Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Residence Acquafantasy este situat în interiorul parcului acvatic cu același nume la Isola Rossa, în localitatea Paduledda, și oferă apartamente moderne, mobilate cu grijă, dotate de balcon cu vedere la mare și de tot confortul necesar. Oaspeții pot să folosescă toate serviciile parcului de distracție, deschis de la 20 iunie până la 31 august, și de pișcine, deschise de la 1 iunie până la 30 septembrie. Aquafantasy pune la dispoziție diferite servicii: un punct de asistență medicală fix, cabine de schimbat, dușuri, șezlonguri, umbrele, o zonă pic-nic și multe parcări. Pentru copii, dealungul zilei au loc activități în miniclub. Simpatici și bine pregătiți animatori sunt mereu gata să inventeze noi activități și jocuri pentru a satisface exigențele micilor oaspeți de la Aquafantasy, în timp ce mame și tați se pot răsfăța și ei în zonele de gustare. Programul de animație este pregătit și pentru adulți, cu activități dedicate celor care vor să își mențină linia, cu lecții de watter-gym și fit 4 fun, aerobică și dansuri de grup.

Restaurant
În 350 mp de primitor ristobar oaspeții vor gustă delicatese de orice tip și specialități pregătite zilnic de bucătari abili. Vor fi prezente feluri întâi și doi, fie calde fie reci, feluri pe bază de carne și pește la grătar, sandwich, pâinici, salate și multe alte bunătăți. Bucătăria urmărește obiectivul de la Aquafantasy: a satisface exigențele unei piețe largi, de la cine vrea să guste feluri tipice locale, stând comod așezat pe veranda care se înfățișează deasupra golfului insulei Roșii și până la cei care preferă să mănânce repede pentru a se rearunca în distracție fără frâu. 

Localitatea
Isola Rossa, în origine era un sat de pescari, astăzi este o importantă localitate turistică a comunei Trinità d'Agultu în nordul Sardiniei, între golful de la Asinara și Coasta Smeralda. Plaje albe nisipoase, viață și aer de mare într-o zonă de coastă cu un ridicat grad de ambientalism. Isola Rossa este ușor de ajuns, țintă ideală pentru o vacanță la mare în numele distracției și al relaxării datorită frumoaselor plaje albe și a naturii încă sălbatică. Numele derivă de la o insuliță de stâncă roșiatică (la apus de soare este de o frumusețe de nedescris) care se alfă în față, unde își au cuibul pescărușii și cormoranii.

De vizitat și de cunoscut
Merită cu siguranță o vizită în centrul locuit, dominat de turnul spaniol, probabil de la 1500 de unde se admiră plajele insulei Roșii.

Portul turistic, de unde se începe navigarea pentru excursii pe mare în Arhipeleagul de la Maddalena, Budelli cu plaja Roșie, Spargi, Caprera și de la Asinara.

Plaja Isola Rossa, potrivită pentru toată familia, dar și pentru iubitorii sporturilor acvatice, a scufundărilor în căutarea minunatelor fundaluri marine (în mod special se pot observa margheritele de mare, coralul roșu, peșterile și canyoanele populate de pești colorați) sau simplul snorkeling sau de pescuitul subapă.

Plaja Longa este situată între stâncile de la Li Bicchi Russi și punctul de o vedere frumoasă. Este vorba despre plaja cea mai fregventată a insulei Roșii care se găsește lângă centrul locuit. Caracteristica este fântâna naturală care izvorăște în centrul.

Plaja de la Sa Marinedda care se găsește lângă satul de pescari. O bună plajă pentru familii, încântă cu limpezimea apelor sale marine.

Li Cossi, una dintre cele mai frumoase ale Insulei Roșii, care oferă o panoramă de neegalat și un mare ca o oglindă. Mai puțin potrivită pentru copii, fiind mai profundă. Nisip fin și auriu, fundal smeraldin, un adevărat vis.

Plaja de la Tinnari, care este poate cea mai frumoasă în absolut a insulei. Plaja are drept caracteristică nu nisipul, ci praful de scoici, pietricele de granit și pietricele roșii.

Cala Rossa, un loc încântător care privește către peninsula le da Canneddi cu a sa pădure verde și rumenele stânci. Un paradis natural de relaxare și liniște.

Servicii gratuite incluse în toate ofertele noastre
Black Hole: un distractiv hidrotub, un salt în întuneric. Topoganul de apă tubular de 105 metri de lungime,cu o pendență medie de 10 %, cu o formă curbată, poate fi parcurs și cu camere.
Hidrotub Twister: cu o pendență de 90%, pentru cei mai curajoși. Topoganul de apă tubular de 80 metri lungime, se poate parcurge direct, fără ajutorul camerelor de aer.
Kamikaze: 2 piste care lasă fără cuvinte, a cărei pendență, accentuată de zona lineară, ajunge pe alocuri chiar 70%. Emoția este asemănătoare a unui tur pe rolle coaster, dar cu aventajul de a se simți transportați de apă și de propriul corp și nu de un mijloc mecanic.
Topoga: Un electrizant salt în pișcină. Este de 110 metri lungime și o pendență de 9.85%. Urmează o zonă întortochiată care permite să observați de sus, în timp ce alunecați, panorama pe care se extinde parcul. Poate fi parcurs direct, fără ajutorul colacilor.
Giant Slide: Multipiste de 5 linii, cea mai rapidă a insulei.Este de 110 metri lungime și o pendență medie de 9.85%.
Crazy river: topogan de 113 metri cu o pendență de 9.55% de parcurs cu colaci singuri sau dubli, serpentine emoționante.
Rio Lento:200 metri pentru a se lăsa legănați de valuri și să se lase transportați de curenți printre jeturi de ape și cascade. Poate fi parcurs și cu colaci de unul sau două locuri, înconjurat de un solarium amenajat cu șezlonguri și umbrele.
Laguna Magică: dedicată copiilor, dispusă pe două nivele, cu reproducerea în minatură a topoganelor pentru adulți, șase locuri de ședere la aeromasaje și patru la hidromasaj.
Pișcina Fantasy olimpionică cu solarium amenajat cu șezlonguri și umbrele, lăngă zona de gustare, cu o terasă panoramică a Golfului. Pe bordul pișcinei este noul bazin hidromasaj.
Bazin hidromasaj cu 4 șezlonguri hidromasaj+ 8 locuri la aeromasaj.
Parcări private.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu in camera.
Serviciu spălătorie.
Navetă aeroportuală.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tennis(cu plată).

Oferta include
Folosirea parcului acvatic și de distracții.  
Folosirea de dulapurilor private.
Parcări private nesupraveghiate.
Terenuri de tennis.

Notă:
Reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse: 
Eventuala taxă de sejur.
Bacșișul și altele care nu sunt incluse mai sus. 

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)