Gioiosa Marea

Perla Mării Tireniene, cufundată într-o natură veselă

Gli hotel consigliati la Gioiosa Marea

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 91

TH Capo Calavà are vedere la coasta cea mai apropiată de Insulele Eoliene. Arată ca un mic sat cu mai multe clădiri de zidărie cufundate într-o grădină de măslini vechi de secole care se ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Gioiosa Marea

Gioiosa Marea este situată pe coasta tirreniană a Siciliei, la aproximativ 60 km de Messina, chiar în fața Insulelor Eoliene și este un oraș splendid cu vocație turistică naturală.
„Giujusa”, așa cum o numesc locuitorii săi, se află într-o poziție naturală magnifică, cu silueta insulelor Eoliene care se remarcă la orizont și pădurile verzi ale munților Nebrodi în spate. „Perla Tirenianului”, așa cum a fost definită, se află pe așa-numita Costa Saracena, coasta de nord a Siciliei, între plajele din Capo d'Orlando și promontoriul Capo Calavà. Gioiosa Marea, așadar, este punctul de plecare ideal din care să organizezi excursii în Insulele Eoliene, să vizitezi parcul Nebrodi, Cefalù, Taormina și multe alte locuri de interes artistic și cultural. Localitatea are un litoral splendid cu șapte kilometri de plaje care alternează cu stânci spectaculoase și golfuri romantice și solitare care, vara, sunt pline de turiști care doresc să petreacă câteva zile într-o deplină relaxare.

VEZI HARTA