Marina di Ginosa

O mare cristalină și un nisip alb și fin înconjurate de păduri de vegetație mediteraneană.

Gli hotel consigliati in Marina di Ginosa

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Vai alla tua lista
Valentino Village
Preț de la

€ 76

Situat la Castellaneta Marină, Valentino Village se laudă cu o pișcină, o grădină, un parc și o mare plajă privată, se ajunge din resort cu un serviciu de navetă gratuită.

Preț de la

€ 55

În fața mării, este indicat pentru sejururile cuplurilor și familiilor cu copii între 4 și 12 ani. Serviciu eficient de distracție și animație, plajă privată, pișcină, restaurante tipice ...

Preț de la

€ 76

Sat de 4 stele, 40 km de Taranto, direct pe plaja privată și nisipoasă. Marea potrivită pentru copii. 400 camere, până la 5 locuri în cameră, la 700 m de mare. Navetă internă pentru mare...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Marina di Ginosa este o localitate balneară, un cartier al comunei Ginosa în provincia Taranto. Un fermecător orășel dotat de monumente și locuri interesante, înrămate de un peisaj paradisiac. Caracteristica predominantă este pădurea de arbuști mediteraneeni care îmbrățișează tot litoralul. Acestea fac parte din zona naturală protejată ”Păduri din Arcul Ionic”.

Marina di Ginosa oferă un peisaj unic, o mare limpedă de unde se pot vedea nemărginitele pășuni de la Poseidonia, coraline, anemone și bureți care, au devenit casa nenunăratelor specii de pești și țestoase marine. Clasificată nu mai puțin de 18 ori cu Stegulețul Albastru și cele trei ”Vele blu de la Liga Ambientului” primite în 2009, marea de la Marina di Ginosa se clasifică printre cele mai populare din toată Italia, acest premio încoronează enorma muncă depusă pentru ambient dar și inițiativele pentru susținerea ambientală, modul de gestire al deșeurilor, educația ambientală și informațiile și inițiativele făcute pentru a sensibiliza temele ambientale și tradițiile locale. Stând pe minunatele plaje de la Marina di Ginosa destul de des este posibil să vă simțiți ca într-o oază naturală scufundați în verdele vegetației mediteraneene și, la acestea se alternează nenumărate stabilimente și structuri recreative dotate de diferite servicii.

Marina di Ginosa nu este doar o mare spectaculoasă și natură necontestată, dar oferă și diferite locuri de interes și monumente naturale și nu numai. Lacul Salinella este printre principalele atracții naturale, este situat la granița dintre Basilicata și Puglia și este un important loc unde se pot avea activități tip birdwatching. În plus sunt absolut de vizitat Torre Mattoni, un turn de control care datează din epoca medievală, și cele două păduri denumite ”plămânii verzi ai locului” care sunt Pineta Regina și Pineta Cavese.

VEZI HARTA