TH Costa Rei Free Beach Resort

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Satul de vacanță este situat pe un anfiteatru natural care, urmărind coborârea de pe colină, se deschide către o lungă plajă albă. Patrusute de camere înconjurate de verdele florilor din grădină, sunt constituite de un unic ambient și se împart în două categorii: camere ”Leandri” și ”Superior”, pentru clienții mai exigenți. Clienților care aleg amenajarea în camere Superior de la 11/06 până la 10/09(pentru minim 7 nopți) vor avea un omagiu de folosit în centrul Spa. Plaja de nisip alb este la o distanță între 100 și 600 metri și este amenajată cu șezlonguri și umbrele. Serviciul de plajă este inclus în preț, pentru camerele ”Leandri” de la al treilea rând în sus, cu umbrelă nenominală, pentru cele Superior în primele două rânduri cu loc nominal. Complexul dispune de o sală de congrese, centru spa, bar, centru comerciale cu tabac, ziare, boutique, fotograf, coafor unisex, sală tv, pișcină cu apă dulce pentru adulți și pentru copii. Pentru iubitorii de distracție sunt disponibile 6 terenuri de tennis, 2 dintre ele polifuncționale de fotbal și un teren polivalent de basket, bowlling, beach-volley. Cursuri colective de tennis, gimnastică, watter-gym, aerobică, windsurf. (De la 9:30 la 12:30 și de la 15:00 la 18:30) Mini Club ”Stânca peștișorului”, de la 4 la 12 ani neîmpliniți, apoi împărțiți pe vârste, permite micilor oaspeți să petreacă o vacanță în vacanță cu asistenți specializați, largi spații externe cu zona de joacă amenajată, laborator de teatru, o bibliotecă de jucării și de videojocuri bine aprovizionată. Toți copii pot să ia masa împreună cu animatroarele în locurile special amenajate al restaurantului sau alte locuri alese.

Localitatea
Costa Rei este o fracțiune maritimă de la Muravera, în provincia de Cagliari, situată pe coasta sud orientală a Sardiniei. Localitatea se extinde pe circa 10 km, de la Portul Pirastu la Cala Sinzias, și are centrul la poalele Muntelui Nai (200m) care dă și numele zonei înconjurătoare. Ținta multor turiști, mai ales tineri, Costa Rei ocupă locul 5 din lista plajelor celor mai frumoase din lume, alături de Maldive, de Hawaii, Tailandia și de Yucatan.

De vizitat și de cunoscut
Când se vorbește de Coasta Rei fantazia ne duce repede la coasta parfumată de crini marini și salinitate, și către plajele lungi și cu nisip fin, din loc în loc cu palmieri și vegetație tipică mediteraneană care oferă șcenariul natural autentic caracteristic al coastei sud orientale sarde. Plajele pe care le puteți vizita stând la Costa Rei sunt multe și se estind nu doar pe teritoriul de la Muravera dar și pe cel de la apropiatele Castiadas și Villaputzu.

Plaja de la Torre Salinas, lungă 8 km, la mică distanță de Stagno de Sare, este tot caracterizată de nisip foarte fin și mai închis la culoare, de origine bazaltică. Înconjurată de o câmpie neatinsă, plaja primește vizitatorul cu o sinfonie de culori care trec de la verdele vegetației, la albastrul cerului, la albastrul irizat al mării, ale cărei ape limpezi lasă să se vadă masa unor stânci.

Feraxi, o plajă cu un profil vertical destul de regular care se lungește pe 2,5 km până la gura râului Rio Corr’e Pruna. Acesta este o zonă costieră de o frumusețe particulară, lipsită de străzi asfaltate, dar bogată de cărări și poteci cade duc la o mare plajă în vegetația mediteraneană. Nisipul, fin și de culoarea smântânii, vine măturat de vânt și în spate unele dune sunt pline de o vegetație luxurioasă.

Plaja de la Portu de S’Illixi și de la Cala sa Figu, aceste două golfulețe sunt considerate adevărate bijuterii, mai ales pentru izolarea sa, asprețea locului, varietatea de specii vegetale prezente și transparența apelor. Prima este o mică insenatură blocată între stâncile promontoriului de la Capo Ferrato pe care se extrinde o frumoasă plajă împărțită în două de o stâncă roz. Golfulețul e de circa 200m și este înrămat din spate de ridicături care ajung până la 115 m și de o colină care se ridică direct din mare. A doua este separată de plaja principală printr-o limbă rocioasă. Forma sa perfectă de anfiteatru, delimitată de bazalt, face un adevărat teatru într-o zonă de deasă vegetație care se întinde până pe plajă.

Baia de la Coasta Rei, împărțită în sectoare de Costa Rei la sud și Pișcina Rei la Nord, în acest lung și irizant loc de coastă, protejat de vântul maestral, se poate bucura de o mare liniștită pe o bună perioadă a anului. Plaja, care apare printre primele locuri în clasifica plajelor celor mai bune ale lumii, este spectaculoasă prin măsurile sare și apele cristaline, care în apropierea stâncilor formează pișcine naturale care iau o tonalitate de albastru cobalt. Absolut de vizitat, pe latura dreaptă a litoralului, zona care acoperă Stâca lui Peppino, un bloc unic de bazalt foarte deschis la culoare, cu o formă de balenă care în fiecare an atrage nenumărați turiști.

