Oferte de călătorie Curinga

Între mare și munți

Gli hotel consigliati la Curinga

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 56

Situat la câțiva km de Tropea, acest sat are acces direct la mare, terenuri de sport, piscine cu parc acvatic și serviciul fantastic de divertisment face șederea în această structură o vacanț ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Curinga

Curinga este un oraș italian de 6722 de locuitori, amplasat în verdeața dintre Pizzo de pe Costa degli Dei, în provincia Vibo Valentia, Golful Sant’Eufemia și câmpia Lamezia Terme, în provincia Catanzaro. Oferă peisaje variate și caracteristici de mediu: pădurile de fag, stejar, stejar și brazi sunt prezente pe dealurile înalte. În localitatea Vrisi se poate admira Uriașul Bun, un monumental platano oriental milenar (Platano oriental di Vrisi), unul dintre cei mai mari din Europa, în timp ce cel mai mare plop negru din Italia se află puțin mai în aval, chiar la intrare. a satului. Din acest motiv Curinga este cunoscută și ca „țara celor doi giganți”.

Pentru a vizita în Curinga pe lângă Băile Romane de lângă Acconia di Curinga, trebuie menționat Schitul Sant’Elia Vecchio cunoscut și sub numele de Mănăstirea Sant’Elia. Un loc foarte sugestiv care se află deasupra albiei râului Turrino și în jurul căruia au apărut mai multe legende fascinante. Curinga este si o destinatie de litoral care este aleasa de mii de turisti in fiecare an. Contextul în care se încadrează coasta sa este cel al Golfului Sant’Eufemia.

VEZI HARTA