Oferte turistice Madonna di Campiglio

Essenza del turism alpino

Hotelurile recomandate la Madonna di Campiglio

Carlo Magno Hotel Spa & Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Trentino Alto Adige Madonna di Campiglio

Hotel de tradiție străveche situat în Campo Carlo Magno, la 2 km de centrul Madonna di Campiglio, conectat prin serviciu de transfer privat, gratuit la ore fixe.

La € 118 / persoană noapte

TH Madonna di Campiglio

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Trentino Alto Adige Madonna di Campiglio

Hotelul TH Golf are vedere la pârtiile de schi, nu departe de celebra Madonna di Campiglio. Cufundat într-un context de frumusețe unică, este o destinație foarte căutată pentru vacanțe în ...

La € 95 / persoană noapte

Madonna di Campiglio

În inima valului Rendena, între Dolomiții Brenta și ghețarii Adamello și Presanella, Madonna di Campiglio se află la o altitudine de 1.550 de metri în provincia Trento. Din a doua jumătate a secolului al XIX-lea a fost o destinație foarte căutată pentru sejururile de vară de către nobilimii și burghezia bogată, dovadă fiind frecventările asidue ale Prințesei Sissi și ale împăratului Franz Joseph. Astăzi iubită de schiori și iubitori de sporturi de iarnă datorită celor 60 de kilometri de pârtii și 20 de teleschiuri care o fac una dintre cele mai renumite stațiuni de schi din Italia. Cele mai cunoscute pârtii sunt Dolomitica și Schumacher Streif. Prima este cea mai lungă cursă, a doua ajunge în schimb la 70% gradient în unele puncte. Găsim apoi pârtia Canalone Miramonti, o atracție nocturnă iluminată spectaculoasă care poate fi parcursă până la orele mici cunoscută sub numele de „scara de schi” și reprezintă una dintre cele mai prestigioase etape ale Cupei Mondiale. În Campiglio găsim și Ursus Snowpark, unul dintre cele mai importante 5 parcuri de snowboard din Alpi.

Ce să vezi și ce să faci în Madonna di Campiglio

1.Excursie la cele 5 lacuri, una dintre cele mai placute experiente turistice pentru cei care iubesc sa fie cufundati total in natura. Excursia celor 5 lacuri include: Lacul Ritort, Lacul Labin, Lacul Serodoli, Lacul Gelato, Lacul Nambino
2.Vizitați Sala Hofer din incinta hotelului Des Alpes, decorațiuni frumoase realizate de Hofer care includ o pânză fantastică înfățișând Madona care le-a apărut unor ciobani de pe Monte Spinale, precum și portrete ale lui Francesco Giuseppe și Sissi
3.La via delle Bocchette, una dintre cele mai panoramice via ferrata din Dolomiți
4.Biserica Santa Maria Antica
5.Parcul Natural Adamello, o zonă protejată din Trentino Alto Adige care se întinde pe aproximativ 620 de kilometri pătrați.

Cum se ajunge la Madonna di Campiglio

Cu mașina
de pe A4 Milano-Veneția:
Brescia Est -Ieșire Lago d'Idro-Tione-Pinzolo-Madonna di Campiglio
A22 Modena-Brennero:
ieșire Rovereto Sud-Mori-Arco-Sarche-Tione-Pinzolo-Madonna di Campiglio
Ieșire Trento Centro-Sarche-Tione-Pinzolo-Madonna di Campiglio
Ieșire San Michele all'Adige- Mezzolombardo-Cles-Dimaro-Madonna di Campiglio

In tren
Ajungeți la gara Trento și apoi continuați cu autobuzele companiei Trentino Trasporti în direcția Tione-Pinzolo-Madonna di Campiglio.

Cu avionul
Cele mai apropiate aeroporturi sunt aeroportul „Catullo” din Verona Villafranca (distanță de aprox. 90 km), aeroportul „Marco Polo” din Veneția (la aproximativ 245 km distanță) și aeroporturile „Linate” sau „Linate” din Milano. la aproximativ 195/250 km distanță)

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)