Oferte de călătorie Curinga

Între mare și munți

Hotelurile recomandate la Curinga

Vezi hartaVezi harta

Curinga

Curinga este un oraș italian de 6722 de locuitori, amplasat în verdeața dintre Pizzo de pe Costa degli Dei, în provincia Vibo Valentia, Golful Sant’Eufemia și câmpia Lamezia Terme, în provincia Catanzaro. Oferă peisaje variate și caracteristici de mediu: pădurile de fag, stejar, stejar și brazi sunt prezente pe dealurile înalte. În localitatea Vrisi se poate admira Uriașul Bun, un monumental platano oriental milenar (Platano oriental di Vrisi), unul dintre cei mai mari din Europa, în timp ce cel mai mare plop negru din Italia se află puțin mai în aval, chiar la intrare. a satului. Din acest motiv Curinga este cunoscută și ca „țara celor doi giganți”.

Pentru a vizita în Curinga pe lângă Băile Romane de lângă Acconia di Curinga, trebuie menționat Schitul Sant’Elia Vecchio cunoscut și sub numele de Mănăstirea Sant’Elia. Un loc foarte sugestiv care se află deasupra albiei râului Turrino și în jurul căruia au apărut mai multe legende fascinante. Curinga este si o destinatie de litoral care este aleasa de mii de turisti in fiecare an. Contextul în care se încadrează coasta sa este cel al Golfului Sant’Eufemia.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)