Serenusa Village

9,1 10 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Serenusa Village este un sat de vacanță de 4 stele, situat direct pe plaja rezervată de la Licata, în Sicilia. Larga plajă dispune de umbrele, șezlonguri și scaune de plajă, dușuri, cabine de schimb, bar, centru de asistență și informații. Pentru fiecare familie este alocată o umblelă cu șezlong și scaun de plajă. Se ajunge cu o scară sau o străduță asfaltată de circa 180 metri, cu o pendință ce nu depășește 6% (nu sunt prevăzute navete interne). Marea cu un fundal nisipos, în apropierea malului, este potrivită copiilor. La dispoziția oaspeților sunt bărci cu vele și windsurf (în afara orelor de curs), canoe, pedalo, catamarano, teren de beach volley, în afara partecipării la cursurile colective de vele. În plus, iubitorii mării pot să beneficieze de serviciile clubului  Bluserena SeaSport (unele cu plată). Camerele sunt nu mai puțin de 490, situate pe 2 sau 3 etaje, în media la 300 metri de plajă, se împart în categorii de Camere Classic, Premium și Confort. În interiorul complexului este permină folosirea bicicletelor pâna la 6 ani în timp ce este interzisă circulația oricăror mijloace de trasport motorizat sau electric. Pentru iubitorii de fitness, în afara sălii de sport moderne- zona fitness cu aparate izotonice, greutăți, tapisroulant și bici spinning, gimnastică de grup, trezire musculară dimineața, Stretch and tone, Total Body și Acquagym, Acqua Boxe, Nordic Walking și Pilates. Complexul dispune de o mare pișcină de apă dulce de 800 metri circa cu tobogane de apă și hidromasaj, o pișcină de apă dulce pentru înot și una în interiorul Mini Club-ului, rezervată celor înscriși la Serenino (accesibilă în orarii prestabilite și celor de la 0/6 ani neînscriși la club dar însoțiți de părtinți), un parc îngrădit cu jocuri uriașe, saltele elastice, leagăne, tobogane și multe altele, 2 săli de restaurante climatizate cu o ofertă bogată de feluri de mâncăruri la autoservire și show-cooking, o Bucătărie pentru mame, cu asistență și disponibilitatea de produse de bază în orariile meselor principale, accesibilă 24 din 24. În plus musafirii au la dispoziție terenuri, toate iluminate noaptea, de fotbal, sau polivalente (4 cu fotbal și tenis, si unul cu basket și volley), de bile cu iarbă sintetică, beach volley și beach tennis, tras cu arcul, ping-pong.  Cei care vor să se regenereze au la dispoziție centrul Bluwellness, o zonă dedicată relaxului și bunăstării unde sunt propuse tratamente față și corp, masaje relaxante, sportive și uleioase și un parcurs de bunăstare personalizat. În interiorul complexului sunt prezente în plus boutique și magazine, emporio și ziare, țigări, bancomat, agenție de călătorit pentru închiriat auto și transferte.

Localitatea
Licata este un spendid orășel sicilian la 42 km de pe sugestiva Valle dei Templi (Agrigento), situată pe un pământ care face parte din patrimoniul istoric și naturalistic printre cele mai bogate din lume. Un sejur în această localitate nu înseamnă doar plaje și mare, dar și cunoașterea teritoriului, amestecului dintre cultură, tradiții și natură.

De vizitat și de cunoscut
Playa Marianello, o fâșie de plajă necontaminată unică în genul său, datorită prezențelor de ”Timpe”, adică un perete alb pe spatele plajei. Plaja Mollarella, care se destinde în interiorul unei sugestive băi înconjurată de doi promotori stâncoși, cea mai fregventată și cunoscută de pe toată coasta meridională a Siciliei. Plaja San Nicola, mai mică dar cu un aspect mai sălbatic pentru că este formată în marea majoritate de stânci, și în sfârșit de plaja Torre Di Gaffe cu spatele stâncos acoperit de tipica vegetație mediteraneană, și supraveghiată de secole de apropiatul turn de control.

