oferte turistice la Favignana

Plin de farmec și apusuri uluitoare de o frumusețe rară

Hotelurile recomandate la Favignana

Vezi hartaVezi harta

Mangia's Favignana Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Trapani Favignana

Situata la mare si inconjurata de plaje curate, Mangia's Favignana Resort se lauda cu o pozitie privilegiata pe insula, datorita spatiilor mari deschise si intimitatii locului care o caracterizeaza.

La € 63 / persoană noapte

Visita il nostro blog per scoprire gli ultimi eventi nella destinazione

Favignana

Favignana este o insulă din Italia aparținând arhipelagului Egadi, în Sicilia. Este format din cele două zone plate ale Pădurii și Câmpiei, despărțite de un mare corp de munte, de natură calcaroasă, care îi conferă forma unui fluture culcat pe mare (așa definit de pictorul Salvatore Fiume în anii 70) . Destinație de vis, una dintre cele mai căutate și căutate din Marea Mediterană. Plaje cu nisip fin auriu precum Cala Azzurra, Lido Burrone, Calamoni; sau golfurile sugestive de nisip și pietricele situate în zona Punta Lunga, Preveto, Faraglioni și Punta Thin, din care vă puteți bucura de apusuri uluitoare de o frumusețe rară. Există, de asemenea, numeroase zone care oferă golfuri caracteristice perfecte pentru snorkeling. Deosebită este celebra Cala Rossa, o plajă de stânci plate, așezată între o carieră de tuf și încadrată de stânci, un peisaj de o frumusețe unică. Nu lipsesc zonele tipic stâncoase pentru cei care iubesc scufundările, precum Grotta Perciata, Punta Fanfalo sau il Cavallo. Nu trebuie ratate peșterile marine, accesibile cu barca, precum Grotta dei Sospiri.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)