Oferte turistice Marina di Patti

Pământ fermecat

Hotelurile recomandate la Marina di Patti

Vezi hartaVezi harta

La € 40 / persoană noapte

La € 39 / persoană noapte

Marina di Patti

Marina di Patti face parte din municipiul Patti, în provincia Messina, în regiunea Sicilia. Este situat într-un golfuleț înconjurat de dealuri verzi care îi conferă o climă plăcută și avântată. Stațiunea de pe litoral se caracterizează prin prezența unor plaje largi de nisip, cu funduri mării de adâncime medie care facilitează o activitate de pescuit deosebit de înfloritoare, prin trolling și din sol. Splendida promenadă, cu pădurea de pini adiacentă, este locul ideal pentru plimbări, pentru ciclism sănătos și activități sportive în aer liber. Centrul istoric este important și bogat în monumente, păstrând intactă rețeaua de drumuri medievale. Sunt încă vizibile rămășițele celui de-al treilea zid (sec. XIV), una dintre cele șase uși ale aceleiași perioade și o ușă a celui de-al doilea zid (sec. XI). Există numeroase muzee, biserici și palate, care conțin opere de artă ale lui Serpotta, Gagini, Catalano, Novelli și alții.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)