Salento

Plajă, mare, vin și muzică în Maldivele italiene

Hotelurile recomandate in Salento

Vezi hartaVezi harta

Futura Club Barone di Mare

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Turnul Ursului

Futura Club Barone di Mare Hotel & Resort de 4 stele la 1 km de Torre dell'Orso din Salento. Recent renovat fara bariere arhitecturale, este format din unitati rezidentiale terasate pe 2 nivele. Centr ...

La € 129 / persoană noapte

Futura Club Torre Rinalda

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia

Clubul Futura Torre Rinalda se întinde pe o suprafață de aproximativ nouă hectare, direct pe plaja lungă de nisip fin, înconjurată de dune sugestive și milenare.

La € 101 / persoană noapte

La € 88 / persoană noapte

Campoverde Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Salento

Complex turistic situat într-o pădure de pini de 8 hectare, extensie a rezervației naturale Cesine, protejată de WWF: bucură-te de natură pentru o vacanță relaxantă.

La € 52 / persoană noapte

Futura Style Chiusurelle

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Porto Cesareo

La căteva minute de plajă, în localitatea Torre Lapillo, în Portul Cesareo, Futura Style Chiusurelle dispune de apartamente în stil mediteranean, pe o plajă privată, o pișcină, un anfiteatru ...

La € 89 / persoană noapte

Fruit Village La Brunese

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Turnul Ursului

Complexul Villaggio La Brunese este înconjurat de tufișul mediteranean, în afara haosului și căldurii, la doar 5 minute de splendida plajă din Torre dell'Orso. Punct de plecare excelent pentru a ...

La € 59 / persoană noapte

Villaggio Punta Grossa Hotel

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Porto Cesareo

Village Punta Grossa, situat la nord de Porto Cesareo pe frumoasa Marea Ionică, este înconjurat de natură între păduri și zone protejate, precum Pădurea Arneo și Parcul Castiglione.

La € 100 / persoană noapte

Marenea Suite Hotel

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Lecce

Hotelul Marenea Suite este situat în Castro, în inima orașului Salento, într-o poziție panoramică pe una dintre cele mai frumoase întinderi din Puglia. Ideal pentru petrecerea unei vacanțe ...

La € 171 / persoană noapte

Residence Punta Grossa

Salento Porto Cesareo

Residence Punta Grossa: un complex turistic în Salento, la 300 de metri de plajă. Piscine, terenuri de sport, divertisment, baruri și restaurante pentru o vacanță independentă și relaxantă.

La € 61 / persoană noapte

Corte di Nettuno

Hotel starsHotel starsHotel stars Salento Otranto

La Corte di Nettuno este un hotel de 4 stele situat într-o curte veche din Salento, în inima orașului Otranto, la doar 300 de metri de port. Oferă oaspeților săi tratamentul de cazare și mic ...

La € 104 / persoană noapte

Campoverde Residence

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Salento

La câțiva pași de mare, înconjurat de o pășune luxuriantă de pini de 8 hectare, Campoverde Residence este alegerea ideală pentru familii și pentru cei care iubesc contactul cu natura.

La € 23 / persoană noapte

Hotel Basiliani Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Otranto

La câteva minute de centrul Otranto și la 40 km de Lecce, se ridică Basiliani Resort e Spa, location ideală pentru cei care vor să se bucure de un sejur în numele relaxării și al naturii.

La € 85 / persoană noapte

Ce să vezi in Salento

Visita il nostro blog per scoprire gli ultimi eventi nella destinazione

Salento, cunoscut și ca peninsula Salentină, cuprinde întreaga provincie Lecce, aproape pe toată cea de la Brindisi și o parte din cea de la Taranto. Marea cristalină paragonată cu cea de la Maldive, buna mâncare și multa distracție sunt ingredientele principale ale unei vacanțe unice. Vara mai ales Salento a devenit ținta turistică cea mai ”trendy” unde să mergeți datorită peisajelor sale paradisiace. Nu doar acesta, Salento este bogat de amprentele unui trecut antic, cum se poate nota din stilul baroc care caracterizează orașul Lecce, și de obiceiuri care supraviețuiesc încă prin artizanatul hărtiei presate, trecând prin bucătăria regională absolut de gustat terminând prin a vă bucura de o plimbare simplă prin centrul vechi care nu permit deluzii deloc.

Absolut de vizitat în Salento este fără îndoială Gallipoli, o localitate balneară care este situată pe coasta orientală a Salento. Centrul istoric de la Gallipoli este o insulă colegată printr-un pod. Caracterizată de un labirint de străduțe care duc la catedrală barocă, de edificii albe, alei și de orașul vechi care este înconjurat de ziduri medievale dominate de un castel. Imposibil să nu rămâneți fermecați când vă plimbați dealungul mării de la Otranto la apus de soare când se colorează  de roșu tot Salentul. Marea nu va dezamăgi cu siguranță așteptările voastre, în Salento sunt unele dintre plajele cele mai frumoase ale Italiei. Se numără printre ele: Santa Cesarea, o plajă populară cu ape termale naturale, apoi se găsește Porto Selvaggio care face parte dintr-o rezervă naturală și, în sfârșit, locul cel mai important, Santa Maria de la Leuca, aici găsim întâlnirea dintre cele două mări Ionică și Adriatică. Dealungul mării se întâlnesc vile și locale la modă și, toate plajele care înconjoară Santa Maria de la Leuca merită să fie menționate special. Salento se leagă de istoria sa care se păstrează încă vie, în multe sate de fapt se mai vorbește încă greaca veche. Printre aceste sate amintim Zollino și Corigliano d'Otranto.

Salento este și distracție, muzică și tradiție. Toate verile, Melpignano, are loc "Noaptea de la Taranta", un concert însoțit de dansuri și de muzici tradiționale, ca pizzica.

 

 

 

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)