Farul San Giacomo, unul dintre cele mai înalte din Europa (40 m înălțime). În afara faptului că este simbolul orașului, farul atrage mii de vizitatori, care de aici pot să admire panorame unice.

Castelul Sant’Angelo, ridicat de Borboni în 1640, în stil baroc. Situat pe omonimul deal cu înălțimea de 150 m deasupra mării, astăzi este sediu al Muzeului etnologic al orașului. Același deal pe care se ridică castelul, un timp se numea ”Ecmo” și aici au fost regăsite rămășițe ale unui oraș greco-roman de la Finziade, (ridicat după distrugerea Gela, operă a Finzia, tiranul de la Akragas), păstrate în muzeul arheologic de la Badia.

La Grangela, o operă hidraulică cu origini în epoca elenistică. Parcurgând acest intinerar printre epoci borbonice și grecești se ajunge în piazza Progresso, sediu al Palatului Orașului proiectată de arhitectul Ernesto Basile, principal exponent de la Liberty sicilan și al modernismului italian. Palatul, care a fost realizat în două momente, între începutul anilor nouăsute și anii 40, păstrează în interior, printre alte opere, medalii în marmură din epoca grecească, rafigurând fundatorii de la Gela, și statuia Fecioara cu Pruncul, datează de la 1400.

Vilele aristocratice, care se ridică pe colina Monserrato, care înconjoară orașul, printre care se amintesc vila Sapio Rumbolo, vila Urso, vila Lumia, Vila Giuliana și în plus frumoasa vilă Verderame. Dacă se preferă măestuosul stil Baroc atunci cel mai bine să aruncați o privire către Palatul Bosio și Palatul Frangipane, ambele în centrul vechi.

Stagnone Pontillo, un complex subteran care a luat naștere ca un loc de cult și necropolă, dar folosit pe timpul dominației arabe ca cisternă. Situl ce datează probabil din epoca de bronz, este format din două grote artificiali săpate în stâncă, unde se găsesc unele tombe în formă circulară, iar pe pereți sunt vizibile grafiti și scrise în diferite limbi, folosite în anticul mediteranean.

Biserica Santa Maria la Nuova, din epoca renașterii și cu referințe din epoca barocă, este celebră prin Crucufixul în lemn (zis ”Cristo nero”) ce datează din a doua jumătate a secolului al XV. Legenda spune că relicva a fost dată foc de turcii năvălitori, dar că a ieșit în mod miraculor doar înnegrită.

Biserica Sant'Agostino, ridicată în 1611, cea care păstrează simulacrul de la șaptesute de lemn al Madonnei Addolorata, care potrivit tradiției ar fi supraviețuit, și ar fi ajuns pe coastele siciliene chiar după un urât naufragiu.

Biserica patronală de la Sant'Angelo, loc de pelerinaj care păstrează moaștele sfântului. Iubitorii naturii apreciază o mică vizită la insula San Nicola, care se găsește în fața plajei de la Rocca de la San Nicola și de la Psciotto. Bogat în floră și faună marină este o bună zonă pentru iubitorii de scufundări, și chiar pentru ale sale fundaluri limpezi au fost regăsite pe perioada greco romană și diferite nave naufragate delaungul timpului.

