Oferte de calatorie Isola di Capo Rizzuto

Oază a mării Mediterane cu ale sale ape cristaline și nisip auriu

Hotelurile recomandate in Isola di Capo Rizzuto

Vezi hartaVezi harta

La € 50 / persoană noapte

Futura Style Le Castella

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Isola di Capo Rizzuto

Futura Style Le Castella este situat în una dintre cele mai fermecătoare zone ale coastei Ionice, fiind înconjurat de vegetație mediteraneană și oferind o priveliște uluitoare asupra golfului.

La € 81 / persoană noapte

La € 66 / persoană noapte

Villaggio Club Baia dei Gigli

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Isola di Capo Rizzuto

Villaggio Club Baia dei Gigli este o stațiune încântătoare situată în golful Capo Piccolo, în Calabria. Oferă o gamă largă de servicii de înaltă calitate și se află într-un cadru natura ...

La € 50 / persoană noapte

Visita il nostro blog per scoprire gli ultimi eventi nella destinazione

Prima particularitate a acestei localități este că , în relaitate nu este vorba despre o insulă; distanțe de mare este mai bine de 4 km. Isola Capo Rizzuto este un frumos promontoriu, în provincia Crotone, dealungul versantului de est al Calbriei. Centrul este constituit din cartierele Le Castella, Capo Rizzuto, Le Cannella, Marinella, Praialonga și Sant’Anna, și aproape toate se înfățișează spre coastă. Această minunată zonă de pământ face parte din Area Marina Protejată (AMP), între parcul de la Sila și marea Ionică, adică una dintre zonele cele mai fermecătoare și extinse de pe toată Marea Mediteraneană. Această oază, făcută din splendide ape cristaline și plaje extraordinarie , este sărutată de tipica climă mediteraneană, caracterizată de veri calde care pot să depășească temperatura de 30°C și de ierni blânde.

Isola di Capo Rizzuto este o Area Marina Protejată. Ca probă a importanței sale la nivel ambiental, orașul calabrez a avut și recunoașterea de Bandiera Verde, dată de Fundația pentru Educația Ambientală, și dedicată plajelor celor mai bune din Italia pentru familii și copii. Această localitate nu este doar o renumită zonă balneară, unde să puteți găsi o mare cristalină și largi plaje nisipoase, dar păstrează și nemeroase reperte arheologice, de fapt pe promontoriul Capo Colonna se poate vizita Parcul Arheologic, Santuario Hera Lacinia, și unele resturi murari de epocă greacă îngropate de apele mării.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)