Recenzii structură

9.0

La posizione è eccezionale 1 Recenzii

Personale

9.0

Servicii

9.0

Curățenie

8.0

Confort

9.0

Locație

10.0

Calitate/preț

9.0

A misura di famiglia! da Maurizio, Oct. 2019

Struttura a pochi metri dal mare (la spiaggia si raggiunge a piedi con un sottopassaggio o con la comoda navetta), camere molto spaziose e pulitissime. La cucina del ristorante è ottima e nel complesso l'animazione è ben organizzata soprattutto per famiglie con bambini e attenta molto alle esigenze della clientela. Non mancano serate di intrattenimento rivolte anche agli adulti e l'atmosfera familiare che si respira è di completo relax

Personale

9

Servicii

9

Curățenie

8

Confort

9

Locație

10

Calitate/preț

9

Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

ServiciiServicii

 • Vedere la mare
 • Card Club
Vezi toate serviciileVezi toate serviciile

Servicii

Servizi camere Servizi camere

 • Articole de toaletă gratuite
 • Seif
 • Tv Sat
 • Minibar
 • Vedere la mare
 • Aer condiționat

Tessera club Tessera club

 • Card Club
Loading

Suite Hotel Dominicus este o structură construită de curând într-o poziție liniștită, pe o arie de 5.000 mp circa, în intregime îngrădită, cu parcări interne; este alcătuită dintr-o clădire centrală, de o mare zonă dedicată pișcinei, barului, pieței și animației și din două construcții pe trei etaje unde se află camerele. Atmosfera primitoare și plăcutul aranjament le fac în mod special potrivite tuturor celor care caută o vacanță de trăit în plin relax, într-un ambient familiar dar cu toate serviciile din Satul de vacanță. La o mică distanță este o largă plajă de nisip și pietriș, amenajată cu dușuri, umbrele, șezlonguri, chioșc bar, beach volley, canoe și pedalo. Oaspeților au la dispoziție o umbrelă, un șezlong de cameră și se ajunge cu serviciul de navetă gratuit sau cu o plimbare plăcută pe aleia externă.

Restaurant
Micul dejun la bufet cu distributori automate de băuturi calde și reci, prânzul și cina cu servire la masă sau bufet asistați de personal în sală pentru formarea farfuriilor pentru felurile principale, apă, vin, bere, coca, sucuri de portocale la mese nelimitat, risto-baby (restaurant rezervat copiilor).

Politici de anularePolitici de anulare

Fino a 14 giorni prima dell'arrivo nessuna penale
Da 13 a 18 giorni prima dell'arrivo penale del 20%
Da 7 a 2 giorni prima dell'arrivo penale del 50%
2 giorni prima dell'arrivo o no show penale del 75%

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

 • Tarife specialeTarife speciale
 • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
 • Sconto suplimentarSconto suplimentar
 • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)