Ticho's Hotel

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Hotelul lui Ticho

Hotelul Ticho's este situat in orasul Castellaneta Marina, de-a lungul unei intinderi de coasta caracterizata de plaje lungi si largi de nisip placute de o mare transparenta si cu fundul marii in panta, ideal si pentru copii. În fața hotelului, la doar 20 m distanță, o plajă privată dotată cu șezlonguri, șezlonguri și umbrele de soare, snack bar, zonă de miniclub și servicii scufundate în verdele sugestivei tufări mediteraneene; plaja este dotata si cu scaun Job pentru clienti cu dizabilitati. Hotelul Ticho este format dintr-un corp central de 3 etaje orientat spre mare si o cladire pe 4 etaje, situata in spate, si dispune de piscina, terasa cu restaurant in aer liber, 1 bar central si 1 bar la malul marii, serviciu de animatie si divertisment. unde oaspetii complexului isi pot petrece timpul liber in diverse activitati precum stretching, aerobic in apa, dansuri si turnee de grup, depozit de bagaje. Apropierea de centrul plin de viață al stațiunii și locația pe malul mării fac din Hotelul Ticho o destinație ideală pentru iubitorii de mare, plimbări de seară și distracție.

Hotelul Ticho: camere

Hotelul Ticho's dispune de 90 de camere dotate cu telefon, TV, aer conditionat, minibar (care se poate completa la cerere), seif si baie cu uscator de par. Camere triple cu canapea extensibilă și camere cvadruple cu paturi supraetajate. Posibilitatea de a alege între două tipuri diferite de camere: vedere la mare recent renovată cu balcon cu vedere la mare, mobilier nou, facilități noi în cameră și o baie complet renovată, Wi-Fi gratuit; Camere standard, unele cu vedere la piscină, unele cu balcon, altele cu fereastră. Structura este dotata si cu camere pentru persoane cu dizabilitati.

Localitatea
Ornată cu o vegetație mediterraneană și o întindere de parfumați pini Aleppo, Castellaneta Marina este o localitate balneară printre cele mai frumopase ale golfului, cu fundaluri transparente și deloc adănci, se întind pe coasta occidentală a teritoriului Castellaneta. Litoralul este caracterizat de lungi și mari întinderi de nisip alb și fin, unde zone libere se alternează celor private amenajate cu tot confortul și unde sunt prezente parcuri de distracție, discoteci, centre comerciale, terenuri de golf, școli de echitație, hoteluri și restaurante, pentru a face și mai plăcut sejurul pe plajele de nisip fin, premiate cu stegulețul albastru.

De vizitat și de cunoscut
Biserica rupestre de la Santa Maria del Pesco, pe sprânceana unei gravine, chiar deasupra unei prăpăstii. Este un balcon ales deaspra minunatei panorame a canyonului de la Castellaneta, mica biserică rupestre cunoscută și cu numele de Santa Maria della Luce pentru omonima frescă din criptă, sau ca Vergine Assunta. Poziționată lângă complexul preexistent, astăzi biserica are ca hram Vergine Assunta. În interior, este păstrată o pictură de la douăsute reprezentând-o pe Fecioara cu Pruncul.

Catedrala și Palatul vescoval. Catedrala se ridică pe punctul cel mai înalt de la Castellaneta, pe bordul unei prăpăstii, este dedicată Fecioarei Assunta, cu un clopot de la ‘300 lângă Palatul vescovial. Ridicată pe ruinele vechii biserici de la San Nicola, a fost construită în jurul anului 1000 și apoi recondiționată la 1400 în stil
romanic pugliez. Restaurul de la 700 a uniformat fregi și decoruri sub semnul barocului. Palatul vescovile, situat lângă catedrală, actualment sediu al colecției viitorului muzeu diocesano, printre care se numără prețiosul poliptic Gerolamo da Santacroce.

Biserica Transito de la San Giuseppe, construită în 1729 de către Angelo și Vito Oronzo Gentile Sarapo. În mijlocul ușii este reprezentată stema gentilițiană a familiei Sarapo. Biserica, în stil baroc, este pe strada Carrare. În interior sunt păstrate trei pânze de la '700, una dintre ele datează din 1744 și este semnată de către Vincenzo Fato.

Largi plaje de nisip alb, dantelate de arbuști mediteraneeni și umbrite de pădurici, sunt floarea la ureche a Marinei Castellaneta, premiată cu Bandiera Blu. Fundalurile transparente și deloc adânci fac să fie o localitate potrivită pentru toată familia și toate exigențele. Malul Riva dei Tessali, cu terenul de golf, este o liniștită insenatură înconjurată de întinderi de conifere, cu ape deloc profunde și cristaline.

Informatii utile

Check-in de la ora 17:00 - Check-out până la ora 10:00
Sejurul incepe cu cina in ziua sosirii si se termina cu pranzul in ziua plecarii
Structură complet lipsită de bariere arhitecturale dotate și cu camere pentru persoane cu dizabilități
Animalele nu sunt permise

Servicii gratuite

Recepție cu zonă de relaxare și colț TV
Lifturi
Wi-Fi gratuit în unele zone comune
Birou de turism
Loc de depozitare al bagajelor
Scaun de muncă la plajă
Piscina exterioara
Divertisment în timpul zilei și seara cu stretching, aerobic în apă, dansuri de grup, turnee, bar cu pian de seară, mini club
Serviciu de plajă din al 3-lea rând de la 29/5 la 12/6 și de la 18/9 la 25/9

Servicii de plată

Serviciu de plajă (obligatoriu)
Serviciu de transfer
Serviciu de babysitting
Închirieri mașini
Activități sportive și excursii
Inchiriere prosoape de plaja

Restaurant
Ticho's Hotel oferă  tratamentul de pensiune completă cu mic dejun, prânz și cină servite la bufet cu băuturi incluse la mese (apă și vin), împărțit în două rânduri prestabilite. O dată pe săptămână este servită o cină tipică puglieză, și, la cerere, sunt disponibile alimente pentru copii. 

Premium package

Fast check-in, daily replenishment of water in the minibar, coffee machine, a newspaper on request, reserved table for dinner at the "La Terrazza" restaurant, evening rearrangement of the room, reserved beach service in the first two rows, beach towel and seat reserved car not guarded)

Oferta include
Pișcină externă cu solarium amenajat cu șezlonguri și umbrele.

Taxa nu include

Taxa turistica, bacsisuri, eventualele suplimente obligatorii de platit local si orice nu este indicat in mod expres

Suplimente

Serviciu de plajă obligatoriu de pe al 3-lea rând (1 umbrelă, 1 șezlong și 1 șezlong per cameră) care se plătește local 20 EUR pe zi per cameră
Umbrelă rezervată în primele două rânduri 10 € pe zi de la 29/5 până la 10/7 și de la 04/9 până la 25/9; 15 € din 10/7 până în 31/7 și din 28/8 până în 04/9; 20 € în alte perioade
Pat pentru copii 7 EUR pe zi
Tichet de prânz în ziua sosirii adulți 25 EUR, copii 15 EUR
Check-out târziu 50 EUR per cameră (înainte de ora 18:00)
Parcare nesupravegheată 5 EUR pe zi per mașină, în funcție de disponibilitate
Pachet Premium 20 € pe zi per camera in perioada 29/5 - 26/6 si 11/9 - 25/9; 25 € din 26/6 până în 31/7 și din 28/8 până în 11/9; 30 € de la 31/7 până la 04/9

Notă

Eventuale reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!