TH Marilleva

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

TH Marilleva

TH Marilleva este situat în Mezzana, la mică distanță de Madonna di Campiglio și Pasul Tonale, cufundat în zona Folgarida-Marilleva, cea mai mare zonă de schi din Trentino. Datorita locatiei sale este solutia ideala pentru o vacanta pentru intreaga familie. Printre principalele servicii ale hotelului regăsim parcare privată nesupravegheată, wi-fi, teatru, sală de sport, centru de wellness cu saună și piscină, sală de conferințe până la 400 de locuri, boutique-bazaar, zonă dedicată copiilor, fotograf, cameră de schi încălzită. .

TH Marilleva: camere

TH Marilleva oferă 267 de camere confortabile și funcționale disponibile în următoarele tipuri: Camere clasice împărțite în camere duble, triple, cvadruple cu canapea extensibilă; Camere cvadruple Classic Plus cu paturi supraetajate și perete despărțitor; Camere de familie pentru 4 sau 5 persoane formate din doua camere si doua bai. Toate camerele de la TH Marilleva sunt dotate cu TV, baie cu dus, seif, minibar cu umplere la cerere.

Locație: Marilleva

Marilleva este o fracțiune a municipiului Mezzana din provincia Trento, o stațiune turistică renumită împărțită în două zone: Marilleva 900, situată la aproximativ 900 m deasupra nivelului mării, și Marilleva 1400, la aproximativ 1400 metri deasupra nivelului mării, de unde cele 25 de teleschiuri. Cele două zone sunt legate printr-un drum de transport și o telecabină. Folgarida, Madonna di Campiglio și Pinzolo se poate ajunge și cu schiurile din zona de schi Marilleva. În centrele dedicate din apropiere puteți practica schi fond și schi-alpinism și excursii cu rachete de zăpadă iarna, iar vara, drumeții, rafting și canotaj pe râul Noce. Val di Sole oferă numeroase excursii pentru neschiori: plimbări cu rachete de zăpadă și călărie, de-a lungul potecilor din Val di Rabbi cu podurile sale suspendate. Tur în satele Văii, unde puteți descoperi magazinele de artizanat și multe produse tipice. De asemenea, ușor accesibil este Madonna di Campiglio, un oraș bogat cu restaurante gourmet. Orașul Trento, moștenire a culturii și științei renascentiste cu Muza modernă, se poate ajunge și cu trenul.

Cum se ajunge la Marilleva

Cu mașina: autostrada Brenner până la San Michele all’Adige, SS 43 până la Mostizzolo, apoi SS 42 del Tonale până la Mezzana, apoi SP 206 până la Marilleva până la Marilleva 1400
Cu avionul: aeroportul Verona 170 km; Venetia 230 Km, Treviso 200 Km
Cu trenul: Gara Marilleva 900

Info Ski

Pârtii albastre 20
Pârtii roșii 30
Pârtii negre 13
Zona schiabila totala 63 km

Informatii utile

Check-in de la 17:00 - Check out până la 10:00
Se acceptă câini de talie mică cu supliment

Servicii gratuite
Centru de wellness, zonă de fitness și piscină
Parcare acoperită nesupravegheată
Wi-fi in camere si zone comune
Zona dedicata celor mici
Camera de schi pentru cei care inchiriaza in structura

Servicii de plată
Tratamente si masaje la centrul wellness, prosop de piscina
Consumuri minibar in camera
Inchiriere echipament sportiv
Boutique-bazar
Excursii organizate

Restaurantul TH Marilleva

Restaurantul de la TH Marilleva oferă un bufet servit cu mic dejun bogat cu o cafenea expres și o bucătărie care este mereu atentă la reîncărcare.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!