oferte turistice Corvara in Badia

Bijuterie în Dolomiții din Alta Badia

Hotelurile recomandate la Corvara in Badia

Hotel Miramonti

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Trentino Alto Adige Corvara in Badia

În inima Dolomiților, nu departe de centrul faimosului circuit Sella Ronda: peste 500 km de pârtii de schi acoperite cu zăpadă care traversează Canazei, Arabba și Selva di Val Gardena.

La € 85 / persoană noapte

TH Corvara

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Trentino Alto Adige Corvara in Badia

Proprietatea este situată la 1 km de centrul orașului Corvara, în inima Alta Badia. Are o cale Wellness, cu o zonă mare de fitness și o zonă de relaxare.

La € 110 / persoană noapte

Corvara in Badia

Corvara, situată la 1.568 m deasupra nivelului mării într-un bazin însorit de la poalele Muntelui Sassongher, se poate lăuda cu o îndelungată tradiție turistică.
Datorită poziției sale privilegiate pe Sellaronda iarna pe schiuri și vara cu bicicletele de drum sau de munte, Corvara este cu siguranță locul ideal pentru vacanțele tale sportive.
Punctul forte al ofertei turistice a Corvara este calitatea inalta a hotelului, a ofertei gastronomice si a serviciilor. Restaurantele de lux, patiseriile, viața de noapte, magazinele la modă și centrele de închiriere oferă servicii de primă clasă. De câțiva ani Corvara este și o destinație populară pentru un vast turism internațional, fără a compromite liniștea și intimitatea micului oraș de munte.

Teleschiuri

Iarna Corvara este dotată cu o rețea de teleschiuri moderne. Numeroasele pârtii de schi roșii și albastre din jurul Corvara sunt deliciul schiorilor liniștiți și al familiilor cu copii. Schiorii mai experimentați se pot lansa, pe de altă parte, pe pârtii mai provocatoare precum Vallon - Boè (4,5 km) și Col Alt și pot accesa direct două dintre cele mai frumoase trasee de schi din Alpi, cum ar fi turul Sellaronda și " Tur de schi al Marelui Război”.

Vara, două teleschiuri moderne, care pleacă din centrul orașului Corvara, vă permit să ajungeți cu ușurință la altitudini de peste 2.000 de metri, de unde vă puteți bucura de priveliști extraordinare asupra Dolomiților din Alta Badia și până la ghețarul Marmolada și vârfurile din Austria. Alpi. Drumeții și alpiniștii au la dispoziție trasee bine marcate pe fundul văii și pe platoul Col Alt - Pralongià, o gamă largă de trasee mai lungi în parcul natural Puez-Odle și urcări mai provocatoare către vârful Sassongher și Piz. Boè.

Ca alternativă la schi și drumeții, Corvara oferă o gamă largă de activități și infrastructuri pentru sport și agrement, cum ar fi un patinoar interior, un teren de golf, terenuri de tenis acoperite și în aer liber, precum și complexul de lacuri biotop și întinderi mari verzi.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)