Oferte de călătorie Chia

Cea mai frumoasă mare din Sardinia

Hotelurile recomandate la Chia

Vezi hartaVezi harta

La € 74 / persoană noapte

Chia

Chia este o fracțiune a municipiului Domus de Maria din provincia Cagliari, în sud-vestul Sardiniei, situată pe una dintre cele mai evocatoare porțiuni de coastă ale întregii insule. Peisajul este uluitor: nisipul, auriu sau alb, este foarte moale; promontoriile stâncoase acoperite cu vegetație mediteraneană încadrează plajele verzi și roz. Una dintre cele mai frumoase plaje este cea de la Monte Cogoni, caracterizată prin dune joase și nisip ușor, lângă iazul Chia, unde cuibăresc stârci și flamingo. De aici puteți ajunge și la plaja Sa Colonia pe o potecă. Foarte deosebită este și plaja Su Portu, de la care se poate ajunge pe insulița Cardolinu mergând pe o linie subțire de pământ.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)