Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

DescriereDescriere

Amplasat la doar câțiva pași de plajă, Hotelul Ticho’s Greenblu este alegerea perfectă pentru o vacanță în familie la mare. Locația animată din Castellaneta Marina îi îndeamnă pe oaspeți să se plimbe pe malul mării și să se distreze. Structura, alcătuită dintr-o clădire istorică cu 3 etaje și o clădire nouă cu 4 etaje în spate, este lipsită de bariere arhitectonice. Aici, oaspeții pot lua parte la dansuri în grup, turnee, activități colective și se pot relaxa pe plajă sau la piscină.

Plaja superbă cu nisip fin este în fața hotelului, la doar 15 metri distanță, cu traversarea falezei și este înconjurată de o vegetație bogată de măcinare mediteraneană și de pinii de Aleppo.

ServiciiServicii

 • Bazin
 • Divertisment
 • Card Club
 • Conexiune Wi-fi
 • Reception
 • 2 Restaurante
Vezi toate serviciileVezi toate serviciile

Servicii

Servizi struttura Servizi struttura

 • Conexiune Wi-fi
 • Reception

Ristorazione Ristorazione

 • 2 Restaurante

Benessere e SPA Benessere e SPA

 • Bazin

Animazione bambini e ragazzi Animazione bambini e ragazzi

 • Loc de joacă

Animazione Animazione

 • Divertisment

Sport e attività Sport e attività

 • Sport e attività

Tessera club Tessera club

 • Card Club

Animali Animali

 • Animalele nu sunt permise.
 • Aeroportul Bari Karol Wojtyla75 km
 • Pădurea Pinete din Arco Ionico14 km
 • Plaja privată15 m
 • Parcul Joy5 km
Loading

Hotelul lui Ticho

Hotelul Ticho's este situat in orasul Castellaneta Marina, de-a lungul unei intinderi de coasta caracterizata de plaje lungi si largi de nisip placute de o mare transparenta si cu fundul marii in panta, ideal si pentru copii. În fața hotelului, la doar 20 m distanță, o plajă privată dotată cu șezlonguri, șezlonguri și umbrele de soare, snack bar, zonă de miniclub și servicii scufundate în verdele sugestivei tufări mediteraneene; plaja este dotata si cu scaun Job pentru clienti cu dizabilitati. Hotelul Ticho este format dintr-un corp central de 3 etaje orientat spre mare si o cladire pe 4 etaje, situata in spate, si dispune de piscina, terasa cu restaurant in aer liber, 1 bar central si 1 bar la malul marii, serviciu de animatie si divertisment. unde oaspetii complexului isi pot petrece timpul liber in diverse activitati precum stretching, aerobic in apa, dansuri si turnee de grup, depozit de bagaje. Apropierea de centrul plin de viață al stațiunii și locația pe malul mării fac din Hotelul Ticho o destinație ideală pentru iubitorii de mare, plimbări de seară și distracție.

Hotelul Ticho: camere

Hotelul Ticho's dispune de 90 de camere dotate cu telefon, TV, aer conditionat, minibar (care se poate completa la cerere), seif si baie cu uscator de par. Camere triple cu canapea extensibilă și camere cvadruple cu paturi supraetajate. Posibilitatea de a alege între două tipuri diferite de camere: vedere la mare recent renovată cu balcon cu vedere la mare, mobilier nou, facilități noi în cameră și o baie complet renovată, Wi-Fi gratuit; Camere standard, unele cu vedere la piscină, unele cu balcon, altele cu fereastră. Structura este dotata si cu camere pentru persoane cu dizabilitati.

Localitatea: Castellaneta Marina

Ornată cu o vegetație mediterraneană și o întindere de parfumați pini Aleppo, Castellaneta Marina este o localitate balneară printre cele mai frumopase ale golfului, cu fundaluri transparente și deloc adănci, se întind pe coasta occidentală a teritoriului Castellaneta. Litoralul este caracterizat de lungi și mari întinderi de nisip alb și fin, unde zone libere se alternează celor private amenajate cu tot confortul și unde sunt prezente parcuri de distracție, discoteci, centre comerciale, terenuri de golf, școli de echitație, hoteluri și restaurante, pentru a face și mai plăcut sejurul pe plajele de nisip fin, premiate cu stegulețul albastru.

