Torreserena Village

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Toresserena Village este un  modern sat de vacanță turistic de 4 stele. Se află la Marina di Ginosa (Taranto), direct pe plaja minunată a coastei Ionice, care pentru calitatea mării sale și a plajelor nisipoase a avut ca recunoștință premiul ”Steguleț Albastru” timp de douăzeci de ani. Se unește plajei nisipoase prin sugestivul părculeț al Arcului Ionic, dispune de 400 camere situate pe două etaje dotate de tot confortul, și sunt la circa 700 m de mare. Plaja privată, cu umbrele date, șezlonguri și scaune de plajă, loc de schimbat și duș, bar, punct de salvare și de informații, este colegată de centrul Satului de un seviciu de navetă gratuit (nu este prevăzut de pedane pentru dizabili sau cărucioare) și are în dotare bărci cu pânze și windsurf (în funcție de orariul de lecțiie), canoe, pedalò, teren de volleybeach și paddle surf. Oferta de la Torreserena Village este gândită să satisfacă exigențele, dorințele și nevoile de distracție și de relaxare a adulților și a copiilor. Satul are la dispoziție și o pișcină cu apă dulce pentru înot, una mai mare tot cu apă dulce de circa 650 mp, cu topogane de apă și hidromasaj, o pișcină de apă dulce în interiorul Mini clubului, rezervată copiilor înscriși la Serenino (accesibilă în orariile prevăzute și pentru copii de la 0 la 6 ani neînscriși la Serenino însoțiți de părinți) și un parc îngrădit pentru copii în centrul Satului de vacanță, cu jocuri uriașe, elastice, leagăne, topogane și multe altele. Pentru iubitorii de fitness, în afara modernei săli de sport zona fitness, cu un perete pentru cățărat, aparate izotonice, covor rulant și biciclete de sală, oferă gimnastică de grup și asistență din partea unui personal calificat în orarii stabilite, multe sunt noutațile propuse; trezire musculară dimineața, Strech and Tone, Total Body și Acquagym, Running, Nordic Walking și Pilates. În plus la dispoziție: un teren de fotbal în iarbă artificială cu iliminare nocturnă, Patru terenuri polivalente de tenis/fotbal cu iarbă sintetică și iluminate noaptea, Un teren polivalent baschet/volley, volley pe plajă, volley soccer, bowling pe iarbă sintetică iluminat noaptea prevăzut cu set de bile, tras cu săgeata, ping pong, perete de cățărat.

Localitatea
Marina di Ginosa este un centru de coastă aflat la 40 km de Taranto care leagă istoria sa recentă a celei de la Ginosa, de care o despart 25 km. Prin calitatea mării și a plajelor nisipoase FEE a recunoscut ca Marina di Ginosa să beneficieze de Stegulețul Albastru de multe ori în ultimii ani: în 1995, în 1997 și 1998, apoi din 1999 pâna în 2001 și ulterior din 2004 până in 2017. În plus și a adjudicat în vara anului 2009, cele 3 Vele Blu de la Ligaambientului. Caracteristica pedominată a plajei de la Marina di Ginosa este și pădurea de arbuști de tip mediteranean care înconjoară pe mulți kilomentri tot litoralul. Aceste Parcuri reintră în zona protejată ”Păduri din arcul Ionic”.

De vizitat și de descoperit
Lacul Salinella, aflat la 3 km de centrul locuit, este ușor de ajuns parcurgând Viale Ionico către râul Bradano, trecând de vechia cale ferată situată la stânga. Destinată oazei de protecție a regiunii Puglia, înscris din 94 în repertoriul zonelor protejate și semnalate de către Societatea Botanică Italiană ca ”biotop medieval de păstrat”, ocupă patul fosil al râului Bradano care, timp în urmă, a deviat cursul său în urma unor fenomene de tip tectonic. Înconjurat de o pădure minunată de pini Aleppo și pini Domestico, lacul, cu ale sale 90 hectare, reprezintă ultima zonă umedă din anfiteatrul Ionic. Fauna de pește este impresionantă iar locul este un refugiu ideal pentru nenumarate specii de păsări de mlaștină, printre care în funcție de anotimp se pot admira pescarușul real, vrabia de mlaștină, airone, calandrella.

Pineta Regina se extinde pe circa 400 hectare. Vegetația pădurii de coastă este caracterizată de prezența tipică coniferelor mediteraneane, pinul de Aleppo (pinus halepensis), de câteva specii de plopi albi și de o bogată și parfumată vegetație de lentisco, rozmarin, alternno, firillea și sparanghel picant. Înfloresc și crenguțele de cistus și de ienupăr. Își face cuib și porumbelul sălbatic și este posibil să observați nenumărate specii de păsări călătoare.

