Maglie

Unul dintre cele mai importante și vechi din zona mediu-joasă din Salento

Hotelurile recomandate in Maglie

Vezi hartaVezi harta

Niciun rezultat disponibil..

Maglie este unul dintre centrele cele mai importante și antice, în inima Salento, la 28 km de Lecce, 30 km de Gallipoli, la 50 km de S. Maria di Leuca și la 15 Km de Otranto. Comuna se ridică pe o poziție geografică importantă pentru Salento mediu de jos, întrucât constituie un centru stradal, feroviar, terminal economic și cultural pe o vastă zonă care cuprinde toate orașele din Capo Leuca.

Centrul istoric este caracterizat de un labirint de străduțe, unde este posibil încă să întâlniți vre-un refert arhitectonic de la 500 împreună cu mărturii ale epocii barocă și a palatelor de la șaptesute. Maglie păstrează diferite biserici realizate între cincisute și șaptesute, inspirate la Barocul lecez, cum ar fi Duomo, Biserica Sfânta Maria de la Scala. Activ centru agricol, comercial, industrial și artizanal, în acest oraș se produc broderii, dantele, mobilier și obiecte în fier forjat.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)