Marina di Ginosa

O mare cristalină și un nisip alb și fin înconjurate de păduri de vegetație mediteraneană.

Hotelurile recomandate in Marina di Ginosa

Vezi hartaVezi harta

Ticho's Hotel

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Castellaneta Marina

Cu fața la mare, Hotelul Ticho dispune de un serviciu eficient de divertisment și animație, plajă privată, piscină, restaurante. Nu are bariere arhitecturale.

La € 54 / persoană noapte

Valentino Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Castellaneta Marina 7.9 Foarte bun

Situat la Castellaneta Marină, Valentino Village se laudă cu o pișcină, o grădină, un parc și o mare plajă privată, se ajunge din resort cu un serviciu de navetă gratuită.

La € 76 / persoană noapte

Torreserena Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Marina di Ginosa

Sat de 4 stele, 40 km de Taranto, direct pe plaja privată și nisipoasă. Marea potrivită pentru copii. 400 camere, până la 5 locuri în cameră, la 700 m de mare. Navetă internă pentru mare...

La € 76 / persoană noapte

Marina di Ginosa este o localitate balneară, un cartier al comunei Ginosa în provincia Taranto. Un fermecător orășel dotat de monumente și locuri interesante, înrămate de un peisaj paradisiac. Caracteristica predominantă este pădurea de arbuști mediteraneeni care îmbrățișează tot litoralul. Acestea fac parte din zona naturală protejată ”Păduri din Arcul Ionic”.

Marina di Ginosa oferă un peisaj unic, o mare limpedă de unde se pot vedea nemărginitele pășuni de la Poseidonia, coraline, anemone și bureți care, au devenit casa nenunăratelor specii de pești și țestoase marine. Clasificată nu mai puțin de 18 ori cu Stegulețul Albastru și cele trei ”Vele blu de la Liga Ambientului” primite în 2009, marea de la Marina di Ginosa se clasifică printre cele mai populare din toată Italia, acest premio încoronează enorma muncă depusă pentru ambient dar și inițiativele pentru susținerea ambientală, modul de gestire al deșeurilor, educația ambientală și informațiile și inițiativele făcute pentru a sensibiliza temele ambientale și tradițiile locale. Stând pe minunatele plaje de la Marina di Ginosa destul de des este posibil să vă simțiți ca într-o oază naturală scufundați în verdele vegetației mediteraneene și, la acestea se alternează nenumărate stabilimente și structuri recreative dotate de diferite servicii.

Marina di Ginosa nu este doar o mare spectaculoasă și natură necontestată, dar oferă și diferite locuri de interes și monumente naturale și nu numai. Lacul Salinella este printre principalele atracții naturale, este situat la granița dintre Basilicata și Puglia și este un important loc unde se pot avea activități tip birdwatching. În plus sunt absolut de vizitat Torre Mattoni, un turn de control care datează din epoca medievală, și cele două păduri denumite ”plămânii verzi ai locului” care sunt Pineta Regina și Pineta Cavese.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)