Oferte de calatorie Isola Rossa

Colț încantător între Trinità d'Agultu și Vignola

Hotelurile recomandate in Insula Roșie

Vezi hartaVezi harta

Residence Aquafantasy

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Insula Roșie

Situat în satul sard de la Paduledda, la 2 km de insula Roșie și la doar 400 metri de parcul de distracții de vară Aquafantasy, acest residence oferă soluții avantajoase cu bun raport calitate/ ...

La € 50 / persoană noapte

Isola Rossa (Insula Roșie) este un loc fermecător care se ridică pe un mic promontoriu situat în direcția nord-vest a coastei setentrionale a Sardiniei între Coasta Pradiso și Castesardo, Insula Roșie este potrivită pentru persoanele care își oferă o perioadă de vacanță în plin relax și distracție. Promontoriul este caracterizat de culoarea roșie a stâncilor și de prezența unei cetăți de la cincisute, moștenire de la dominația spaniolă. În afara minunatelor plaje de nisip fin amenajate sau libere, un modern port turistic cu toate serviciile. În interiorul orașului se găsește plaja Lunga, plaja principală a insulei Roșii; localitatea este înconjurată de minunate golfulețe și percursuri de plimbări, în timp ce la nord, închisă între promontoriile de la Insula Roși și cel de la vîrful Li Canneddi este blocată între stâncile roz de porfido, se găsește plaja de la Marinedda.

Din mare, în fața centrului locuit, la 500 metri de coastă, se ridică insulița Insulei Roșii, de unde ia numele orașul. Locul, caracterizat de o insenatură reparată, o oază de apă cristalină și un soare călduț. Seara după ce soarele se ascunde în spatele insuliței, începe o plimbare relaxantă de mai, tineri și mici dealungul mării și prin piațeta care privește marea;era cunoscut de secole ca punct de oprire sigur pentru nave.

Pentru a proteja debarcarea a fost construit în jurul anilor 1595, pe promontoriul la 35 metri deasupra nivelului mării, turnul din perioada spaniolă. Clădirea încă azi în condiții discrete, în origine făcea parte din sistema de apărare costieră împotriva invaziilor saracene, în timp ce în secolele succesive a avut ca rol de a contrasta contrabanda cu Corsica. Începând cu ani 60 locul a devenit o țintă turistică dorită de milioane de persoane.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)