Centrul vechi de la Licata este el însuși un muzeu sub cerul liber cu ale sale edificii civile în stil baroc și vilele de la nouăsute care îl observă de sus. Dar în plus în afara istoriei Licata oferă și posibilitatea de plăcute plimbări în numele shopping-ului plecând din piața Progresso, se lasă la stânga Corso Roma, în față Corso Umberto, la dreapta Corso Vittorio Emanuele, împodobite cu magazine frumoase, și mici buticuri, unde se poate găsi practit de toate, de la îmbrăcăminte la mici amintiri. Vitalitatea care caracterizează această localitate balneară nu se termină sigur la apusul soarelui, zona de la Faro și Piazza Attiglio Regolo, găzduiesc multe localuri nocturne care îmbie serile de vară ale turiștilor.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in după ora 16.00 - Check out până în ora 10.00.
Late Check out până la ora 14.15 pe cameră și plajă (cu plată).
Smart Card, card reîncărcabil preplătit, de folosit pentru a plăti în restaurante și bar.
Satul este lipsit de bariere arhitectonice și este amenajat pentru persoanele cu handicap.
Camere pentru persoane cu greutăți în mișcare, loc rezervat în parcare, în anfiteatru și pe plajă.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Conexine Wi-Fi în unele zone comune și în Camerele Premium și Confort.
Medicul din satul de vacanță este disponibil 24ore (pediatrul de la 17/06 până la 08/09).
Cabinet medical deschis în orarii stabilite, dimineața și dupăamiaza, cu vizite gratuite.
În anfiteatru spectacole în fiecare seara noi, de la musical la cabaret, de la comedie la varietate.
Lecții de dans de Salsa, Merengue, Bachata, dans de grup și Lent.
Jocuri de carte, cu turnee de Scala 40, Poker Texas Hold’em, Burraco, Briscola e Scopone.
Sală de sport cu aparate izotonice, greutăți, tapis walking și bici spinning.
Gimnastică de grup, trezire musculară dimineața, stretch and tone.
Total Body și Acquagym, Acqua Boxe, Nordic Walking și Pilates.
Teren de fotbal cu iarbă sintetică și iluminat noaptea.
Teren de bowling iluminat, cu iarbă sintetică,tras cu arcul, un teren polivalent basket/ beach volley.
Patru terenuri bivalente (fotbal/tenis), unul polivalent basket/ volley.
Folosirea liberă a bărcilor cu pânze (în afara orariilor de lecții colective).
Windsurf, canoe și pedalo, Puddle Surf, tour charter de introducere la vela cu Tridente.
Pișcină cu apă dulce de 800m circa cu topogane de apă și hidromasaj.
Pișcină cu apă dulce, în interiorul Mini Club, rezervată copiilor.
Pișcină de apă dulce pentru înot.

Card Club
Obligatoriu de la 3 ani în sus, dă dreptul la următoarele servicii: folosirea terenurilor sportive și a aparatelor, la serviciul plajă, la participarea la turnee și la lecții colective, la serviciul clubului Serenino, SereninoPlus Club, Serenup și SerenHappy. Către GranSerena este diponibilă o echipă de peste 40 animatori care întrețin oaspeții de orice vârstă în cluburile de copii și de adoleșcenți, jocuri și sărbători, cursuri sportive și turnee, muzica live, dansuri, excursii. În fiecare seară spectacole în marele anfiteatru: musical, cabaret, varitate, jocuri. Village Bluserena au, primele în Italia, marca de calitate ”VACANȚA PRIETENA COPIILOR” recunoscută de Federația națională Pediatri Cipe-Sispe-Sinspe. Serviciile, aparatele și confortul sunt proiectate pentru exigențele celor mici, tinerilor și a părinților, în numele distracției și a siguranței, și o constantă și atentă îngrijire. Către Serenino Club, SereniniPlus Club, Serenup și Serenhappy, copii pot fi lăsați unui grup de animație, cu o înaltă pregătire cu un bogat program de jocuri, sport, activități de joacă și de receere. Toate serviciile indicate jos sunt diponibile de la 4/6 până la 8/9 cu eccepția Serenino și SereninoPlus Club care sunt disponibile pe toată perioada verii. Tinerii pot să participe la Serenup și la Serenhappy și pot fi implicați în jocuri, activități sportive, teatru, spectacole și multe altele. Toată familia poate să se distreze cu Bluserena Circus, învățând bazele disciplinei de circ, jonglare, echilibrism și claun.

Servicii cu plată
Internet point.
Închiriat auto și tranferimente.
Parcare închisă și nesupraveghiată.
Închiriat scaune cu rotile pentru oaspeții cu handicap.
Închiriat biciclete (nu este permisă folosirea lor în complex).
Asistență medicală în afara orariilor prestabilite și ale studioului medical.

