Toscana

Leagăn al Renașterii, plin de istorie, artă, cultură și frumuseți naturale

Hotelurile recomandate in Toscana

Vezi hartaVezi harta

La € 40 / persoană noapte

La € 70 / persoană noapte

La € 50 / persoană noapte

La € 80 / persoană noapte

La € 50 / persoană noapte

Futura Club Tuscany

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Toscana Pisa

Futura Club Tuscany are vedere la mare direct în Calambrone, la 5 km de centrul orașului Tirrenia și la 16 km de Pisa. Constând din mai multe clădiri și înconjurat de spații verzi mari, este ...

La € 65 / persoană noapte

TH Ortano Mare Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Toscana Isola d'Elba

Satul Residence TH Ortano Mare, din Rio Marina, are două tipuri diferite de cazare, dintre care unele sunt în vile. Descoperă cele mai bune tarife și economisește la vacanța ta pe Insula Elba

La € 79 / persoană noapte

TH Ortano Residence

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Toscana Isola d'Elba

Scufundată într-o grădină magnifică, TH Ortano Residence este soluția ideală pentru cei care iubesc atmosferele necontaminate. Reședința arată ca un sat mic, format din diferite tipuri de ...

La € 36 / persoană noapte

La € 40 / persoană noapte

Residence La Pieve di Pomaia

Hotel starsHotel starsHotel stars Toscana Siena

O frumoasă fermă veche situată pe frumoasele dealuri toscane, nu departe de mare și la 1 km de centru are camere în clădirea principală și clădiri noi pentru a recrea un sat mic.

La € 35 / persoană noapte

La € 42 / persoană noapte

Ce să vezi in Toscana

Toscana este o regiune din centrul Italiei, cu reședința la Firenze, învecinându-se cu Liguria, Emilia-Romagna, Marche, Umbria și cu Lazio. Teritoriul este udat și de marea Ligure și de marea Tireniană și cuprinde insulele din Arhipeleagul Toscan, printre care Insula Elba, Insula Capraia, insula Giglio și cea Montecristo. Numele, așa cum și istoria Toscanei este foarte vechi și derivă de la Etruria, locul unde trăiau Etruschi, iar frontiera sa corespunde, în linii mari, actuallului teritoriu al Toscanei. Suprafața sa cel mai mult colinară, cu toate că sunt prezente unele câmpii și unii munți, unii apeninici. Zonele naturale protejate acoperă aproape 10% din teritoriul toscan și cuprind: trei parcuri naționale, trei regionale, două provinciale, treizecșișase rezerve naturale statale, treizecișișapte rezerve naturale provinciale și cincizecișidouă zone naturale protejate de interes local.

Toscana este leagănul Rinascimental și al său imens patrimoniu istoric, artistic și literal a avut un mare impact nu doar pe teritoriul italian dar chiar european. Bagajul de bogății toscane nu cuprinde doar arta și literatura dar și moda, artizanatul, viticultura și producția alimentară. În particular, din punct de vedere artistic-cultural, nenumărate muzee, biserici și galerii unde sunt prezente opere ale marilor Brunelleschi, Botticelli, Michelangelo, Donatello, Giotto și Leonardo da Vinci. Orașele de artă cu mare afluență turistică sunt Firenze, Siena, Pisa, Lucca, Cortona, Arezzo și San Gimignano. Toscana este caracterizată și de un ridicat turism termal, în particular la Chianciano Terme, Montecatini Terme și la frumoasa Saturnia.

Arta culinară în Toscana se diferențiază de la oraș la oraș, fiecare din ele având rețetele și felurile sale tipice. Cu siguranță, renumită este carnea tăiată în mod Fiorentin și vinurile DOC, Chianti Classico, Brunello di Montalcino și Vinul Nobile di Montepulciano.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)