Oferte de turism Costa Rei

”Travel blogger award” a numit-o ca una dintre cele mai bune plaje ale lumii.

Gli hotel consigliati in Costa Rei

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 88

Locul ideal pentru vacanțe de vis în familie, un sat de vacanță de 4 stele la mare pe Coasta Rei cu 6 terenuri de tennis, 2 polivalente de fotbal și basket, teren de bowlling, pișcină de apă ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Costa Rei, mai rar cunoscută ca și Costa Rey, este un cartier maritim de la Muravera, situat pe coasta sud-orientală a Sardiniei. Localitatea se extinde pe circa 10 km, de la Porto Pirastu la Cala Sinzias, și are centrul ideal la poalele Muntelui Nai (200m) care dă numele și zonei înconjurătoare. Aglomerația urbană este împărțită în zonele de la Sa Perda Niedda, Sa Murta (centrul), Le Ginestre, Gli Asfodeli, I Ginepri (sud), Turagri, Rei Marina și Rei Plaia (nord). Dezvoltându-se la sfărșitul anilor șaizeci, atitudinea turistică-imobiliară a Coastei Rei este reconducibilă la inventivitatea celor doi contructori belgieni Heimann Tailler și Edgar Yvan, și a neamțului Bastian Barthelmess. Monumentul prin excelență al Coastei Rei este "casa della contessa", locuința cea mai veche și nu este ușor de ajuns, însă de sus îmbrățișează toată coasta și se poate admira o panoramă fantastică a localității. Țintă a multor turiști, mai ales tineri, casa contesei este de mult timp abandonată și învăluită de multe legende.

Populată mai ales pe perioada verii, Coasta Rei, este ținta multor turiști care pot petrece seri însuflețite în cele trei piețe: piazza Rei Marina, piazza Italia, piazza Sardinia. Localitatea se bucură de o renumită faimă pentru plajele sale albe și nisipul foarte fin. Plaja este celebră și pentru stânca lui Peppino, în localitatea de la Santa Giusta, o stâncă joasă și largă vizitată tot anul de turiști. La orizont se poate vedea insula Serpentară. În afara autenticității plajelor care sunt majoritatea libere, aici se găsesc peșteri pictorești și mai ales o mare cristalină și necontaminată. În 2009, localitatea a fost aleasă de "Travel blogger award", o prestigioasă casă editrice de ghiduri de călătorie "Lonely Planet", care a inclus Coasta Rei printre cele 10 plaje cele mai frumoase din lume.

VEZI HARTA