Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

Nature Village

Club Nature Village este situat în Villapiana, în Sibari, în provincia Cosenza. Proprietatea este cufundată într-o suprafață de 10 hectare de scrub mediteranean și cu vedere la marea coastei ionice. Satul Club Nature este alegerea ideală pentru a vă petrece vacanța lângă mare în Calabria, într-o atmosferă primitoare și familiară, unde veți găsi mâncare bună, locație fabuloasă și un divertisment distractiv care va distra întreaga familie. Satul Natură este situat la doar 200 de metri de plajă, compus din nisip amestecat cu pietriș fin, privat și echipat, ușor accesibil pe căile interioare, la umbra pinilor maritimi vechi de secole.

Satul natural: camere

Satul Club Narture are 59 de camere standard distribuite în clădiri terasate situate în zona piscinei, pot găzdui până la 5 persoane, unele constând din 2 camere separate cu facilități comune. Satul Club Narture are, de asemenea, 21 de camere Cottage cufundate în verdele pădurii de pin, singurul mediu pentru 2/4 persoane, mai mare, cu terasă privată. Camere disponibile cu acces facil pentru persoanele cu dizabilități. Toate camerele au TV LCD, mini-frigider, seif, aer condiționat, baie cu duș și uscător de păr.

Tessera Club

Include serviciul de plajă al unei umbrele și două șezlonguri pe cameră, divertisment de zi cu aerobic și gimnastică cu apă, competiții și turnee de fotbal, tenis, fotbal pe plajă, tenis de masă, bază de dans din America Latină, utilizarea canoe și placi de surf, divertisment de seară cu spectacole, petreceri muzicale și tematice, Mini club și club tânăr dedicat grupului de vârstă, utilizarea piscinei în aer liber pentru adulți și copii.

Pentru a vedea costul cardului Club, accesați „Reduceri și suplimente”"

Localitate: Sibari

Club Nature Village este situat în Sibari, direct pe plajă, de-a lungul coastei Ionice din Calabria. Ideal în special pentru cei care doresc să conducă viața pe plajă, Nature Club vă permite să ajungeți la principalele atracții ale zonei. Mai jos sunt distanțele până la plaje și atracții.

Distanțe plaje

Pădurea de pin de plajă din Sibari
Distant 2,2 km se poate ajunge în 6 minute cu mașina
Lido mary gy
La distanță de 9,9 km se poate ajunge în 13 minute cu mașina
Golful Îngerilor
Distant 3,5 km se poate ajunge în 7 minute cu mașina

Distanțe atracții

Muzeul Arheologic Național din Sibaritide
Distant 8,5 km se poate ajunge în 11 minute cu mașina
Grotta delle Ninfee
Distant 14,4 km se poate ajunge în 20 de minute cu mașina
Timpone Della Motta Parcul Arheologic
Distant 13,7 km se poate ajunge în 18 minute cu mașina

Conexiuni

Aeroportul Lamezia Terme
Distant 142 km accesibil în 1,30 ore cu mașina
Stația Sibari
La distanță de 6,5 km se poate ajunge în 11 minute cu mașina
Aeroportul din bari
Distant 186 km accesibil în aproximativ 2 ore cu mașina

Politici de anularePolitici de anulare

Fino a 22 giorni gratuita
Da 21 giorni a 11 giorni penale del 30%
Da 10 a 2 giorni penale del 75%
Da 2 giorni in poi penale del 100%

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)