10.30.
Sejururi duminica/duminica.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Posibilitatea de a lua prânzul la pachet.
Aer condiționat/ încălzire.
Agenție de turism.
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Reception h24.
Parcare internă nesupraveghiată.
Camere analergice și nefumători.
Structuri și camere pentru persoane dizabile.
Plaja privată și amenajată la 15 metri de hotel.
Camere duble deluxe, cu vedere la mare.
Internet wireless gratuit în zonele comune.
Pișcină și șezlonguri.

Servicii cu plată
Serviciu spălătorie.
Navetă aeroportuală.
Serviciu baby-sitter.
Închiriat biciclete și cărucioare.
Închiriat prosoape de baie și de pișcină.
Pachetul Superior care include: fast check-in, coș cu frute la sosire,
furnire zilnică de apă în frigobar, umbrelă și șezlong rezervat în primele două rânduri, prosop de mare și parcare internă nesupraveghiată.
Card servicii (obligatorie și de plătit pe loc): parcare externă nesupraveghiată,
serviciu de animație și loc pe plajă de la al treilea rând în sus cu o umbrelă,
un șezlong și un scaun de plajă de cameră, animație soft, activități gen stretching, acquagym, dans de grup, turnee, piano bar seara, mini club.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Lecții individuale de înot și de tenis(cu plată).

Restaurant
Ticho's Hotel oferă  tratamentul de pensiune completă cu mic dejun, prânz și cină servite la bufet cu băuturi incluse la mese (apă și vin), împărțit în două rânduri prestabilite. O dată pe săptămână este servită o cină tipică puglieză, și, la cerere, sunt disponibile alimente pentru copii. 

Oferta include
Pișcină externă cu solarium amenajat cu șezlonguri și umbrele.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului. 
Bacșișul și tot ce nu este indicat mai sus. 
Card servicii (obligatoriu de plătit pe loc): parcare externă în afara structurii,
nesupraveghiată, serviciu animațiune și un loc pe plajă de la al treilea rând în sus cu o umbrelă, un șezlong și un scaun de plajă de fiecare cameră, animație soft, activități gen stretching, gimnastică în apă, dansuri de grup, turnee, piano bar seara, mini club.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!