Torre Mattoni. Situată pe coasta Mării Ionice, pe langă Lacul Slinella, turnul, așa denumit datorită cărămizilor folosite pentru construirea turnului, face parte din lanțul de apărare predispus în secolul XVI de către Vicerè dealungul coastelor Regatului de Napoli, pentru a semnala și ca primul monument de apărate împotriva atacurilor turcești care veneau de pe mare.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in după ora 16.00 - Check out până în ora 10.00.
Late Check out până la ora 14.15 pe cameră și plajă (cu plată).
Smart Card, card reîncărcabil preplătit, de folosit pentru a plăti în restaurante și bar.
Satul este lipsit de bariere arhitectonice și este amenajat pentru persoanele cu handicap.
Camere pentru persoane cu greutăți în mișcare, loc rezervat în parcare, în anfiteatru și pe plajă.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Pișcină de apă dulce pentru înot (25m x 8m, profundă de la 120 la 150 cm).
Mare pișcină de apă dulce de circa 650 mp, cu topogane de apă și hidromasaj.
Pișcină de apă dulce, în interiorul Mini Club-ului, rezervată celor mici înscriși la clubul Serenino.
Parcul pentru copii, îngrădit, în centrul Satului cu jocuri uriașe, leagăne, topogane și altele.
Bucătărie pentru mame, cu ajutor și diponibilitate de produse de bază în orariile meselor principale.
În anfiteatru spectacole în fiecare seara noi, de la musical la cabaret, de la comedie la varietate.
Jocuri de carte, cu turnee de Scala 40, Poker Texas Hold’em, Burraco, Briscola e Scopone.
Cabinet medical deschis în orarii stabilite, dimineața și dupăamiaza, cu vizite gratuite.
Conexine Wi-Fi în unele zone comune și în Camerele Premium și Confort.
Medicul din satul de vacanță este disponibil 24ore (pediatrul de la 18/06 până la 09/09).
Lecții de dans de Salsa, Merengue, Bachata, dans de grup și Lent.
Sală de sport, fitness, cu perete de cățărat, aparate izotonice, gantere,
mersul cu bicicleta, gimnastica de grup si asistenta.
Trezire musculară dimineața, Stretch and Tone, Total Body.
Un teren de fotbal, patru terenuri polivalente de tenis/fotbal.
Un teren polivalent basket/volleyball, beach volley, Beach Soccer.
Teren de bile cu iarbă sintetică iluminat noaptea, având set de bile de jucat.
Tras cu arcul, ping-pong, perete de cățărat.
Parc de aventură pentru copii, cu percurs suspendat.
Percurs de gimnastică amenajat în interiorul parcului.
Acquagym, Running, Nordic Walking și Pilates.
Parcare umbrită internă și nesupraveghiată.

Card Club
Obligatoriu de la 3 ani în sus, dă dreptul la următoarele servicii: folosirea terenurilor sportive și a aparatelor, la serviciul plajă, la participarea la turnee și la lecții colective, la serviciul clubului Serenino, SereninoPlus Club, Serenup și SerenHappy. Către Gran Serena este diponibilă o echipă de peste 40 animatori care întrețin oaspeții de orice vârstă în cluburile de copii și de adoleșcenți, jocuri și sărbători, cursuri sportive și turnee, muzica live, dansuri, excursii. În fiecare seară spectacole în marele anfiteatru: musical, cabaret, varitate, jocuri. Village Bluserena au, primele în Italia, marca de calitate ”VACANȚA PRIETENA COPIILOR” recunoscută de Federația națională Pediatri Cipe-Sispe-Sinspe. Serviciile, aparatele și confortul sunt proiectate pentru exigențele celor mici, tinerilor și a părinților, în numele distracției și a siguranței, și o constantă și atentă îngrijire. Către Serenino Club, SereniniPlus Club, Serenup și Serenhappy, copii pot fi lăsați unui grup de animație, cu o înaltă pregătire cu un bogat program de jocuri, sport, activități de joacă și de receere. Toate serviciile indicate jos sunt diponibile de la 4/6 până la 8/9 cu eccepția Serenino și SereninoPlus Club care sunt disponibile pe toată perioada verii. Tinerii pot să participe la Serenup și la Serenhappy și pot fi implicați în jocuri, activități sportive, teatru, spectacole și multe altele. Toată familia poate să se distreze cu Bluserena Circus, învățând bazele disciplinei de circ, jonglare, echilibrism și claun.

