Oferte turistice Emilia Romagna

Hotelurile recomandate la Emilia-Romagna

Vezi hartaVezi harta

Hotel Due Mari

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Emilia-Romagna Rimini

Hotelul Due Mari, situat pe malul mării, are servicii pentru cei care doresc să călătorească cu familia, în cuplu, pentru muncă și sănătate.

La € 69 / persoană noapte

Ce să vezi la Emilia-Romagna

Emilia Romagna

Emilia Romagna este o regiune din nordul Italiei care se întinde de la Apenini până la râul Po. Oferă mici bijuterii medievale și renascentiste și o coastă a cărei viață de noapte este printre cele mai animate și efervescente din Europa, dar și parcuri naționale cu păduri vechi de secole și lacuri cristaline, tradiții istorice unice, itinerarii religioase și cea mai veche universitate din lume. Pentru a vizita celebrele orașe de artă precum Ravenna și Rimini, scufundându-vă în frumusețile naturale ale Parcului Delta Po sau mergând la descoperirea satelor antice de coastă precum Cervia, Cesenatico, Comacchio, sau a celor din hinterland imediat, precum Bertinoro sau Santarcangelo.de Romagna. Emilia-Romagna este, de asemenea, o regiune bogată în stațiuni balneare, precum Salsomaggiore, Castrocaro, Porretta, Monticelli Terme și Bagno di Romagna, perfectă pentru câteva zile de bunăstare și relaxare.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)