Muntele Turnu, un mic golf caracterizat de o formă de arc și cu nisip fin și alb care pe alocuri schimbă culoarea devenind de chihlimbar la mal. Marea minunată transparentă are o tonalitate între turcoaz și verde smerald, bogată în faună marină care se adăpostește în multele peșteri prezente pe fundalurile de lăngă stânci.

Cala Sinzias, o insenatură largă și nisipoasă, închisă între promontorii stâncoase, se întrinde peste un km. În spate, nenumăratele dune, vegetația mediteraneană și pinii maritimi, fac un loc cufundat în natură. Litoralul, de nisip fin și alb, coboara ușor în apa transparentă și cristalină, cu culori irizate.

Cala Pira, caracterizată de o coborâre de nisip alb fin de tot, ia numele de la omonimul turn de control din al XV lea secol prezent pe stâncile către nord. Marea cristalină care udă lunga plajă nisipoasă este de obicei foarte calmă și este caracterizată de o frumoasă culoare turcoaz cu nuanțe de verde smerald și cu un fundal deloc profund și nisipos.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este sevită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Reception 24h.
Zonă de joacă și parc.
Pișcină externă de apă dulce pentru adulți și copii.
Solarium amenajat.
Sală TV.
Parcare internă nesupraveghiată.
Sală congrese.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu în cameră.
Serviciu spălătorie și călcare.
Card Club pentru serviciile pe plajă, cursuri colective de sporturi prevăzute, o probă este gratis de scufundări(pot partecipa doar cei peste 14 ani) , serviciul de plajă(o umbrelă și două șezlonguri pe cameră). Folosirea pe zi a ternurilor de tenis și de fotbal(cu prenotare), bowlling, ping pong, canoe (1/2 oră de ieșire de persoană), seri de dans, paino bar, seri de cabaret, spectacole, dansuri de grup și turnee de cărți.
Închiriat biciclete, scooter, auto și șalupe.
Centrul Spa deschis între  11/6 și 10/9.
Prosoape de mare.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tennis (cu plată).

Restaurant
Restaurantul ”Il Centrale” în piață, dotat de aer condiționat, este locul în care oaspeții pot să guste specialitățile bucătarului chef, servite în forma unui bogat și gustos bufet de bucătărie națională și tipică sardă (locurile la mese nu sunt nominale). Sunt incluse la mese: apă la dozator și vin de casă sau cola/ bere. În interiorul satului turistic este prezentă o pizzerie/ grill ”Alle Palme”(deschisă din 10/06 până la 10/09), cu prenotare, se pot avea gustoase grătare de carne și de pește la prânz și la cină o mare varietate de pizze, aperitive diferite, dulciuri. Clienții de la camerele Superior pot să aibă locuri rezervate către restaurantul ”Moby Dick” pe mare (deschis din 10/06 până la 10/09), cu serviciu de bufet la prânz și servire la masă la cină, incluse sunt apă la dozator și vin de casă (la cerere o largă alegere de vinuri locale și naționale cu plată). În celelate perioade este deschis serviciul de restaurant tip bufet, servit la masă, în zona rezervată în restaurantul central. Accesul la restaurantul Moby Dick este permis și oaspeților de la leandri, în baza locurilor disponibile, cu plata pe loc de un supliment.

Oferta include
Wi-Fi în zonele comune.
Folosirea sălii congrese.
Card Club obligatoriu (de plătit) include serviciile pe plajă cu asistență salvamare, cursuri colective de sporturi prevăzute, o probă este gratis de scufundări(pot partecipa doar cei peste 14 ani) , serviciul de plajă(o umbrelă și două șezlonguri pe cameră). Folosirea pe zi a terenurilor de tenis și de fotbal(cu prenotare), bowlling, ping pong, canoe (1/2 oră de ieșire de persoană), seri de dans, paino bar, seri de cabaret, spectacole, dansuri de grup și turnee de cărți. 6 terene de tenis, 2 dintre ele polivalente de fotbal și unul de basket, teren de bowlling, beach- volley. Cursuri colective de tenis, gimnastică, watter-gym, aerobică, windsurf. (De la 9:30 la 12:30 și de la 15:00 la 18:30) Mini Club ”Stânca peștișorului”, de la 4 la 12 ani neîmpliniți, apoi împărțiți pe vârste, permite micilor oaspeți să petreacă o vacanță în vacanță cu asistenți specializați, largi spații externe cu zona de joacă amenajată, laborator de teatru, o bibliotecă de jucării și de videojocuri bine aprovizionată. Teen Club, de a 12 la 17 ani, echipa de simpatici animatori va însoți tinerii într-o serie de activități dedicate lor: dansuri, jucuri, turnee și laboratoare de Cabaret, jocuri de rol și de societate, seri organizate în pizzerie. În plus cursuri de tennis, aerobică și watter gym și turneul de fotbal săptâmănal și cursuri colective de sporturi acvatice clasilficate în baza vârstei și cu respectarea normelor prevăzute de legile în vigoare.

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Card Club.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Notă
Eventuale reduceri sau suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.
Structurile sportive și recreative ale complexului, cum ar fi pișcina, piano bar, aniamția, miniclu, cursurile sportive, bar pișcina, beach bar și restautantul Pagoda, pot și să nu fie deschise toate, când condițiile climatice sau numărul limitat de oaspeți (în sezonul mai puțin cald) nu justifică funcționarea. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!