Oferte de turism Marilleva

În peisajul splendid al Dolomiților Brenta

Gli hotel consigliati la Marilleva

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 81

TH Marilleva este situat la mică distanță de Madonna di Campiglio și Passo del Tonale, cufundat în zona Folgarida-Marilleva, cea mai mare zonă de schi din Trentino. Datorita locatiei sale este ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Marilleva

În mijlocul Val di Sole, centrul Mezzanei include Marilleva 900 și 1400. Marilleva 900 se întinde de-a lungul râului Noce în Val di Sole, la o altitudine de 900 m. Oferă numeroase posibilități de petrecere a timpului liber la maxim datorită și centrului sportiv modern construit recent, care include terenuri de fotbal, tenis, bowling, centru de rafting și canoe. De câțiva ani, la Marilleva 900 se poate ajunge și cu trenul cu calea ferată Trento-Malè.

Marilleva 1400, situat la 1.400 m deasupra nivelului mării, este un centru turistic care a apărut în 1972. Marilleva 900 și Marilleva 1400 sunt conectate datorită unei telegondole cu 12 locuri. Stațiunea este bine cunoscută în Trentino datorită zonei de schi convenabil conectate la renumite centre de schi precum Madonna di Campiglio, Pinzolo și Folgarida. Datorită numeroaselor piste albastre, chiar și începătorii se simt în largul lor. Schiorii de fond, pe de altă parte, pot ajunge cu ușurință pe traseele de fond din Commezzadura. Vara, aceeași pistă devine un traseu de nordic walking.

VEZI HARTA