Ascea Marina

Minunată și cunoscută localitate balneară din Cilento

Gli hotel consigliati la Marina di Ascea

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 76

Înconjurat de vegetație mediteraneană și direct la mare, structura oferă o mare pișcină amenajată și o plajă privată care îl fac alegerea ideală pentru familiile cu copii care se por ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Marina di Ascea, în provincia Salerno, este un cartier pe mare al comunei Ascea și este cea mai încântătoare localitate de pe coasta, ideală pentru cei carw vor să se bucure de magnifice panorame și pentru cei care caută relaxarea și distracția. Orășelul oferă un peisaj unic, caracterizat de litoral auriu, ape turcoaz și coaste stâncoase și, propriu pentru calitatea plajelor sale și a ofertei turistice , și-a meritat premiul Bandiera Blu.

Istoric tesaur de la Marina di Ascesa, sunt săpăturile de la Elea sau Velia, sediu al școlii filosofice de la Parmenide împreună cu multe alte situri arheologice și opere medievale. La doar 42 km de Marina di Ascea este posibil să vizitați Paestum cu ale sale descoperiri la, 36 km de Agropoli. Iubitorii naturii vor fi orbiți de frumusețea acestei localități și ale apropiatei Palinuro și Marina di Camerota.

VEZI HARTA