Gioiosa Marea

Perla Mării Tireniene, cufundată într-o natură veselă

Hotelurile recomandate la Gioiosa Marea

Vezi hartaVezi harta

Avalon Sikanì Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sicilia Gioiosa Marea

Hotelul Avalon Sikanì este situat în satul pitoresc Gioiosa Marea, pe coasta de nord a Siciliei. Cu o vedere uluitoare la mare și la Insulele Eoliene oferă un sejur de neuitat.

La € 62 / persoană noapte

TH Capo Calavà Village

Hotel starsHotel starsHotel stars Sicilia Gioiosa Marea

TH Capo Calavà are vedere la coasta cea mai apropiată de Insulele Eoliene. Arată ca un mic sat cu mai multe clădiri de zidărie cufundate într-o grădină de măslini vechi de secole care se ...

La € 61 / persoană noapte

La € 36 / persoană noapte

Gioiosa Marea

Gioiosa Marea este situată pe coasta tirreniană a Siciliei, la aproximativ 60 km de Messina, chiar în fața Insulelor Eoliene și este un oraș splendid cu vocație turistică naturală.
„Giujusa”, așa cum o numesc locuitorii săi, se află într-o poziție naturală magnifică, cu silueta insulelor Eoliene care se remarcă la orizont și pădurile verzi ale munților Nebrodi în spate. „Perla Tirenianului”, așa cum a fost definită, se află pe așa-numita Costa Saracena, coasta de nord a Siciliei, între plajele din Capo d'Orlando și promontoriul Capo Calavà. Gioiosa Marea, așadar, este punctul de plecare ideal din care să organizezi excursii în Insulele Eoliene, să vizitezi parcul Nebrodi, Cefalù, Taormina și multe alte locuri de interes artistic și cultural. Localitatea are un litoral splendid cu șapte kilometri de plaje care alternează cu stânci spectaculoase și golfuri romantice și solitare care, vara, sunt pline de turiști care doresc să petreacă câteva zile într-o deplină relaxare.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)