Oferte de turism Costa Rei

”Travel blogger award” a numit-o ca una dintre cele mai bune plaje ale lumii.

Gli hotel consigliati la Costa Rei

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 88

Locul ideal pentru vacanțe de vis în familie, un sat de vacanță de 4 stele la mare pe Coasta Rei cu 6 terenuri de tennis, 2 polivalente de fotbal și basket, teren de bowlling, pișcină de apă ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Costa Rei

Costa Rei, mai rar cunoscut sub numele de Costa Rey, este un sat de pe litoral din Muravera, situat de-a lungul coastei de sud-est a Sardiniei. Localitatea se întinde pe aproximativ 10 km, de la Porto Pirastu până la Cala Sinzias, și are centrul ideal la poalele Monte Nai (200 m) care dă și numele zonei înconjurătoare. Aglomeratia urbana este impartita in zonele Sa Perda Niedda, Sa Murta (centru), Le Ginestre, Gli Asfodeli, I Ginepri (sud), Turagri, Rei Marina si Rei Plaia (nord). Dezvoltată la sfârșitul anilor 1960, structura turistico-imobiliară a Costa Rei poate fi urmărită din inițiativa celor doi constructori belgieni Heimann Tailler și Edgar Yvan, pe lângă germanul Bastian Barthelmess. Monumentul prin excelență al Costa Rei este „Casa della Contessa”, cea mai veche și greu accesibilă casă care îmbrățișează toată coasta și din care se poate admira o panoramă fantastică a orașului. Destinație pentru mulți turiști, în special pentru tineri, casa contesei a fost de mult părăsită și a fost afectată de multe legende.

Populata mai ales vara, Costa Rei este destinatia multor turisti care pot petrece seri pline de viata in cele trei piete: piazza Rei Marina, piazza Italia, piazza Sardegna. Orașul se bucură de o reputație renumită pentru plajele sale foarte clare și cu nisip fin. Plaja este renumită și pentru stânca Peppino, din Santa Giusta, o stâncă joasă și largă vizitată de turiști pe tot parcursul anului. Pe lângă autenticitatea plajelor care sunt în cea mai mare parte libere, aici există golfuri pitorești și mai ales o mare cristalină și necontaminată. În 2009, stațiunea a fost distinsă cu „Travel blogger award” de către prestigioasa editură de ghid de călătorie „Lonely Planet”, care a inclus Costa Rei printre cele mai frumoase 10 plaje din lume.

VEZI HARTA