Oferte de turism Maratea

Perlă a Mării Tireniene

Hotelurile recomandate la Maratea

Vezi hartaVezi harta

Grand Hotel Pianeta Maratea

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Basilicata Maratea

Grand Hotel Pianeta Maratea este situat într-o poziție sugestivă, de-a lungul dealului faimoasei Statui a lui Hristos Mântuitor, cu vedere la mare și la doar 4 km de centrul istoric al Maratea...

La € 60 / persoană noapte

Maratea este o comună care se întinde la sud de Potenza, în golful Policastro, în Basilicata, și este printre principalele locuri turistice ale regiunii, cunoscută ca ”perlă din tireniană” pentru frumusețea sa și entitatea notevolă a patrimoniului său natural, artistic și religios. Orașul are origini foarte vechi, locuit încă din preistorie, a fost condus de romani, și în epoca medievală, a început să capete importanță datorită prezenței portului care desfășoară un important punct de comerț.

Teritoriul este în mare parte caracterizat de prezența munților și a colinelor, unele dintre ele direct pe mare. Coasta, de circa 32 km, se prezintă plină de văi, cu mai bine de 132 de grote și plaje în mare măsură cu pietriș. Dealungul zonei de coastă meridională, la doar 500 m distanță, se află insula Santo Janni, care constituie o zonă arheologică submarină , printre cele mai importante ale Mediteranei și pe care trăiește o specie protejată: Dragonul de la Santo Janni, o șopârlă brună-albastră.

Maratea este definită și ca orașul "celor patruzecișipatru de biserici" pentru prenzența numeroaselor biserici, capele și mânăstiri, construite în epoci și stiluri diferite.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)