Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

DescriereDescriere

Cufundat în verdele pinilor maritimi înalți, Residence Golfo della Lacona se mândrește cu o poziție strategică la câțiva pași de mare și de plaja din Lacona, printre cele mai mari de pe insula Elba. Proprietatea este o alegere excelentă nu numai pentru cupluri, familii și prieteni, dar și pentru pasionații de drumeții care au ocazia să exploreze frumoasele golfuri care alcătuiesc Parcul Național Arhipelagul Toscanei.

ServiciiServicii

 • Parcare
 • Zonă de gătit
 • Conexiune wi-fi in camere
Vezi toate serviciileVezi toate serviciile

Servicii

Servizi struttura Servizi struttura

 • Parcare

Servizi camere Servizi camere

 • Zonă de gătit
 • Conexiune wi-fi in camere
 • Baie cu duș și/sau cadă

Ristorazione Ristorazione

 • Pizzerie
 • Bar de plajă
 • Restaurant

Spiaggia Spiaggia

 • Plajă afiliată plătită
 • Pizzerie pe plajă

Animali Animali

 • Animalele nu sunt permise.

Servizi a pagamento Servizi a pagamento

 • Diving center
 • Inchiriere de mașini, scutere și biciclete
 • Pătuț
 • Mașină de spălat cu monede
 • Sea150m
 • Centrul de Portoferraio8km
 • Portul Portoferraio9km
 • Aeroportul Marina di Campo10km
Loading

Residence Golfo della Lacona

Residence Golfo della Lacona este situată în centrul golfului cu același nume, pe Insula Elba, într-un context natural sugestiv, caracterizat de o plajă splendidă de nisip fin alb, marea de culoare turcoaz și pinul foarte verde și proaspăt. pădure formată din pini marini înalți. Structura este formata din doua cladiri in care apartamentele sunt situate la mezanin, etajele I si II. Având în vedere apropierea uneia dintre cele mai frumoase plaje de pe insula Elba, unitățile de cazare confortabile oferă posibilitatea de a petrece o vacanță la mare potrivită pentru familiile cu copii și pentru toți iubitorii de excursii în golfurile din apropiere și caracteristice care disting încântătorul Parc Național. echipa Arhipelagului Toscan. Golfo della Lacona Residence are o parcare rezervată, nesupravegheată, mașină de spălat cu monede și duș în aer liber, tutun, chioș de ziare, bar, bazar și buticuri (gestionare externă). În imediata apropiere a reședinței există minimarketuri, închirieri de scutere, restaurante și pizzerii, precum și un centru de scufundări partener. În centrele din apropiere, Marina di Campo, Portoferraio și Capoliveri, puteți găsi tot felul de servicii. La doar 6 km se află terenul de golf Acquabona (9 găuri).

Residence Golfo della Lacona: apartamente

Apartamentele Residence Golfo della Lacona, mobilate într-un mod plăcut, dar funcțional, sunt toate dotate cu TV, chicinetă cu plite cu inducție, aer condiționat. Mono 2 sunt situate la primul sau al doilea etaj și sunt compuse dintr-un living cu chicinetă și canapea extensibilă dublă, balcon, baie cu duș. Bilo 4 sunt situate la primul sau al doilea etaj și sunt compuse dintr-un living cu chicinetă și canapea extensibilă dublă, balcon, dormitor dublu cu posibilitate de pat suplimentar și al doilea balcon, două băi cu duș sau cadă. Bilo 4G sunt situate la mezanin și sunt compuse dintr-un living cu chicinetă și canapea extensibilă dublă, balcon, dormitor dublu cu posibilitate de pat suplimentar și al doilea balcon, două băi cu duș sau cadă; Din balconul sufrageriei, o scara cu 5 trepte duce intr-o zona mare privata si exclusivista, dotata cu masa si scaune. Penthouse cu 4 paturi, situat la etajul doi și ultimul și compus dintr-un living cu chicinetă sau bucătărie cu verandă, canapea extensibilă dublă, balcon și verandă panoramică mare dotată cu umbrelă, masă și scaune; dormitor dublu cu posibilitate de pat suplimentar si alte doua balcoane, doua bai cu dus sau cada.