Servicii cu plată
Tratamente față și corp, masaje relaxante, sportive și holistice și percursuri de bunăstare personalizate.
Asistență medicală în afara orariilor prestabilite și ale studioului medical.
Trasferiment de la aeroport sau stație sau direct în satul de vacanță.
Închiriat auto.

Activități
Cursuri intense și lecții individuale de barca cu panze și windsurf (cu plată).
Distractive activități pe apă cu motoscafo (cu plată).
Excursii cu barca și barca de cauciuc (cu plată).
Teren de golf ”Riva dei tessali” (cu plată).
Călărit (cu plată).

Restaurant
Satul de vacanță Toresserena oferă o gamă bogată în servicii de caternig, varietate și calitate. Cu servicul bufet (inclus micul dejun) vă garantează cel puțin 25 de feluri între aperitive calde și reci, felul întâi și doi, nenumărate garnituri, grătare de carne și de pește, dulciuri, fructe proaspete și diferite, vin la dozator și apă minerală microfiltrată incluse pe parcursul meselor; o selecție de vinuri locale în sticlă și alte băuturi sunt diponibile cu plata prin smart card. La dispoziție și la cerere coșulețe de călătorie în alternativă la mese. Pentru cei atenți la siluetă este mereu disponibilă o gamă largă de alimente proaspete și ușoare. Pe perioade sunt propuse produse tipice puglieze și surprize gastronomice. Cele 4 săli ale restaurantului au aer condiționat sunt unite de o mare intrare bufet. Mesele, date la sosirea în complex, sunt de 8/9 locuri, de obicei în compania altor oaspeți (pentru cei care aleg camerele Confort sunt așezați la o masă rezervată), cu fețe de masă tip ameican. Toresserena rezervă o mare atenție oaspeților cu necesități speciale, intolezanțe la gluten, la lactoziu, la ouă. În apropierea restaurantului, bucătăria pentru mămici este un ambient comod, practic și funcțional pentru a prepara ”păpici” pentru cei mici. Este deschisă zilnic cu asisitență și disponibilitate de produse de bază în orariile meselor principale, acesibilă 24 din 24.

Soft All Inclusive
La restaurantul central: micul dejun la bufet cu autoservire, prânzul și cina cu serviciu tip bufet și show-cooking, vin la dozator și apă microfiltrată, loc la masă rezervat pe toată perioada șederii la mese de 8/9 persoane, deci poate fi și în prezența altor oaspeți, prânzul rezervat pentru copii de la Mini Club și tinerii de la Teeny și Junior Club de la 4/6 până la 8/9, pizze și snacksuri pe plajă de la 11.00 la 12.30. Toresserena oferă, în afara restaurantului central, restaurantul Gusto, cu mese rezervate familiilor, deschis la cină, de luni până sâmbătă de pe 11/6 până pe 15/9. Este supus unei diponibilități limitate, eventual cu turnuri pe mai multe faze orarii și se poate prenota în complex cu o zi înainte. NOUTATEA 2018: posibilitatea de a avea masa familiară rezervată în zona externă, umbrită. Seviciul este gratuit și se prenorează pe întreaga perioadă a șederii, și la prânz și la cină. În cazul în care condițiile meteo nu sunt favorevole vor fi așezați în sala centrală, în turnul al doilea. În baruri: apă microfliltrată. Pe plajă: o umbrelă rezervată, un șezlong și un scaun de plajă de familie. În bucătăria mame - ”biberonerie”: o zonă dedicată părinților care vor să gătească și să pregătească păpici pentru proprii copii, acesibilă 24 din 24, cu asistență și disponibilitate de produse de bază în orariile meselor principale. Pentru consumațiile cu plată este necesară folosirea Smart Card.