De Vizitat și de Cunoscut
Biserica rupestre de la Santa Maria del Pesco, pe sprânceana unei gravine, chiar deasupra unei prăpăstii. Este un balcon ales deaspra minunatei panorame a canyonului de la Castellaneta, mica biserică rupestre cunoscută și cu numele de Santa Maria della Luce pentru omonima frescă din criptă, sau ca Vergine Assunta. Poziționată lângă complexul preexistent, astăzi biserica are ca hram Vergine Assunta. În interior, este păstrată o pictură de la douăsute reprezentând-o pe Fecioara cu Pruncul.

Catedrala și Palatul vescoval. Catedrala se ridică pe punctul cel mai înalt de la Castellaneta, pe bordul unei prăpăstii, este dedicată Fecioarei Assunta, cu un clopot de la ‘300 lângă Palatul vescovial. Ridicată pe ruinele vechii biserici de la San Nicola, a fost construită în jurul anului 1000 și apoi recondiționată la 1400 în stil
romanic pugliez. Restaurul de la 700 a uniformat fregi și decoruri sub semnul barocului. Palatul vescovile, situat lângă catedrală, actualment sediu al colecției viitorului muzeu diocesano, printre care se numără prețiosul poliptic Gerolamo da Santacroce.

Biserica Transito de la San Giuseppe, construită în 1729 de către Angelo și Vito Oronzo Gentile Sarapo. În mijlocul ușii este reprezentată stema gentilițiană a familiei Sarapo. Biserica, în stil baroc, este pe strada Carrare. În interior sunt păstrate trei pânze de la '700, una dintre ele datează din 1744 și este semnată de către Vincenzo Fato.

Largi plaje de nisip alb, dantelate de arbuști mediteraneeni și umbrite de pădurici, sunt floarea la ureche a Marinei Castellaneta, premiată cu Bandiera Blu. Fundalurile transparente și deloc adânci fac să fie o localitate potrivită pentru toată familia și toate exigențele. Malul Riva dei Tessali, cu terenul de golf, este o liniștită insenatură înconjurată de întinderi de conifere, cu ape deloc profunde și cristaline.

Informații Utile


Structura, lipsită de bariere arhitecturale, oferă de asemenea 8 camere pentru persoanele cu dizabilități. Anumite activități și servicii pot varia în funcție de sezon și ocuparea hotelului.
Meniu pentru bebeluși și opțiuni pentru intoleranțe disponibile la cerere.
Check-in la ora 17:00 - Check-out până la ora 10:00.
Animalele de companie nu sunt permise.

Vedi tutti i servizi

Extras

Card de Servicii: obligatoriu de plătit la locație, în valoare de 20€ pe zi pe cameră între 2 și 29 iunie inclusiv și între 8 și 21 septembrie inclusiv; 25€ pe zi pe cameră între 30 iunie și 3 august inclusiv și între 25 august și 7 septembrie inclusiv; 30€ pe zi pe cameră între 4 și 24 august inclusiv. Include șezlonguri de la rândul 3 în sus cu 1 umbrelă, 1 șezlong și 1 șezlong pe cameră, utilizarea piscinei și a serviciului de animație
Pachet Premium: include check-in rapid, înlocuire zilnică a apei în cameră, mașină de cafea, un ziar (la cerere), masă rezervată pentru cină la restaurantul "La Terrazza", curățenie serală a camerei, umbrelă cu șezlong și șezlong rezervat în primele două rânduri, prosop de plajă și loc de parcare nepăzit rezervat
Check-in devreme: 50€ pe cameră (de la 11:00); check-out târziu: 80€ pe cameră (până la ora 18:00), în funcție de disponibilitate
Parcare nepăzită: 5€ pe zi pe mașină, în funcție de disponibilitate
Bilet de prânz în ziua sosirii: adulți 35€; copii 25€
Pătuț: 7€ pe zi

Cota includeCota include

Mezza pensiune cu mic dejun și cină tip bufet, inclusiv apă și vin de casă
Recepție cu zonă de lounge și colț TV, lifturi, Wi-Fi
Seară tematică săptămânal în sezonul de vârf
Depozit pentru bagaje

Cota nu includeCota nu include

Taxa de ședere, bacșișurile, extra și orice altceva care nu este expres menționat în "Ce este inclus"
Serviciul de transfer

Politici de anularePolitici de anulare

Nessuna penale per cancellazioni fino a 14 giorni prima; oltre tale termine sarà addebitato il totale della prenotazione.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

 • Tarife specialeTarife speciale
 • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
 • Sconto suplimentarSconto suplimentar
 • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)