oferte turistice Folgarida

Cufundat în teritoriile încântătoare ale Val di Sole

Hotelurile recomandate la Folgarida

Park Hotel Club

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Trentino Alto Adige Folgarida

Park Hotel Club este situat în Folgarida di Dimaro, în frumoasa Val di Sole. Se mândrește cu o locație extraordinară în pădure, cu acces direct la pârtiile de schi.

La € 77 / persoană noapte

Luna Wellness Hotel

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Trentino Alto Adige Folgarida

Elegant și confortabil, este situat în inima Val di Sole și este un punct de plecare ideal pentru plimbări și excursii. La 200 m de teleschiuri accesibile cu autobuzul de schi gratuit.

La € 95 / persoană noapte

Folgarida

La 9 km de Madonna di Campiglio, înconjurat de verdeață, se află orașul modern Folgarida, o fracțiune din Dimaro la o altitudine de 1.270 m s.l.m., la poalele grupului Presanella. Iarna, se află în centrul zonei de schi principale din Val di Sole. Este ideal pentru cei care iubesc sporturile de iarnă în aer liber și pentru cei care doresc să se relaxeze la munte. Un total de 120 km de pârtii vă așteaptă în zonele de schi Folgarida-Marilleva și Madonna di Campiglio - schiatul între Dolomiții Brenta și grupul Ortles-Cevedale este o adevărată plăcere.

Cei care preferă alte sporturi pot, de exemplu, să încerce mâna pe splendidul stadion de gheață și să joace un joc de broomball cu prietenii. Seara, pe de altă parte, centrul de congrese „La odihna împăratului” din Folgarida oferă expoziții, conferințe, evenimente și proiecții de filme de diferite genuri. Cei care preferă să petreacă o seară plină de viață socială pot ajunge în schimb la Madonna di Campiglio, una dintre cele mai prestigioase locații din Alpi. În plus, orașul oferă posibilitatea de a practica nodic walking, trekking sau chiar sporturi în contact cu apele. al pârâului Noce.

Mediul din jurul Folgarida este fascinant și datorită câmpurilor vaste dedicate agriculturii și pășunatului animalelor, munților și peisajului nealterat. Orașul este împărțit în două părți distincte: Folgarida Alta, ideală pentru a vă bucura de panorama fabuloasă a Dolomiților, și Folgarida Bassa, cufundată în teritoriile încântătoare ale Val di Sole.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)