Activități
Servicii și tratamente în Centrul Termal și cel Bluwellness (cu plată).
Lecții individuale pe barca cu vele (cu plată).
Excursii (cu plată).

Restaurant

Serenusa Village oferă o varietate bogată, diversă și de calitate. Cu serviciu de bufet (inclus micul dejun) garantează cel puțin 25 feluri printre aperitive calde și reci, felul întâi și doi, nenumărate garnituri, grătare de carne și pește, prăjituri, fructe proaspete și diverse, vin la dozator și apă microfiltrată incluse la mese; o selecție de vinuri locale în sticlă și alte băuturi sunt diponibile cu plata prin smart card. La dispoziție și la cerere coșuri pentru a lua masa în afara complexului. Cele două săli de restaurnat climatizate, sunt dotate de un mare bufet circular în mijloc. Mesele alocate la sosirea în complex sunt de 8 sau 9 persoane, deci de obicei în compania altor oaspeți (pentru cei care aleg Camera Confort aranjarea are loc la masă rezervată) cu fețe de masă în stil american.Hotelul dă atenție musafirilor cu intoleranțe alimentare la gluten, lactoziu, ouă. Pentru cei mici și pemtru mămicile lor este disponibilăo bucătărie comodă, practică ți funzională pentru a pregăti ”păpici” disponibilă zilnic și 24 din 24, cu asistență și disponibilitatea de produse de bază, în orariile de mese principale. Este prevăzută de grătare electrice, frigidere, chiuvete, mese, scaune, scăunele, oale, încălzitor de biberoane, cuptoare cu microunde, mixere, aparate de sterilizat și de omogenizat. Sunt în plus disponibile frigidere de folosit în mod exclusiv de mame, pentru a păstra alimentele personale.

Soft All Inclusive
La restaurantul central micul dejun este prevăzut un bufet cu autoservire, prânzul și cina cu serviciu tip bufet și show-cooking, vin la dozator și apă microfiltrata, loc la masa rezervat pe toata perioada șederii la mese de 8/9 persoane, deci poate fi și în prezența altor oaspeți, prânzul rezervat pentru copii de la Mini Club și tinerii de la Teeny și Junior Club de la 4/6 pâna la 8/9, pizze și snacksuri pe plaja de la 11.00 la 12.30. Serenusa Village oferă, în afara restaurantului central, restaurantul/ la grătar Il Gusto este posibil să luați masa de prânz sau cina de luni până sâmbătă de pe 11/06 până pe 15/9 cu masa rezervată de familie (are o disponibilitate limitată, se prenotează în complex cu o zi înainte). În baruri :apă microfiltrată. Pe plajă: o umbrelă rezervata, un șezlong și un scaun de plaja de familie. În bucataria mame - ”biberonerie”: o zona dedicata părinților care vor sa gatească și să pregatească păpici pentru proprii copii, acesibilă 24 din 24, cu asistență și disponibilitate de produse de baza în orariile meselor principale. Pentru consumațiile cu plată este necesară folosirea Smart Card.

