Oferte de turism Marilleva

În peisajul splendid al Dolomiților Brenta

Hotelurile recomandate la Marilleva

TH Marilleva

Hotel starsHotel starsHotel stars Trento Marilleva

TH Marilleva este situat la mică distanță de Madonna di Campiglio și Passo del Tonale, cufundat în zona Folgarida-Marilleva, cea mai mare zonă de schi din Trentino.

La € 64 / persoană noapte

TH Marilleva 1400

Hotel starsHotel starsHotel stars Trento Marilleva

Hotelul TH 1400 este situat într-o poziție panoramică, cu vedere la parcul natural Adamello-Brenta, la o scurtă plimbare de orice serviciu comercial sau de divertisment.

La € 60 / persoană noapte

Marilleva

În mijlocul Val di Sole, centrul Mezzanei include Marilleva 900 și 1400. Marilleva 900 se întinde de-a lungul râului Noce în Val di Sole, la o altitudine de 900 m. Oferă numeroase posibilități de petrecere a timpului liber la maxim datorită și centrului sportiv modern construit recent, care include terenuri de fotbal, tenis, bowling, centru de rafting și canoe. De câțiva ani, la Marilleva 900 se poate ajunge și cu trenul cu calea ferată Trento-Malè.

Marilleva 1400, situat la 1.400 m deasupra nivelului mării, este un centru turistic care a apărut în 1972. Marilleva 900 și Marilleva 1400 sunt conectate datorită unei telegondole cu 12 locuri. Stațiunea este bine cunoscută în Trentino datorită zonei de schi convenabil conectate la renumite centre de schi precum Madonna di Campiglio, Pinzolo și Folgarida. Datorită numeroaselor piste albastre, chiar și începătorii se simt în largul lor. Schiorii de fond, pe de altă parte, pot ajunge cu ușurință pe traseele de fond din Commezzadura. Vara, aceeași pistă devine un traseu de nordic walking.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)