Futura Style Olimpia Cilento

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Olimpia Cilento Resort este situat în zona arheologică de la Velia, direct pe mare, într-o zonă de 50.000 mp de vegetație. Resort este compus dintr-o clădire centrală cu servicii principale, în timp ce camerele sunt distribuite într-o serie de vile bungalow în cărămidă și o clădire centrală de două etaje. Oaspeții pot folosi leber marea ăpișcină amenajată și plaja privată, nisipoasă, cu acces direct și amenajată cu bar, tobogane în regulă și beach volley. Pentru fiecare cameră va fi rezervat o umbrelă și două șezlonguri de cameră, din al doilea rând, până la completare. Olimpia Cilento Resort dispune de un anfiteatru, un teren de tenis, două terenuri polivalente fotbal/tenis/ volley/ basket, un teren de bile, calcio balilla, teren de beach volley, ping pong, zonă fitness cu sală de sport amenajată (deschisă la oraii stabilite), parc de joacă amenajat pentru copii.

Localitatea
Marina di Ascea se ridică în inima Parcului Național de la Cilento și Vallo di Diano și,dealungul anilor, a devenit o renumită localitate turistică. Istoria sa milenară i-a garantat o oarecare faimă și frumusețile naturale, peisajul înconjurător și calitățile apelor sale au contribuit la creșterea importanței acestei localități. Vizitatorii vor fi primiți de plaje cu nisip auriu, mare cristalină și o zonă naturală protejată de 200.000 hectare care găzduiesc mai bine de 600 specii de animale.

De vizitat și de cunoscut
Parcul arheologic e la Elea-Velia, vizitabil zilnic , mai puțin joia. Este vorba despre o veche polis a Magna Grecia. Din vechiul oraș rămân zona Portuală, Porta Marina, Porta Rosa, Terme Ellenistiche și Terme romane, Agorà, Acropoli, și Cartierul Meridional și Cartierul Arcaico.

Sentierul îndrăgostiților se extinde pe circa 2 km și reprezintă unul dintre siturile cele mai sugestive și de mare impact peisagistic al coastei Cilento. Un loc minunat unde interventul omului este în perfectă armonie cu natura. Sunt prezente 12 poduri care permit accesul la plajă și o pistă ciclabilă cu 8 platforme în lemn, realizate printr-o muncă de recalificare a teritoriului ambiental.

Plajele sunt din nisip auriu, înconjurate de verdele vegetației mediteraneene. Cele mai sugestive sunt Baia d'Argento și Baia de la Rondinella care se ajung doar pe mare, în timp ce și mai caracteristic este zona de coastă denumită Punta del Telegrafo, adică o stâncă care delimitată plaja în interiorul unui mic golfuleț.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru 
Check in după ora 16.00 -Check out până la ora 10.00.
Animale de talie mică și medie sunt admise cu supliment.
Sejur duminica/duminica.

Servicii gratuite incluse în toate ofertele noastre
Transferiment de la și către stația FS de la Ascela gratuit (de semnalat la prenotare).
Teren de tenis, terenuri polivalente fotbal/tenis/volley/basket.
Teren de bile, calcio balilla, terende beach volley, ping pong.
Area fitness cu sală de sport amenajată (la orarii stabilite).
Studiu medical la orarii stabilite cu vizite gratuite.
Conexiune wi-fi gratuită în hall și la bar.
Parcare mare auto internă și supraveghiată 24 din 24.
Parc de joacă amenajat pentru copii.
Reception 24 din 24.
Anfiteatru.

Servicii cu plată
Sală jocuri.
Închiriat canoe.
Folosirea individuală a ternurilor sportive iluminate.
Asistența medicală în afara orariilor de vizite.

Card Club
Include serviciu plajă, folosirea celor două mari pișcine din care una cu efect ”Plajă”, înconjurat de solarium amenajat și spații verzi, pișcină pentru copii cu zonă miniclub, animație de zi cu jocuri, turnee, cursuri colective pentru sporturile prevăzute, acquagym, aerobică și fitness, întreținere serală cu piano bar, spectacole în anfiteatru, seri la temă. Animație pentru copii cu personal calificat împărțită pe vârste: Miniclub 3/8 ani și Junior Club 8/12 ani cu activități sportive, didactice, recreative și pregătire de spectacole, Teen Club 12/18 ani cu turnee sportive colective, jocuri, spectacole și petreceri.

Activitate
Excursii și vizite ghidate (cu plată).
Călărit în apropiere convenționat (cu plată).

Restaurant
Felurile sunt la bufet cu show cooking, cu mâncăruri tipice ale tradiției mediteraneene. Vin de casă, apă și soft drink la dozator incluse la mese. Cină tipică săptămânală și seri la temă după spectacolul seral (pepene roși, spaghete la miezul nopții și prăjitură de râmas bun). Pentru micii oaspeți bucătăria mame/biberonerie 24 din 24 cu asistență, bucătărie amenajată, chiuvetă, frigider, încălzitor de biberon, microunde, blender, crăticioare , tacâmuri. În orariile meselor principale, în plus, ciorbițe vegetale și de carne, creme de verdețuri, sos proaspăt, paste, ulei de măsline, ceai, mușețel, biscuiți, lapte (nu sunt disponibile omogeneizate, brânzeturi, yaurt, lapte pentru bebeluși, nici praf nici lichid, produse specifice). La cerere posibilitatea de a găti pentru celiaci (furnite alimente de bază) și preparearea produselor aduse de oaspete.

Nu sunt incluse
Taxa de sejur .
Asigurarea medicală și a bagajului.
Card Club obligatoriu, bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Animale admise (max 10 kg cu certificat sanitar), € 35 pentru dezinfectarea finală de plătit pe loc.
Pătuț € 15 pe noapte de plătit pe loc (se acceptă pătuț propriu fără supliment).
Serviciu plajă în primul rând € 10 la zi (la cerere, în baza disponibilității).
Card Club da pe 27/5 până pe 23/9 obligatoriu de plătit pe loc , de persoană pe săptămănă, adulți € 42, copii 3/12 ani € 25, 0/3 ani nu plătesc.

Reduceri
Camera Classic € 5 de persoană pe noapte.
Baby 0/3 ani gratis mese din meniu incluse.
Al treilea pat 3/12 ani gratis.
Al patrulea pat 3/12 ani -50%.
Al treilea și al patrulea pat adulți -30%.

Notă
Intrarea la Villaggio este permisă după ora 15.00. Sejururile încep obligatoriu cu cina din ziua sosirii și se termină cu prânzul din ziua plecării, eventuale mese neluate nu pot fi rambursate. Direcția are obligația de a cere la sosire documentele care dovedesc vârsta copiilor. Eventuale reduceri si suplimente pot fi subiecte de varieri care vor fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!