Oferte turistice Cogolo di Pejo

Oaza de wellness Val di Sole

Hotelurile recomandate la Cogolo di Pejo

Kristiania Pure Nature Hotel

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Trento Cogolo di Pejo

În Parcul Național Stelvio, hotelul este situat la câțiva pași de centru. La 3 km de telescaunul Pejo, la 8 km de telecabina Marilleva 900, ambele accesibile cu autobuzul de schi gratuit

La € 84 / persoană noapte

Cogolo di Pejo

Capitală municipală, centru al serviciilor majore de interes public, este situată în prezența vârfurilor Cadine, Punta Taviela și Monte Vioz (toate peste 3500 de metri) spre fundul văii.
Iubitorii de sport vor găsi multe trasee și itinerarii în Pejo: în grupul Cevedale, în Parcul Național Stelvio, în biotopurile Lanțului Roșu, în lacurile Lungo, Pian Palù, delle Marmotte, Covel și Careser.
Nu departe de Pejo se află zonele de schi Tonale-Presena și Marilleva. La intrarea în oraș se află sediul Parcului Național Stelvio, un parc care se întinde pe întreg paradisul natural din Ortles-Cevedale. Spre final, se află însă vechea biserică cu hramul Sfinții Filip și Iacob, construită în 1332 și mărită spre 1450, sfințită în 1497, mărită și sfințită din nou în 1588, ruinată de un incendiu și încă restaurată în 1804. Peretele de nord al bisericii este acoperit cu fresce și decorațiuni, singurul exemplu de solandro de această dimensiune. Ciclul este opera lui Giovanni Angelo Valorsa da Grosio, în Valtellina (1643). Pejo este cunoscut și pentru apele sale minerale. Spa, la 1.390 de metri deasupra nivelului mării, în Parcul Național Stelvio, tratează boli respiratorii, circulatorii, reumatice și dermatologice, oferind și tratamente estetice. Apele curg proaspete, pure și limpezi din trei surse: Fonte Alpina, Antica Fonte și Nuova Fonte.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)