All Inclusive
Se prenorează pentru sejururi de minim 7 nopți (și doar pentru toți componenții prenotării), prevede consumații personale de care pot beneficia până la ora 14 din ziua plecării, mereu servite în pahar. În afara serviciilor prevăzute de Soft All Inclusive, cuprinde: În barurile principale: cafea espresso și capuccino, și decafeinat și de orz, capuccino cu lapte de soia, lapte alb și machiat, ginseng, cafea americană, corectată, cremă de cafea, ceaiuri și infuzii; băuturi la dozator în pahare de 20 cl la alegere între ceai rece de lămâie sau piersică, limonadă, apă tonică, cedrată, chinot și gazoasă, suc de portocaleși coca cola (sau pepsi în funcție de disponibilitatea hotelului); sucuri de fructe (ananas, ace, piersică, caisă, portocale rosii, pere), siropuri (de vișine, sâmburi dulci, mentă și orzată), apă minerală în pahar, bere la dozator în pahare de 20 cl., granite, un vin alb si un vin roșu, prosec, lichior, aperitive și vermounth, țuică. Sunt escluse cocktail, champagne și toate alcoolicele (țuică, lichior și shampanie) definite ca speciale pe lista de la bar. În barurile din restaurantele centrale: cafea espresso și capuccino, chiar și decafeinat și de orz, capuccino cu lapte de soia, lapte alb și machiat, la prânz și cină un pahar la dozator de 40 cl. de persoană de la 3 ani în sus, la alegere între bere, suc de portocale, coca cola (sau pepsi la discreția hotelului). Include de altfel închirierea unui prosop de mare de persoană de la 12 ani în sus, cu schimb la săptămână (alte schimburi sunt cu plată). Pentru a avea acces la servicii este necesară folosirea Smart Card-ului și purtarea brățării specifice. Formula All Inclusive nu poate fi folosită să se ofere consumații la alte persoane. Această formulă poate fi revocată de catre Client în orice moment și de către Bluserena în cazul în care nu se respectă regulamentul, în ambele cazuri se întoarce la formula Soft All Inclusive.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Cele neindicate, lecții individuale de sport, servicii ale Centrului Termal și ale Bluwellness, excursii, transferimente, închiriat biciclete (nu sunt permise în interiorul complexului) și auto, călărit, asistență medicală în afara orariului prestabilit și al studioului medical. 

Suplimente
Card Club € 36 de persoană pentru prima săptămână, de la a 8 a noapte € 5 pe zi de persoană.
Dog Room (camera Classic cu grădină dotată de cușcă și farfurie pentru mâncare) câini de talie mică pe zi 14 euro. Check out posticipat cu camera și umbrela la dispoziție până la ora 14,15 din ziua plecării € 49 de cameră. Pentru cei care aleg Check Out Posticipato, eventuala masă extra în pensiune Plus are un cost de € 22, copii 0-3 ani gratis, 3-12 ani € 14, coșul de călătorie este de 7 eruo de persoană.
Kit Serenella pentru copii: un mare peluche Selenella (50 cm), o cuvertură de pat solo Serenella 100% bumbac 260x170, un kit Bagno Bio Serenella (shampon, gel de duș și cremă de corp în flacoane de 100 ml) și sticker Serenella. De cerut în faza prenotării, la € 49 de kit.
Umbrela în primul rând € 16 până la 28/7 și de la 26/8, € 19 de la 29/7 la 25/8, la zi.
Umbrela în al doilea rând € 11 pe zi.
Umbrela de la al treilea rând € 6 pe zi.
Plaja comfort 2 umbrele de dimensiuni superioare, una în primul rând și una în al doilea rând, cu două șezlonguri, două scaune de plajă, seif de siguranță: pe zi € 25.
Șezlong pe plajă (cu scaun de plajă inclus) al doilea (la schimb cu scaunul ) € 7 pe zi.
Închiriat prosop de mare € 4,50 pe săptămână, ulterioare schimburi cu plată.
Închiriat cărucioare € 7 pe zi, € 29 pe săptămână , € 49 pentru două săptămâni.

Reduceri
Copii 0-3 ani GRATIS în al 3°, 4° și al 5° pat, pătuț si bucătăria pentru mămici incluse.
Al treilea pat de la 3 la 8 ani -80% de la 27/5 până la 24/6 și de la 9/9 până la 23/9; -70% de la 24/6 până la 9/9.
Al treilea pat de la 8 la 12 ani -60% de la 27/5 până la 24/6 și de la 9/9 până la 23/9; -50% de la 24/6 până la 9/9.
Al treilea pat adulți -20%.
Al patrulea și al cincilea pat copii de la 3 la 8 ani -80% de la 27/5 până la 24/6 și de la 9/9 la 23/9; -60% de la 24/6 până la 9/9.
Al patrulea și al cincilea pat de la 8 la 12 ani -50% de la 27/5 la 24/6 și de la 9/9 până la 23/9; -40% de la 24/6 până la 9/9.
Al patrulea și al cincilea pat adulți -20%.
SPECIAL ADULT + COPIL: Copiilor în al doilea pat se aplica următoarele reduceri: de la 27/5 până la 24/6 și de la 9/9 până la 23/9: 0-3 ani 70%, 3-12 ani 60%. De la 24/6 până la 9/9: 0-3 ani 40%, 3-12 ani 30%.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot fi variate și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!