Locație: Capoliveri

Capoliveri este unul dintre cele șapte municipalități de pe insula Elba, în provincia Livorno. Datând din epoca romană, este un sat într-o poziție panoramică care de pe dealul pe care se află se bucură de vederi unice la mare, coastele Elbei și celelalte insule ale Arhipelagului Toscan. Coasta Capoliveri este plină de plaje sălbatice și plaje echipate dar și de golfuri, golfuri ideale pentru iubitorii de snorkelling și scufundări. Această locație oferă, de asemenea, numeroase trasee de drumeții și ciclism montan. Piețele și aleile vechiului sat medieval sunt presărate cu magazine, restaurante tipice și locuri unde se organizează evenimente și petreceri.

Distanta pana la plaje

plaja Lacona
150 m distanta, accesibil in 2 minute de mers pe jos
plaja Margidore
600 m distanta, accesibil in 7 minute de mers pe jos
plaja Laconella
La 2 km distanță, accesibil în 25 de minute de mers pe jos
Plaja Acquarilli
La 3 km distanță, accesibil în 5 minute cu mașina
Plaja Felciaio
Se află la 6,9 km și se poate ajunge în 14 minute cu mașina
plaja Naregno
12 km distanță, accesibil în 22 de minute cu mașina

Distanța față de atracții

Acquabona
6,8 km distanță, accesibil în 10 minute cu mașina
Portoferraio
9,2 km distanță, accesibil în 15 minute cu mașina
Marina di Campo
10 km distanță, accesibil în 18 minute cu mașina
Parcul Național Arhipelagul Toscan
13 km distanță, accesibil în 22 de minute cu mașina
Muzeul Minierului Capoliveri
17 km distanță, accesibil în 33 de minute cu mașina

Cum se ajunge la Capoliveri

Din portul Portoferraio: de la Piombino navigați cu feribotul către Portoferraio. Călătoria durează aproximativ o oră. După ce ați aterizat în Portoferraio, urmați indicatoarele pentru „Tutte le direzioni”, continuați spre Porto Azzurro și după aproximativ 1 km, la semafor, faceți dreapta spre Lacona. Odată ajuns în Lacona, urmați indicatoarele pentru Marina di Campo.
Din portul Rio Marina sau Cavo: de la Piombino navigați cu feribotul către Rio Marina sau Cavo. Călătoria durează aproximativ 40 de minute. După ce ați debarcat la Cavo sau Rio Marina, urmați indicatoarele spre Porto Azzurro și treceți de oraș. Urmați indicatoarele pentru Portoferraio. După aproximativ 5 km faceți stânga spre Lacona. Odată ajuns în Lacona, urmați indicatoarele pentru Marina di Campo.

Suplimente

Serviciu obligatoriu tarif fix de la 2 ani pentru minim 7 zile 11 EUR de persoană pentru consum forfetar, lenjerie de pat și prosoape schimbate săptămânal, curățenie finală
Curățarea chicinetei, a vaselor și a echipamentelor de bucătărie și eliminarea deșeurilor pe cheltuiala clientului, în caz contrar 50 €
Depozit 100€ per apartament
Patut 5€ pe zi (patut adus de client fara supliment, max 1 per apartament)

Notă

Orice reduceri și suplimente pot varia și vor fi vizibile pe formularul de rezervare

Condiții de anulare

Anulare gratuită până la 21 de zile
De la 20 de zile la 14 zile 20% penalizare
De la 13 zile la 7 zile 40% penalizare
De la 6 zile la 3 zile 60% penalizare
De la 2 zile la neprezentare 100% penalizare

Politici de anularePolitici de anulare

Cancellazione gratuita fino a 21 giorni
Da 20 giorni a 14 giorni penale del 20%
Da 13 giorni a 7 giorni penale del 40%
Da 6 giorni a 3 giorni penale del 60%
Da 2 giorni a mancato arrivo penale del 100%

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

 • Tarife specialeTarife speciale
 • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
 • Sconto suplimentarSconto suplimentar
 • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)