Marina di Sibari

De la Magna Grecia până astăzi un spectacol unic și de neuitat.

Hotelurile recomandate la Marina di Sibari

Vezi hartaVezi harta

Sibari Green Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Cosenza Marina di Sibari

Complex turistic de 4 stele, direct pe larga plajă Ionică, rezevată și nisipoasă. Dispune de 460 de camere, care pot găzgui până la 6 paturi, la 700m de mare (se ajunge cu naveta internă)...

La € 63 / persoană noapte

La € 45 / persoană noapte

La € 20 / persoană noapte

Club Nature Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Cosenza Marina di Sibari

Clubul Nature Village din Calabria oferă relaxare și distracție. Natura neîntinată și serviciile excelente vor asigura o vacanță relaxantă departe de stresul urban!

La € 43 / persoană noapte

Minerva Club Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Cosenza Marina di Sibari

Statiunea Minerva Club Resort are 4 piscine pentru adulti, inclusiv 3 cu vârtej, toate cu solarium, umbrele si piscine, gazebo si piscina. În mod alternativ, oaspeții au acces la o imensă plajă ...

La € 57 / persoană noapte

La € 40 / persoană noapte

La € 60 / persoană noapte

La € 68 / persoană noapte

Villaggio Maregolf

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Cosenza Marina di Sibari

Satul Maregolf este situat în marea Piana di Sibari, în inima Magnei Grecie, și face parte dintr-un complex de 3 sate care se întinde pe 60 de hectare și include 696 de unități rezidențiale.

Marina di Sibari este un complex turistic care se ridică la puțini kilometri de Sibari, una dintre cele mai importanei colonii ale Magna Grecia, situată pe marea Ionică de sus cosentină. Plină de verzi întindeti și de coaste minunate, Marina di Sibari oferă turiștilor un spectacol unic și de neuitat făcut din apele cristaline ale Mării Ionice și plaje albe cu nisip fin. Sibari a fost creată circa 2.700 ani în urmă și, ca toate coloniile grecești, a fost așejată lângă mare, între râurile Crati și Sibari. Orașul, era o modestă așezare agricolă cși comercială, s-a mărit încet încet până a ajuns să ocupe o zonă vastă, devenind astfel un oraș plin de frecvente rapoturi comerciale cu majoritarele porturi orientale.

Istoria seculară de la Sibari se face bine prezentă și în bucătăria care este variată și plină de arome particulare. Așa ca toate bucătăriile meridionale, și aici sunt protagoniști uleiul, vinul, verețurile, pasta proapătă făcută în casă și condită cu sosuri simple și delicate, tagliatele cu năut și pâinea de casă coaptă în cuptor cu lemne. Puncutul principal al bucătăriei Sibari este peștele care vine elaborat cu indregiente simple, proapete și sănătoase. Sunt produsele tipice ca: orezul, clementinele (recunoscute IGP), liquiriția, împreună cu prăjituri ca cicerata, giurgiulena, turdilli, cannaricolli, vecchierelle și bocconotti.

Cei care poposesc la Sibari nu pot să piardă vizita la siturile arheologice din vechia Sybaris, care sunt încă în curs de descoperire pentru că orașul vechi este încă în mare parte acoperit. Aproape de stația feroviară este Muzeul Național Arheologic de la Sibaritide, care adună echipamentul funerar al mormintelor gracești și protostorice, ceramică și bronz. De vizita în apropriere Lacurile Sibari, renumit centru balnear, care găzduiește diferite complexe rezidențiale și două Sanctuarii pe munții din spate de la Piana di Sibari: Santuario della Madonna della Catena și Santuario della Madonna delle Armi, respectiv din anii 1600 Î.Hr și 1400 Î.Hr.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)