Fontane Bianche

Cea mai bună plajă liberă italiană din 2017

Hotelurile recomandate la Fontane Bianche

Vezi hartaVezi harta

Fontane Bianche

Fântâni Albe este o localitate balneară pe lângă Cassilibe, una dintre plajele cele mai frumoase ale Siciliei, la 15 km de Siracusa, care ia numele de la un promontoriu de stâncă calcaroasă particulară întrucât din ea izvorăsc pârâuri de apă dulce. Litoralul de la Fontane Bianche permite să vă bucurați de spendide apusuri și de vederi ale coastei siracusane. Această renumită localitate de vacanță este apreciată de italiani și de străini pentru frumusețea celor 3 km de nisip fin și plăcut și pentru calitatea apelor, mereu cristaline și foarte limpeți. Propriu aceste fundaluri fac Fântânile Albe punctul preferat pentru scufundări și snorkeling. Plaja este în parte liberă, în parte amenajată, în spatele căreiea sunt multe localuri, baruri și discoteci care animează serile de vară.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)