All Inclusive
Se prenotează pentru sejururi de cel puțin 7 nopți (și doar pentru toți componenții prenotării), prevede consumații personale de care pot beneficia pâna la ora 14 din ziua plecarii, mereu servite în pahar. În afara serviciilor prevăzute de Soft All Inclusive, cuprinde: În barurile principale: cafea espresso și capuccino, și decafeinat și de orz, capuccino cu lapte de soia, lapte alb și machiat, ginseng, cafea americana, corectata, crema de cafea, ceaiuri și infuzii; bauturi la dozator în pahare de 20 cl la alegere între ceai rece de lamâie sau piersica, limonada, apa tonica, cedrata, chinot și gazoasa, suc de portocale și coca cola (sau pepsi în funcție de disponibilitatea hotelului); sucuri de fructe (ananas, ace, piersica, caisa, portocale rosii, pere), siropuri (de vișine, sâmburi dulci, menta și orzata), apa minerala în pahar, bere la dozator în pahare de 20 cl., granite, un vin alb si un vin roșu, prosec, lichior, aperitive și vermounth, țuica. Sunt escluse cocktail, champagne și toate alcoolicele (țuica, lichior și shampanie) definite ca speciale pe lista de la bar. În barurile din restaurantele centrale: cafea espresso și capuccino, chiar și decafeinat și de orz, capuccino cu lapte de soia, lapte alb și machiat, la prânz și cina un pahar la dozator de 40 cl. de persoana de la 3 ani în sus, la alegere între bere, suc de portocale, coca cola (sau pepsi la discreția hotelului). Include de altfel închirierea unui prosop de mare de persoana de la 12 ani în sus, cu schimb la săptămână (alte schimburi sunt cu plată). Pentru a avea acces la servicii este necesara folosirea Smart Card-ului și purtarea brățării specifice. Formula All Inclusive nu poate fi folosita sa se ofere consumații la alte persoane. Aceasta formula poate fi revocata de catre Client în orice moment și de catre Bluserena în cazul în care nu se respecta regulamentul, în ambele cazuri se întoarce la formula Soft All Inclusive.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Cele neindicate, lecții individuale de sport, servicii ale Bluwellness, unele servicii de la Bluserena SeaSport Club, excursii, transferimente, închiriat auto,  asistență medicală în afara orariului prestabilit și al studioului medical. 

Suplimente

Card Club obligatiorie de la 3 ani în sus € 36 de persoană pentru prima săptămână, de la a 8 a noapte € 5 pe zi de persoană.
Check out posticipat cu camera și umbrela la dispoziție până la ora 14,15 din ziua plecării € 49 de cameră. Eventuala masă extra în soft All Inclusiv are un cost de € 22, copii 0-3 ani gratis, 3-12 ani € 14, coșul de călătorie este de 7 euro de persoană.
Închiriat prosop de mare € 4,50 pe săptămână, ulterioare schimburi cu plată.
Închiriat cărucioare € 7 pe zi, € 29 pe săptămână , € 49 pentru două săptămâni.
Kit Serenella pentru copii: un mare peluche Selenella (50 cm), o cuvertură de pat solo Serenella 100% bumbac 260x170, un kit Bagno Bio Serenella (shampon, gel de duș și cremă de corp în flacoane de 100 ml) și sticker Serenella. De cerut în faza prenotării, la € 49 de kit.
Șezlong de plajă (cu scaun de plajă inclus în preț) sau al doilea la schimb cu scaunul, de prenotat în funcție de diponibilitate, € 7 pe zi.
Umbrela în primul rând € 16 la zi până la 28/7 și de la 26/8, € 19 la zi de la 29/7 la 25/8.
Umbrela în al doilea rând € 11 pe zi.
Umbrela de la al treilea rând € 6 pe zi.
Cameră cu vedere la mare € 9 pe zi de cameră.

Reduceri
Copii 0-3 ani GRATIS în al 3°, 4° și al 5° pat, pătuț si bucătăria/ biberoneria pentru mămici incluse.
Al treilea pat de la 3 la 8 ani gratis.
Al treilea pat de la 8 la 12 ani -60% de la 27/5 până la 24/6 și de la 9/9 până la30/9; 
Al treilea pat adulți -20%.
Al patrulea și al cincilea pat copii de la 3 la 8 ani -70% de la 27/5 până la 24/6 și de pe 9/9 până pe 30/9; -40% de la 24/6 până la 9/9.
Al patrulea și al cincilea pat de la 8 la 12 ani -50% de la 27/5 la 24/6 și de pe 9/9 până pe 30/9; -40% de la 24/6 până la 9/9.
Al patrulea și al cincilea pat adulți -20%.
SPECIAL ADULT + COPIL: Copiilor în al doilea pat se aplica următoarele reduceri: de la 27/5 până la 24/6 de  0-3 ani -70%, 3-12 ani -60%. De la 24/6 până la 9/9: 0-3 ani -40%, 3-12 ani -30%.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot fi variate și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!