oferte turistice Folgarida

Cufundat în teritoriile încântătoare ale Val di Sole

Gli hotel consigliati la Folgarida

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Quando vuoi venire la Folgarida? Scopri le migliori tariffe accorpate per periodo: REVELION

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Folgarida

La 9 km de Madonna di Campiglio, înconjurat de verdeață, se află orașul modern Folgarida, o fracțiune din Dimaro la o altitudine de 1.270 m s.l.m., la poalele grupului Presanella. Iarna, se află în centrul zonei de schi principale din Val di Sole. Este ideal pentru cei care iubesc sporturile de iarnă în aer liber și pentru cei care doresc să se relaxeze la munte. Un total de 120 km de pârtii vă așteaptă în zonele de schi Folgarida-Marilleva și Madonna di Campiglio - schiatul între Dolomiții Brenta și grupul Ortles-Cevedale este o adevărată plăcere.

Cei care preferă alte sporturi pot, de exemplu, să încerce mâna pe splendidul stadion de gheață și să joace un joc de broomball cu prietenii. Seara, pe de altă parte, centrul de congrese „La odihna împăratului” din Folgarida oferă expoziții, conferințe, evenimente și proiecții de filme de diferite genuri. Cei care preferă să petreacă o seară plină de viață socială pot ajunge în schimb la Madonna di Campiglio, una dintre cele mai prestigioase locații din Alpi. În plus, orașul oferă posibilitatea de a practica nodic walking, trekking sau chiar sporturi în contact cu apele. al pârâului Noce.

Mediul din jurul Folgarida este fascinant și datorită câmpurilor vaste dedicate agriculturii și pășunatului animalelor, munților și peisajului nealterat. Orașul este împărțit în două părți distincte: Folgarida Alta, ideală pentru a vă bucura de panorama fabuloasă a Dolomiților, și Folgarida Bassa, cufundată în teritoriile încântătoare ale Val di Sole.

VEZI HARTA