Lake Hotel La Pieve

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Lake Hotel La Pieve

Lacul Hotel la Peve este un fantastic hotel de 4 stele, înconjurat de verdeață, cu vedere la Lacul Iseo. Vă puteți bucura de mâncăruri excelente, tipice, lac și munte, fără a neglija cele mai bune din bucătăria italiană și internațională. În plus față de frumoasa piscină panoramică, puteți profita de fabulosul nostru SPA pentru a vă relaxa. Prietenii noștri cu patru picioare, mici și mijlocii, sunt întotdeauna bineveniți aici. Bucurați-vă de o experiență unică și de a descoperi frumusețea satului medieval din Bisogne, la doar 5 minute distanță, plin de atracții turistice, cum ar fi magazine, restaurante și pub-uri.

Lake Hotel La Pieve: Camere

Lacul Hotel la Peve dispune de 15 camere frumoase, elegante și primitoare, cu culorile muntelui, lacului și văii. Camerele de la Lake Hotel la Peve sunt împărțite în 5 tipuri diferite: Junior Suite, superior, clasic, familie și standard.

Localizare: Pisogne

Lacul Hotel la Peve este situat în municipiul Pisogne, în provincia Brescia, la câțiva kilometri de teleschiurile zonei de schi și la o scurtă plimbare de Lacul Iseo. În 5 minute ajungeți în centrul plin de magazine, restaurante și pub-uri.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!