oferte turistice Corvara in Badia

Bijuterie în Dolomiții din Alta Badia

Gli hotel consigliati la Corvara in Badia

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 151

Proprietatea este situată la 1 km de centrul orașului Corvara In Badia, în inima zonei Dolomiti Superski. Dispune de piscina interioara, piscina exterioara, centru de wellness, sauna, parcare exter ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Corvara in Badia

Corvara, situată la 1.568 m deasupra nivelului mării într-un bazin însorit de la poalele Muntelui Sassongher, se poate lăuda cu o îndelungată tradiție turistică.
Datorită poziției sale privilegiate pe Sellaronda iarna pe schiuri și vara cu bicicletele de drum sau de munte, Corvara este cu siguranță locul ideal pentru vacanțele tale sportive.
Punctul forte al ofertei turistice a Corvara este calitatea inalta a hotelului, a ofertei gastronomice si a serviciilor. Restaurantele de lux, patiseriile, viața de noapte, magazinele la modă și centrele de închiriere oferă servicii de primă clasă. De câțiva ani Corvara este și o destinație populară pentru un vast turism internațional, fără a compromite liniștea și intimitatea micului oraș de munte.

Teleschiuri

Iarna Corvara este dotată cu o rețea de teleschiuri moderne. Numeroasele pârtii de schi roșii și albastre din jurul Corvara sunt deliciul schiorilor liniștiți și al familiilor cu copii. Schiorii mai experimentați se pot lansa, pe de altă parte, pe pârtii mai provocatoare precum Vallon - Boè (4,5 km) și Col Alt și pot accesa direct două dintre cele mai frumoase trasee de schi din Alpi, cum ar fi turul Sellaronda și " Tur de schi al Marelui Război”.

Vara, două teleschiuri moderne, care pleacă din centrul orașului Corvara, vă permit să ajungeți cu ușurință la altitudini de peste 2.000 de metri, de unde vă puteți bucura de priveliști extraordinare asupra Dolomiților din Alta Badia și până la ghețarul Marmolada și vârfurile din Austria. Alpi. Drumeții și alpiniștii au la dispoziție trasee bine marcate pe fundul văii și pe platoul Col Alt - Pralongià, o gamă largă de trasee mai lungi în parcul natural Puez-Odle și urcări mai provocatoare către vârful Sassongher și Piz. Boè.

Ca alternativă la schi și drumeții, Corvara oferă o gamă largă de activități și infrastructuri pentru sport și agrement, cum ar fi un patinoar interior, un teren de golf, terenuri de tenis acoperite și în aer liber, precum și complexul de lacuri biotop și întinderi mari verzi.

VEZI HARTA